- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
ya canım annem 65 ama çökmüş yaşlı çünkü bı sürü hastalığı war ben yuzune demıorm ablama dıorm akıllansın dıeeeeeeeeeeeeee
Ay kıyamam ben ona ama ya
Ne yapmak lazım bilmiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya canım annem 65 ama çökmüş yaşlı çünkü bı sürü hastalığı war ben yuzune demıorm ablama dıorm akıllansın dıeeeeeeeeeeeeee
çaresizimAy kıyamam ben ona ama ya
Ne yapmak lazım bilmiyorum ki
eweeeetttannesini kayınvalidesini böyle çocuk bakıcısı hizmetçi gibi kullananlara sinir oluyorum.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.anneler zaten çocuklarına yıllarını vermiş büyütmüş tam rahat edicekleri zamanda birde torunlar çıkıyo.
Hay ağzına sağlık.annesini kayınvalidesini böyle çocuk bakıcısı hizmetçi gibi kullananlara sinir oluyorum.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.anneler zaten çocuklarına yıllarını vermiş büyütmüş tam rahat edicekleri zamanda birde torunlar çıkıyo.
annesini kayınvalidesini böyle çocuk bakıcısı hizmetçi gibi kullananlara sinir oluyorum.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.anneler zaten çocuklarına yıllarını vermiş büyütmüş tam rahat edicekleri zamanda birde torunlar çıkıyo.
allah teyzenizi ıslah etsin yazık o kadıncagıza anneniz yanına alsa anneanneniziBorçları var yazık dedi 9 sene oldu hala bakıyo. Bu sene son dedi ama her sene sözde son.
ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum
niye kv sine yaptırmıyor yazık yaewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum
yorumlarınız öfke ve hırçınlık dolu. ben siizn yerinizde olsam hayatıma bakarım. kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın.annem beni sevmıo bencesewse gelirdi