ablam annemi köle gibi çalıştırıyor ,çocuklarına bakıyor evini temizliyor:((

annesini kayınvalidesini böyle çocuk bakıcısı hizmetçi gibi kullananlara sinir oluyorum.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.anneler zaten çocuklarına yıllarını vermiş büyütmüş tam rahat edicekleri zamanda birde torunlar çıkıyo.

annesini kayınvalidesini böyle çocuk bakıcısı hizmetçi gibi kullananlara sinir oluyorum.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.anneler zaten çocuklarına yıllarını vermiş büyütmüş tam rahat edicekleri zamanda birde torunlar çıkıyo.
:mad::mad::mad::mad:eweeeettt

Aynen oyle yaaa.. Tamam ben de annemin cok destegini goruyorum ama onun zorlamasi ile.. cildiriyor torun bakicam diye.. bu nedenle yilin yarisini birlikte geciriyoruz.. ama elini sicak sudan soguk suya sokturmuyorum.. butun her isi ben devraliyorum, annem de kizimla vakit gecirip oyunlar oynuyor :-) ayri duramiyorlar hic.. keza babam da oyle..
ama aksine anasini evine getirip gundelikci gibi calistiranlari da allah islah eylesin.. bas taci edeceklerine paspas yapip eziyorlar yazik.. ahirette nasil bakacaklar annelerinin yuzune..
Ya bi rahat birakin da geri kalan omurlerinde bari hizmet edeceklerine hizmet gorsunler.. hurmet gorsunler.. :-(

Maşallah deyin yine de siz, ne olur ne olmaz.
Annenizin ablanizi sizi sevdiğinden daha çok sevdiğini ima ediyorsunuz.
Diğer konunuzu okudum.
Kırıcı olmak istemem ama içinizde olmasa bile haset, kıskançlık böyle duygularınız varmış gibi davranıyor, insanların sizi yanlış anlamalarina sebep oluyor gibisiniz.

Son düzenleme:
Sizin söylemenizle ne anneniz ne de ablanız geri adım atacaktır, maalesef. Üzülüyorsunuz ancak yapabileceğiniz pek bir şey yok. Annenize, kendisine kapınızın her daim açık olduğunu ve herhangi bir derdinde yanında olacağınızı belirtin. İstemez ise zorlayamazsınız ki. Ablanız ve enişteniz ile de mümkünse yüz yüze, ciddiyet ve hırçınlaşmadan samimi duygularla, anneniz için endişelendiğinizi konuşursanız belki çözüm olur. Sonuçta onun da annesi, bile bile eziyet etmez, sanıyorum.

Anneniz ve ablanız dert etmiyorsa bu durumu siz de kendinize eziyet etmeyin. Her ikisi de aklı başında, kocaman insanlar. Huzursuz olmayın.

Benim annemde böyle ablamın iki çoçuğuna bakdı büyüttü şimdi yeğenimin teki en ufak birşey dese ölmüş anneanneme küfür ediyor anneme yaşlı budala kadın diyormuş oysa annem 55 yaşında onlar büyüdü oh diyecek kardeşim doğurdu ikiz kadın şimdi onlara bakıyor kardeşim vurdum duymaz sürekli ağlanma halinde param yok yada aniden şurama sancı girdi numaraları acayip birşey bi yere gitse annem gündüz bakdığı yetmiyor gibi bide peşine takar kadın iki dk oturamaz milletin evinde yaramazlık yapacaklar diye kendide kocasıyla keyif yapar gerile gerile bide millete anlatır annem çoçuklarımı terbiyesiz yetiştirdi güzel giyindirmiyor şöyle böyle gel gelelim bana annem büyük kızımı 6 yaşında gördü oğlumu 3 yaşında diğer küçüğümüde 3 yaşında gördü 3 aylık tatilde bile anne gelmek istemiyor çoçuk peşime sen bakabilirmisin söz 1 saate kalmsm dedim iyi tamam dedi balkondan giderken tam birşey unuttum geri döndüm alıp götürmüyor peşindede bana bırakıyor hayta oğlunu eyvahlar olsun dedi ne kadar kırıldım ve yüzüne dedim aşk olsun anne çoçuğa o kadar yalvardım gelmiyor neyse özür dilerim hata yaptım dedim yok ben öyle demek istemedim birsürü şey işte birgünde büyük kızım kaldı sürekli onu getir bunu götür deyince kızımda kızmış ağzında hiç susmuyor anneanne bu ne yaa demiş eve bi geldim aynı halaları onlara çekmiş suratsız gene oğlum için pinti dedesi hepsine birşey dedi şunu anladımkiii ben annem için üzülürken annem benim bu üzülmemi fesatlık kıskançlık yapma sırf seninkilere bakmıyorum diye dedi kaç yıl sonra gelmiş kızının önüne bir tabak yemek koymazken kızıyla damadı işten gelecek yemek yapacam diye kırık beliyle dört döndü çok üzülmüştüm o haline ama artık üzülmüyorum kim ne isterse onu yaşıyor herkesin aklıda var beynide boşver sen onun için üzülürsün oda kıskanç lakapı takar

magic girl gibi bende eskiden çok üzülürdüm ...Yapılan haksızlıkları gördükçe, herkes kendi kaderini yaşar deyip elimden geleni yapıyorum gerisine karışmıyorum...Gurbet elde sizin yanınızda olmayıp hizmetçiliği seçiyorsa kendi bilir...

ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum

iş annende bitiyor sen ne desen boş

canım benım üzülmeni çok iyi anlıyorum,aynen bizdede var,üstelik bir ton azar yer,işitir,sizden farkı bizimkinin durumu sıfır,hiç memnun edemez,bütün parasınıda verir,lakınnn tek suçlu annen,edepsizden edebını satın alacaksın dıye bi laf var,ama bazı kadınlar anneliğine tutnuyor,annen o çocuklara bakmasa emın ol bir hiç olur,gönüllü,burdan anlatamıyorum,üzülme sen olurmu

ben de sinir oluyorum abime ve yengeme ama senin ablan iyice abartmış cidden. temizlik yaptırmak nedir 65 yaşındaki kadına benm içim cız etti! Allah vicdan versin ablana..sen annene sert çıksan yapmayacaksın diye? ne bilim yaaa....

ewet ablam öğretmen 2 çocuğu war annemi 4 yıldır kullanıyor..çocuklarına bakıyor.temizliğini yapıyor yemeğini yapıyor annem çok yaşlı zoruma gdıyor..ablamın durumuda çok iyi bakıcı tut dedım kavga çıktı..annemde sessız sakın sesı çıkmıo garıbımın çook uzulüyorum
niye kv sine yaptırmıyor yazık ya

annen istemez ise kimse onu bir şeye zorlayamaz.65 yaşında öğretmen emeklisi bir kadın bence saf falan değildir.

annem de emekli 55 yaşında ve ben hamile kalınca daha ilk başta demişti çocuklarını severim her şeyleriyle maddi manevi ilgilenirim ama sakın bana baktırmayı düşünme,30 yıl zaten çocuklarla uğraşım artık gezip hayatımı yaşamak istiyorum diye.

ve bende asla ondan böyle bişey talep etmedim.bakıcımı tuttum kimseye ne minnetim oldu ne de laf edenim.

ablan çok bencil,acaba kendisi ilerde torunlarına bakacak mı merak ediyorum.anne değil de sanki hizmetçi gibi davranmış ayıp.

ayrıca ben aile büyüklerine zorla çocuk baktıranları anlamıyorum,onlar evlatları olarak bizleri yetiştirdiler ama çocuklarımıza asla bakmak zorunda değiller.eğer istekli değillerse anne-babaya çocuk baktıran kişileri aşırı bencil buluyorum.kimi çocuğu güvende olsun diye kimi paraya kıyamadığı için bunu yapıyor ama keşke anne-babalarını da birazcık düşünseler.

siz niye karışıyosunuz. koskoca öğretmen emeklisi kadın istemese kimseye bakmaz. benim annem gencecik ama bakmam diyor temizliği yemeği geçtim. çocuğa baksa öpüp başıma koyacam.

ayrıca parada olsa bakıcı olayı o kadar kolay değil. güven meselesi. ama temizlik yemek olayı büyük fedakarlık. anneniz ablana mecbur değilmiş istemese yapmaz.zorla köle gibi çalıştıracak hali yokya. benim annem bi kere evime gelip temizlik yapmadı.

anennize hayran oldum.allah ondan razı olsun. ne annem ne kv m anenizin tırnağı etmez.

X