Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim ablam 5 yıldır evli o kadar çok çocuk istiyoki ama olmuyo yumurtalıkları tembelmiş olabilirmi böyle bişi ilk yıldan beri bunu söylüyolar ama şimdiye kadar o kadar tedavi olmasına rağmen bi fark yok yani yapıla bilecek bişi yok mu sizce...
arkadaşlar benim ablam 5 yıldır evli o kadar çok çocuk istiyoki ama olmuyo yumurtalıkları tembelmiş olabilirmi böyle bişi ilk yıldan beri bunu söylüyolar ama şimdiye kadar o kadar tedavi olmasına rağmen bi fark yok yani yapıla bilecek bişi yok mu sizce...
öncelikle allahım ablanızada anne olmayı nasip etsin inşallah.hamileliğinizi neden hata olarak gördüğünüzü ve neden ağladığınızı anlamış değilim.allahın dediği olur.iyi o zaman ablanız üzülcek diye aldırın çocuğunuzu hatta hiç çocuk sahibi olmayın.olurmu böyle şey sizi çok iyi anlıyorum ablanızın size darılcağını düşünüyosunuz ama bence çokk sevinir belkide onunla avunup sıkıntılarını unutup bi anda hamile kalır...bütün tahlilleri yapıldımı nedir problem peki...
öncelikle allahım ablanızada anne olmayı nasip etsin inşallah.hamileliğinizi neden hata olarak gördüğünüzü ve neden ağladığınızı anlamış değilim.allahın dediği olur.iyi o zaman ablanız üzülcek diye aldırın çocuğunuzu hatta hiç çocuk sahibi olmayın.olurmu böyle şey sizi çok iyi anlıyorum ablanızın size darılcağını düşünüyosunuz ama bence çokk sevinir belkide onunla avunup sıkıntılarını unutup bi anda hamile kalır...bütün tahlilleri yapıldımı nedir problem peki...
slm kızlar rabbim isteyen herkese nasip eder inşşş benimde ablam 6 yıllık ewli enişdemde spreem hareketsizligi var enişdem amaliyat oldu aşılama denediler olmadı ::::::::: tup bebek denediler oda olmadı lutfem arkadaslar böyle bir sorunla karsılasanlar cvp versinn bende 2.5 yıllık ewliyyim ve hata sonucu hamile kaldım morelim çok bozuk ablamın yuzune bakamıorum 2 aydır gece gunduz aglıyrum ruyamlarımda bilee aglayarak uyanıorum lutfen cvp verinn şimdiden cok tşklerr
bende 2.5 yıl sonunda kavuştum oğluma hiç bir tedavi olmadım sadece doktorumun bir ay bana sana bi ilaç vericem kullan gel demesiyle oldu daha doğrusu ben istedim belki yumurtlamayla ilgilidir sorun diye .yumurtlama problemim yoktu ama doktor dediki yumurtlama olup olmadıgını anlayabiliriz ama çatlayıp çatlamadıgını bilemeyiz o yüzden bunun için bi ilaç vereyim dedi.o ay 3 yumurta oluştu 5günlk bi ilaç içtim(klomen)günde iki kere beş günün sonunda 27m 28m ve 20m e ulaştı yumurtalar ikisi çok büyümüş ve kiste dönüşmüştü.elde kalan bi taneylede çatlatma iğnesi vurmak istemedi doktor gerek yok paraya yazık dedi.bi dahaki ay ilacın dozunu düşürürüz yumurtlaman var çünkü dedi ve ben o ay bir yumurtayla hamile kaldım.anladımki çatlamasında bazı sıkıntılar varmış boşa geçmiş 2.5yılım.gerçi allahın takdiri diyeyim..umarım ablanın sorunuda böyledir iletirsen belki yardımıım dokunur..allahım tez zamanda hayırlı haberler verdirsin...
canım çatlamada sorun var demişsin ama çatlamış çatlama iğnesi kullanamadan anlamadım kusura bakma :) ben de olabilir mi acaba çatlama sorunu diye soruyorum
önceliklee vakit ayırıp yazdıgınız için cok tşkr ederim ewt dediginiz gibi ablam ve enişdem çok sevindii ama ben ablamın yuzune bakamıyorum onunla konusamıyrm kendimi suclu hissediyorum sorun enişdemde sprem sayısı azlıgı ve hareketsizligi var damar genişliginden oluyormus amaliyat gecirdi ama cok az yukselme oldu buda bebek için yeterli degilmiş allahım tum isteyenlere nasip eder inşşşşş cevrenizde böyle durumda hamile kalan varmı ? cok tşkr şimdiden ((((((
benim en samimi arkadaşım kardeşim de denir.2.5 sene ugraştı eşinin sperm hareketliliği %20 falanmış diğer degrleride çok düşükmüş kendide çikolata kistinden ameliyat oldu.kistleri vardı. herkesten gizli aşılama bile yaptırdı olmadı.en son gittiği doktor olur çocuğunuz ama 5 seneye ama on seneye orası allaha kalmış dedi.arkadaşım bıraktım artık ben izne memlekete gidiyorum kafamı dinliyvem dedi o ay kendiliğnden hamile kaldı bi kızı var dünya tatlısı 4 yaşına girdi.bundan 6 ay önce de takrar memlekete gitti izne gitmeden önce sadece bir kere korunmasız ilişkiye girmiş.bi gitti izne adeti geçikti test falan derken şuan 6aylık hamile oğlu olcak nasipse.o kadar ugraştım zamanında şimdi bi kerede oldu diye hala gülüyoruz..doğumu bekliyo şuna.diyceğim o ki rabbim ol desin yeter.allahım ablanızada anneliği tattırsın inşallah...hayırlı haberler verirsiniz bizlerede..sizde hamileliğinizin tadını çıkarın geri gelmez o günler pişman olursunuz...