• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarımdan tavsiye istiyorum..düşünmekten beynim çatlıyor(baba-sevgili)

babani sevmeyebilirsin de sen nasil tabirler kullaniyorsun oyle?
cok ama cok uzuldum ve ilk defa birisinin babasi hakkinda keko culsuz dedigini duyuyorum.
sende o dissiz keko dedigin babadan geldin bunu unutma..
bu kafayla da gidersen hicbizaman isin rastgitmez haberin olsun!:KK20:

Tabiki babanı tanımak zorundalar sende düğüne çağırmak zorundasın , yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyorsun hem kim dört dörtlük ki erkek ailesininde defoları vardır ama kızlar daha çok dillendirir ve itibarsızlaştırır erkek kısmıda asla açık vermek sen yinede babana laf söyletme

Konu sahibi kardeşimiz 93 lü doğumlu ama çekmediği sıkıntı kalmamış gibi. Anne ve babası ayrı. Önce babasında kalmış. Arkadaşları tarafından dışlanmış. (anne ve babası ayrı olduğu için) sonra annesine geçmiş, sonra gene babasına. Sonra gene annesi sonra anneannesi, şimdi de babannesi. Yani kızcağızı bir oraya bir oraya atılıp durmuşlar. Eniştesi taciz etmiş, ispat etmiş ama konu sahibi suçlu bulunmuş.
Şu an babannesinde ama orada da mutlu değil. Babannesi torunları arasında ayrım yapıyormuş. Kuzenine hiç bişey demiyor ama konu sahibine yapmadığını bırakmıyormuş. Kendi çamaşırlarını kendi elleriyle yıkatıyormuş. Erkek arkadaşı ile ayırmaya çalışmış. yani kısaca çok zorluklar çekmiş. Anne ve babası doğru düzgün sahip çıkmamış babanne çıksın. Umarım bundan sonra ki hayatın güzel olur. Ben senin yerinde olsam gider küçük bir ev tutarım o evde kalmam. Çok sabırlısın.

Yorumu yanlış yere yazmışım yaa :KK42: kendi kendini dövme şeysi yok mu burada:KK67: bu sen ol MissCherryBlossom MissCherryBlossom

Ben de babamla çook kötü şeyler yaşadım. Evi terk edecek kadar. Babam bana çok ağır sözler söyledi. Hatta 6 yaşında bile dediği lafı unutmuyorum. Bazen çok iyi bir baba oldu bazen çok kötü. Bu daha kötü tam onu seviyorum diyorum sonra bir bakıyorum hayal kırıklığı.

Ama hiç bir zaman onun ölmesini istemedim, Allah korusun. Hiç bir zaman ona böyle kelimeler kullanmadım. En kötü yüzünü bile görmek istemediğim bir zamanda hastalandı. Doktor kanser olabilir demiş, duyduğumda hüngür hüngür ağladım. Çok şükür kanser falan değildi. Nasıl mutlu olmuştum.
Sen sadece babana karşı böyle değilsin, erkek arkadaşının okuduğu bölümü bile küçümsüyorsun. İnsanları okuduğu okula göre konumlandırıyorsun. Sen ve kardeşin mükemmelsiniz. Ben erkek arkadaşına da üzüldüm. Sevgilimin okuduğum okul için dandik diyerek küçümsemesini istemezdim. Bence sen bu kendine göre üstün olmanı en ufak kavganızda bile yüzüne vurursun.

Şuna da yazmadan edemeyeceğim, senin gibi birinin bakan, milletvekili olmasını hiç istemezdim. Kusura bakma ama halkı temsil edecek kapasite yok sende. Hangi okulda okursan oku. İstersen çok para kazan, doğru düzgün, kaliteli, karakterli insanlar, insanın cebinde ki paraya değil ağzından çıkan sözlere saygı duyarlar. Ama senin ağzından çıkan sözler zehir gibi. Kendini geliştir biraz.

Son düzenleme:
istemekmiş tanıştırmakmış o gune kadar kim öle kim kala babanızı tanıştırmak zorunda değilsiniz ayrıca.kaldı k insanlar dışardan çok kültürlü görünürler içine girince sana tepeden bakmaya ezmeye çalışırlar.o zaman anlarsın kimin ne oldugunu.o begenmediğin baban bile zararsız ve sevimli gelir.inan ben bunları yaşadım.o yuzden insanları gözünde çok büyütme.kendine ve Allaha güven

Erkek arkadaşın,sen istediğin için akademisyen olmaya çalışıyor.Aslında kendi mesleğini yapsa daha çok mutlu olacağı belli.Yazın turizm sektöründe severek çalıştığını kendin söylemişsin.

Baban konusuna fazla girmek istemiyorum.Ancak babaya-erkeğe saygı olmayan bir aileden geldiğin için erkek arkadaşına kolay kolay saygı duymayacağın kanaati oluştu.Senin saygı duyman için her yönden kendinden üstün bir erkek bulman gerekiyor.O yüzden bu çocuğa yazık etme bence.

Baba ne kadar kötü de olsa gölgesi yeter..benim de babam annemle ayrılmadan gidip başkasıyla yasadı..ölmeden önce. O kadar söz söyledim ölünce o kadar canım yandı kı anlatamam aradan 8 sene geçti o kadın basımıza ne işler açıyor şuan bile gerçekten keşke ölmeseydi diyorum hele bide evlenince keşke nefes alsaydı uzakta olsaydı en azından varlığı yeterdi diyorum o yüzden babanın ıyısı kötüsü olmaz

Anladık babanızdan utanıyorsunuz da onun için kullandığınız kelimeler hoş değil,ne olursa olsun. Diğer meseleyi konuşmak için de çok erken bence.

Anneniz babanız boşanmış olabilir.. Baban bazı hatalar yapıp anneni ve sizi üzmüş olabilir. Ama babana tipi çok kötü, çulsuz diye nitelendiremezsin. Her ne olursa olsun, o senin baban. Babanı olduğu gibi kabul etmelisin. Öyle olmaktan mutlu ise, öyle olsun.. Dişsiz olabilir, keko olabilir.. İnsanların dış görünüşleri ile yadırgamaktan vazgeçmelisin.. Sakın erkek arkadaşının yanında babanı kötüleme.. Gün gelir, baban hakkında bir söz söyler, çok kırılırsın.. Babam ölsün ne demek, çok çok yanlış ve cahilce bir düşünce.. Yarına kimin çıkacağının ne garantisi var.. Sen sırf erkek arkadaşının ailesine yaranabilmek için, kendi babanı gözden çıkarmışsın.. Affedersin ama çok çok bencil birisisin..

bu arada konunuzu silmişsiniz. bu yasaktır ve ban sebebidir. ayrıva inanın bunu yapmanın anlamı yok. alıntılar var kapı gibi. olmasa dahi konunuz geri getiriliyor

Back
X