Ben de babamla çook kötü şeyler yaşadım. Evi terk edecek kadar. Babam bana çok ağır sözler söyledi. Hatta 6 yaşında bile dediği lafı unutmuyorum. Bazen çok iyi bir baba oldu bazen çok kötü. Bu daha kötü tam onu seviyorum diyorum sonra bir bakıyorum hayal kırıklığı.
Ama hiç bir zaman onun ölmesini istemedim, Allah korusun. Hiç bir zaman ona böyle kelimeler kullanmadım. En kötü yüzünü bile görmek istemediğim bir zamanda hastalandı. Doktor kanser olabilir demiş, duyduğumda hüngür hüngür ağladım. Çok şükür kanser falan değildi. Nasıl mutlu olmuştum.
Sen sadece babana karşı böyle değilsin, erkek arkadaşının okuduğu bölümü bile küçümsüyorsun. İnsanları okuduğu okula göre konumlandırıyorsun. Sen ve kardeşin mükemmelsiniz. Ben erkek arkadaşına da üzüldüm. Sevgilimin okuduğum okul için dandik diyerek küçümsemesini istemezdim. Bence sen bu kendine göre üstün olmanı en ufak kavganızda bile yüzüne vurursun.
Şuna da yazmadan edemeyeceğim, senin gibi birinin bakan, milletvekili olmasını hiç istemezdim. Kusura bakma ama halkı temsil edecek kapasite yok sende. Hangi okulda okursan oku. İstersen çok para kazan, doğru düzgün, kaliteli, karakterli insanlar, insanın cebinde ki paraya değil ağzından çıkan sözlere saygı duyarlar. Ama senin ağzından çıkan sözler zehir gibi. Kendini geliştir biraz.