• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarımdan tavsiye istiyorum..düşünmekten beynim çatlıyor(baba-sevgili)

tipi görüntüsü yaşam tarzı ne olursa olsun babanı bukadar küçümsemeye hakkın yok!!!!yok dişi yok falan çok alçakça konuşma şekli bence...sen daha babanı benimseyemiyorsun nasıl aile kurmayı hayal ediyorsun.....

Herkes babana söylediklerine takılmış ama durum daha vahim... Bende sen daha olgunlasmamissin kişiliğin falan oturmamis yani.

Insanlari kendine yakıştıramiyorsun. Ama unutma düşmez kalkmaz bir Allah. Kendini bu kadar büyük görme.

Şahsen ben babamı düğünüme bile davet etmedim. Hiç bir problem de olmadı. Hatta eşimin ailesi hala babamla aramda neler yaşandığını bilmezler. Özelimiz oldugunu düşündükleri için bir kere bile sormadılar sağolsunlar. Yani aile çok önemli.

bunları düşünme şimdi, büyüyünce babandan utanmayı da bırakırsın zaten emin ol daha küçüksün.

Babanızı çağırmamak hakkınız buna kimse birşey diyemez, görüşmeyin, çağırmayın, her zaman uzak durun ama utandığınız için keşke ölse ne demek? Buraya şu okula gidiyorum, pırıl pırılım demekle olmuyor işte. Insanları küçümseyerek olmuyor. Siz zaten erkek arkadaşınızı da kucumsuyorsunuz, boşverin olmaz böyle. Kendiniz gibi pırıl pırıl biriyle daha mutlu olursunuz. Adamda her zaman lafinizin altında yıllarca ezilmek zorunda kalmaz. He bir de bırakın iyi özelliklerinizi siz söylemeyin, buna başkaları karar versin, zira bu laflarınızla toplumda pırıl pırıl gözükemezsiniz. Abla tavsiyesi olsun sana.

Karakterin hakkinda diyebilirsin yalanci felanda, goruntusu hakkinda oyle konusman uygun degil. Sonucta Allahin eseri her canli...
Umarim buyuk konusup ilerde sizin birinizinde disleri felam dokulmez.
Goruntu garanti degildir 2 gun sonra ne olucaksinz bilemezsinz.
Diger konuda,
Simdilik cok erkek kafani bunlarla yorma.

Sevgilin akademisyen olmak istemiyor bana göre, çocuk okumayı, ders çalışmayı sevmiyor nasıl kariyer planlamasını akademisyenlik olarak belirler ki? Sadece sen akademik başarılara göre etiketçi birisi olduğun için seni tatmin edebilmek adına akademisyenlik atmış ortaya. Halbuki daha aktif, masabaşı olmayan bir işte çok daha mutlu olur. Herkes akademik anlamda başarılı olacak diye birşey yok. Akademisyenler inanılmaz rahat bir hayat sürüyorlar ya da herkes onlara saygı duyuyor mesleki tatmini çok yüksek bir iş diye de birşey yok. Ben senin yerinde olsam okumayı sevmeyen bir turizmciyi akademisyenliğe teşvik edeceğime şefliğe filan teşvik ederim. İnan mesleki tatmini de getirisi de daha iyi olur.

Pırıl pırıl kızlar...
insanlara etiket yapıştırmaktan vazgeçmeli ve kendini biraz eğitmelisin bence.
Sen akademisyen bakan olacaksın ama erkek arkadaşının okulu işi dandik. Baban ölsün istiyorsun. Bilemedim ki ilginç bir karaktersin. Yaşın kaç bilmiyorum ama olgun düşünmedigin ortada. Bakanlık istiyorsan zaten kariyer olana kadar çok var. Yani evliliğe de çok var. Yani demem o ki o zamana büyürsun ve umarım insanlara etiketlemeden bakmayı başarırsin. Şimdi çok kafa yorma içinden cikamazsin pırıl pırıl kız.
Bin tane beğeni butonu olsa hiç sıkılmadan bu yoruma bin kez butona basarım
:KK9::KK9::KK9:

bu tavurda bir insanın basarılı olabileceğini düsünmüyorum. keko dissiz culsuz dediğin adamdan sen dünyaya geldin sevmeyebilirsin ama sevmeme sebeplerinin icinde babanın dıs görünüsü olmamalı.sürekli kendini övme cabasındasın bunu da yapma bence cok itici oluyorsun,senin bu etiketciliğin kendini yükseklerde insanları yerlerde gören tavırlarından sevgilin de sıkılır yakında onu kücümsemeyecek birinin kollarında bulur kendini.kimsenin hayatına müdahale edemezsin ister akademisyen olur ister calısır,akademisyen olamazsa sevmeyecek misin?su kücük dağları ben yarattım havasından kurtul gercekten pırıl pırıl bir kız olmak istiyorsan.zira babasına dissiz culsuz keko diyen biri ağzıyla kuş tutsa pırıl pırıl olamaz.

Merhaba ben 19 yaşında bir üni öğrencisiyim madii imkanlar gereğği zor şartlarda okuyorum.. ankarada çok iyi bir okulda çok iyi bir bölümde okuyorum
2 yıllık bir ilişkim var liseydeyken tanıştık o gun bu gundur birbirimizin en buyuk destekcısı sevgiliden önce en iyi arkadaşıyız..
ama onun üniversitesi biraz dandik bölümüde turızm 4 yıllık..
kendisi akademisyen olmayı hedefliyor ben ise akademısyenlık ya da bakanlık düşünüyorum (sanmıyorum olacagını ama inşallah) fakat akademisyenlık hedeflemesine rağmen ingilizce düzeyi a2 ben ona yardımcı olmaya calısıyorum kıtaplar öneriyorum. kendisi bana benı gaza getir emir ver ödev ver yoksa ben salıyorum demişti. ona kitap aldırdım başladı yapmaya kendisinin iyiliği için yapıyorum sonucta calısmadan iyi yere gelmek cok zor..
okumayı hiç sevmıyor aama yazın otellerde ajentalarda staj yapıyor isteğiyle.. çalışıp para kazanmayı sevıyor yanı okumayı kitaplarla haşır neşir olmayı sevmez.. size soruyorum bu cocuk nasıl akademisyen olabilir ki?
evlenmeyi düşünüyoruz daha erken zaman ne gösterir bilinmez ama plan 27 28 yaşlarındayken evlenmek kariyer yaptıktan sonrayani.
babamla annem ben 7 yaşındayken boşandı babam cok alavere dalavere çeviri bizi borca batırdı gitti çok yalancıdır o yuzden erkrklere guvenım hiç yok.. kendi annem babam gibi olmak ıstemıyorum ilerde. o yuzden durust olmasını cok sevıyorum. onun ailesi çok düzgün annesi babası devletten emekli abisi yurtdısında yaşıyor.. annemlede tanıştırdım onu annem sever kendsiini ama bana cok baglanma daha kimler karşına çıkacak demektende geri kalmaz ama anneme kızmıyorum anne sözü hep dinlerim..
ilerde evleneceğim kişi kim olursa olsun isteme tanışma zamanı gelecek ailelerin.. ben cok utanıyorum babamdan tipi kötü keko gibi dişsiz çulsuz biri annem ise bakımlı güzel okumus saf biridir.. bazen keşke o zamana kadar ölsede karşı tarafın ailesine açıklama yapabilsem diyorum. babam geri kafalıdır yıllardır bızı gormedı tek tuk para yolladı borcunu bıze yıktı ama bunlara rağmen hak iddia edip haberi sonradan olursa düğünü basıp beni rezil edebilecek biri.. bunları dusunmekten delireceğim. birde kız kardeşim var o da iyi bir okulda.yanı bız uc kadın-kız pırıl pırıl ınsanlarız..
sizce karşı tarafın ailesi babamla tanıştırmasam hakkımda kötü düşünürmü? benım ne sucum var kı olanlarlaç

nasıl bi kin var içinizde nasıl bi utanç tablosu çiziyosunuz .. siz kendinizi mi çok begenmişssiniz acaba ? insan babasından utanır mı ? hadi utandı diyelim nasıl ölmesini ister ? üzüldüm gerçekten.. hırslarınız gözünüzü kör etmesin ..düşmez kalkmaz bir allah ..

Bir şey yazacağım da ban yemezsem iyidir.

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

Bu söz tam da sizim gibiler için söylenmiş. Babasına bunu söyleyen başkasına neler söyler kimbilir. Bunun kinle, babanızın yaptıkları ile alakası yok. Sizin karakteriniz bu. Okuyamamış, Anadolu'da yetişmiş, kendini geliştirememiş insanlara keko diyorsunuz demek ki. Çok yazık kusura bakmayın hiç pırıl pırıl bir genç kız değilsiniz. Egolarına, hırsına, bencilliğine yenik düşmüş birisiniz.
Değil Türkiye'nin dünyanın en iyi okulunda okusanız ne fayda.

Son düzenleme:
Bir şey yazacağım da ban yemezsem iyidir.

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

Bu söz tam da senin gibiler için söylenmiş. Babasına bunu söyleyen başkasına neler söyler kimbilir. Bunun kinle, babanızın yaptıkları ile alakası yok. Sizin karakteriniz bu. Siz okuyamamış, Anadolu'da yetişmiş, kendini geliştirememiş insanlara keko diyorsunuz demek ki. Çok yazık kusura bakma hiç pırıl pırıl bir genç kız değilsin. Egolarına, hırsına, bencilliğine yenik düşmüş birisin.
Değil Türkiye'nin dünyanın en iyi okulunda okusan ne fayda.
Ağzınıza sağlık. Banlanmamak için yumuşak dille bunu demeye çalıştım. Her defasında begenebilirim bu yazınızı.

Ağzınıza sağlık. Banlanmamak için yumuşak dille bunu demeye çalıştım. Her defasında begenebilirim bu yazınızı.

İnanın bu benim yumuşatmış halim çok fazla sinirlendim çünkü. Çulsuz, dişsiz, keko ne demek ya.
Bir insan babası için değil hiç kimse için bunları kullanamaz. Umarım halkla iç içe bir mesleği yoktur. Doktor, öğretmen, hemşire vs. gibi.

Umarım yoktur. Çünkü bu keko bu çirkin bunun dişleri yok diyecek. Babasına bu kadar ağır ithamlarda bulunan biri başkalarına neler demez ki. Turizmci olmak ayıp mı? Keşke sevgilin bunları okusa da gözleri açılsa zavallının. Yazık çok yazık toplumda malesef çok fazlaca var. Ama malesef etiketle pırıl pırıl olunamıyor işte..

İnanın bu benim yumuşatmış halim çok fazla sinirlendim çünkü. Çulsuz, dişsiz, keko ne demek ya.
Bir insan babası için değil hiç kimse için bunları kullanamaz. Umarım halkla iç içe bir mesleği yoktur. Doktor, öğretmen, hemşire vs. gibi.

%100 katiliyorum.

Yani babam kotu bir baba, bana hic bakmadi, ilgilenmedi, keske olse yazsa birisi ben anlarim. Tanidigim pekcok kotu baba var cunku, babasini sevmeyen cok tanidigim var, annem mesela.

Kotu baba olmasi gorusmemek icin yeterli bence.

Lakin dissiz, culsuz, keko bilmem ne babayi gectim herhangi bir insan icin kullanilacak sifatlar degiller. Kotu baba olmasiyla bunlarin alakasi yok cunku, konu sahibesi kotu baba olmasaydi da babasini kucuk gordugu icin utanacakti.

Konu sahibesinin derdi adamin kotu baba olmasi degil, keko olmasi. Cok yuzeysel ve sekilcisiniz konu sahibesi. Derdiniz baba sevgisinden yoksun buyumus olmak degil de, adamin tipi mi?

Bu arada konu sahibesi, sunu eklemek isterim ki, dissiz culsuz diye begenemediginiz kekolardan bazilari cocuklari yesin, icsin, giysin, okusun diye dislerini yaptirmiyor, yaptiramiyor. Dissiz insanlar gecim derdi yuzunden o goruntuyle geziyorlar.

Baban sirf kotu diye sevmemekle kalmiyosun ..
Sen babandan resmen utaniyosun .
Ve keske ölse ne demek ya ? Insan dusmanina bile boyle birsey diyemezken sen öz baban hakkinda bunu soyluyosun , sirf evlenecegin aile babani gormesin sende utanma diye oylemi ..
Allah kimseye senin gibi evlat vermesin..

Konu sahibi kardeşimiz 93 lü doğumlu ama çekmediği sıkıntı kalmamış gibi. Anne ve babası ayrı. Önce babasında kalmış. Arkadaşları tarafından dışlanmış. (anne ve babası ayrı olduğu için) sonra annesine geçmiş, sonra gene babasına. Sonra gene annesi sonra anneannesi, şimdi de babannesi. Yani kızcağızı bir oraya bir oraya atılıp durmuşlar. Eniştesi taciz etmiş, ispat etmiş ama konu sahibi suçlu bulunmuş.
Şu an babannesinde ama orada da mutlu değil. Babannesi torunları arasında ayrım yapıyormuş. Kuzenine hiç bişey demiyor ama konu sahibine yapmadığını bırakmıyormuş. Kendi çamaşırlarını kendi elleriyle yıkatıyormuş. Erkek arkadaşı ile ayırmaya çalışmış. yani kısaca çok zorluklar çekmiş. Anne ve babası doğru düzgün sahip çıkmamış babanne çıksın. Umarım bundan sonra ki hayatın güzel olur. Ben senin yerinde olsam gider küçük bir ev tutarım o evde kalmam. Çok sabırlısın.

Back
X