• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarım yardımmm

ponckkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
119
12
48
Kocaeli
Belki yeri burası değildir şimdiden özür dilerim. ablalarım şimdi ben bu sabah ki birlikteliğimden sonra oram çok şişti kızardı falan daha önce böyle olmazdı niye böyle oldu bi fikriniz var mı

kayganlık yeterince sağlanmamıştır
eşin hafiften hunharca davranmıştır
kendini istemsiz kasmışsındır
mikrop olabilir küçük çapta vs.vs

bekar ve ogrencisin altindan kalkamayacagin seyler pesinde kosuyorsun sonra buraya konu aciyorsun.
doktora gitmek yerine buraya yazdigina gore annene sor yavrucagim belki soyler nedenini !!

Konu basligini okudugumda bu tarz bi konu oldugunu tahmin ettim.. Offf offfff gercekten bekar ve ogrenci misin?? Yaa kizlar ne oluyor ya ne bu aceleniz yapmayin etmeyin ya kac yasindasin bilmiyorum ama ablalarim dedigine gore yasin kucuk de.. Ya yargilamiyorum bana dusmez zaten annen degilim ablan degilim ama uzuluyorum elimde degil.. Soruna gelince zorlanmadan olabilir eger devam ederse doktora gorun bundan sonra da dikkat et de yarin obur gun hamile miyim acaba diye bi konu acma

mikrop falan mıdır yokss daha mühim bişey olma ihtimali var mı
Ben doktor degilim yalniz, nereden bilebilirim ki ? Doktor olsam da muayene etmeden bilemezdim sanirim. Burdan biri önemli degil dese doktora gitmeyecek misiniz ?

Belki yeri burası değildrlamair şimdiden özür dilerim. ablalarım şimdi ben bu sabah ki birlikteliğimden sonra oram çok şişti kızardı falan daha önce böyle olmazdı niye böyle oldu bi fikriniz var mı

Zorlama olmuştur,ilişki esnasında materyal filan kullandınızmı hiç?

Back