ablalarım yardımmm

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Çamaşır makinem vestfrost vestelin yan sanayi ürünüdür..
Şimdi sizlere sorularım olacak.. Daha 2 günlük evliyim fakat bana önerebilceğiniz şeylerin,sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun kalırım :)
1.Beyazlar kaç derecede yıkanmalı lekelerın daha ıyı cıkması ıcın neler yapılmalı?
2.Renkliler kaç derecede yıkanmalı aynı sekılde lekelerı daha ıyı cıkması ıcın neler yapmalıyım?
3.Beyaz camasırlarla havluları aynı yerde yıkasam bır sorun olurmu?
4.Çamaşırlardaki lekeleri cıkarmak ıcın neler yapmalıyım?
5.40 derecede karısık yıkamada neler yıkayabılırım?
6.Çamaşırları beyazlar ve renklıler farketmez ön yıkaamalı yapsam daha mı temız olur sizce?
7.Yumuşatıcı olarak ne kullanmalıyım?
8. Perdelerin bembeyaz guzel kokması ıcın ne yapıyorsunuz?
ve en son olarak hangi deterjanı kullanıyorsunuz ?

Ben perwoll kullanıyorum toz deterjanların makıneye zarar verdıgını duydum doğrumudur ?

Tatlım öncelikle ariel kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim perwoll kullandım ama kokusu dışında bana hoş gelen bi deterjan değil
beyazlarımı 55-60, renklilerimi 35-40 drecede yıkıyorum

Şimdi sizlere sorularım olacak.. Daha 2 günlük evliyim fakat bana önerebilceğiniz şeylerin,sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun kalırım :)
1.Beyazlar kaç derecede yıkanmalı lekelerın daha ıyı cıkması ıcın neler yapılmalı?
2.Renkliler kaç derecede yıkanmalı aynı sekılde lekelerı daha ıyı cıkması ıcın neler yapmalıyım?
6.Çamaşırları beyazlar ve renklıler farketmez ön yıkaamalı yapsam daha mı temız olur sizce?

Ben perwoll kullanıyorum toz deterjanların makıneye zarar verdıgını duydum doğrumudur ?
diclem hanım meraba bende yeni evleneceğim bu markayı duydum fiyatları çok iyi ancak pek bilinmediği için emin olamadım siz bu konu da bana yardımcı olabilir misiniz vestrofst çamaşr makinanız nasıl kullanıyosunuz bilirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
uzun seneler beyaz esya sektorunde calismis biri olarak soyluyorum vestelin yan urunu regaldir bunun.disindaki hicbir marka yan urunu degildir. bence eger iciniz rahat etsin istiyosaniz servisi arayin gelip biguzel anlatsinlar :) cok daha iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyazlar 60 renkliler 30 yada 40 bende. Eğer yogun kirliyse ön yıkama yaparım ben. Bingo nun kırmızı bir yumuşatıcısi var onu kullanıyorum yine aynı deterjanı. Leke çıkmaması olmadı şükür öyle sıkıntılı birşey şimdiye kadar. Perde icin ayrıca bir toz var deterjanla beraber atiyorsun koslaydı sanirim oda onu kullaniyorum. Ben çamaşırları karıştırmayı sevmiyorum beyazlar bir süre sonra illa kötü oluyor bembeyaz seviyorum ben. Havlulari biriktirdiysem ayrı atarım ama bir iki taneyse araya karışıyor bazen. Kolay gelsin:3:

Back