- Konu Sahibi diclem3555
Çamaşır makinem vestfrost vestelin yan sanayi ürünüdür..
Şimdi sizlere sorularım olacak.. Daha 2 günlük evliyim fakat bana önerebilceğiniz şeylerin,sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun kalırım :)
1.Beyazlar kaç derecede yıkanmalı lekelerın daha ıyı cıkması ıcın neler yapılmalı?
2.Renkliler kaç derecede yıkanmalı aynı sekılde lekelerı daha ıyı cıkması ıcın neler yapmalıyım?
3.Beyaz camasırlarla havluları aynı yerde yıkasam bır sorun olurmu?
4.Çamaşırlardaki lekeleri cıkarmak ıcın neler yapmalıyım?
5.40 derecede karısık yıkamada neler yıkayabılırım?
6.Çamaşırları beyazlar ve renklıler farketmez ön yıkaamalı yapsam daha mı temız olur sizce?
7.Yumuşatıcı olarak ne kullanmalıyım?
8. Perdelerin bembeyaz guzel kokması ıcın ne yapıyorsunuz?
ve en son olarak hangi deterjanı kullanıyorsunuz ?
Ben perwoll kullanıyorum toz deterjanların makıneye zarar verdıgını duydum doğrumudur ?
Şimdi sizlere sorularım olacak.. Daha 2 günlük evliyim fakat bana önerebilceğiniz şeylerin,sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun kalırım :)
1.Beyazlar kaç derecede yıkanmalı lekelerın daha ıyı cıkması ıcın neler yapılmalı?
2.Renkliler kaç derecede yıkanmalı aynı sekılde lekelerı daha ıyı cıkması ıcın neler yapmalıyım?
3.Beyaz camasırlarla havluları aynı yerde yıkasam bır sorun olurmu?
4.Çamaşırlardaki lekeleri cıkarmak ıcın neler yapmalıyım?
5.40 derecede karısık yıkamada neler yıkayabılırım?
6.Çamaşırları beyazlar ve renklıler farketmez ön yıkaamalı yapsam daha mı temız olur sizce?
7.Yumuşatıcı olarak ne kullanmalıyım?
8. Perdelerin bembeyaz guzel kokması ıcın ne yapıyorsunuz?
ve en son olarak hangi deterjanı kullanıyorsunuz ?
Ben perwoll kullanıyorum toz deterjanların makıneye zarar verdıgını duydum doğrumudur ?