• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarım size bir şey danışmak istiyorum :(

froqqie

Şafak Gülü :(
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
190
6
96
35
İstanbul
ben 21 yaşındayım. Daha önce adetimde hiç bir sorun olmadı. Fakat son 4 aydır adetimden 4 veya 5 gün sonra normalde hep olan seffaf sıvıyla karışık kan da gelmeye başladı :53: . devamlı bir akıntı değil. bir seferde az miktarda geliyor iç çamaşırıma küçük bir leke yapacak kadar. devamı yok. herhangi bir ağrı da yok. üşütmedim, kendimi incitmedim. zaten bakireyim cinsel yolla bulaşabilecek bir hastalık olamaz.
henüz doktora gitmedim çünkü açıkcası çekiniyorum hiç böyle birşey başıma gelmediği için :50: Eğer böyle birşeyi yaşayan ya da bir fikri olan varsa lütfen söyleyin kafam çok karışık ve korkuyorum. şimdiden hepinize teşekkürler :58: :kkk:

bu tarz bir şeyi ben yaşamadım ama bence çekinmeden doktora git canım.herkes bildiği şeyleri söyler saana ama tıp dilini biz bilemeyiz. her ihtimale karşı doktora git. çekinilece bir şey yok. eğer çok çekiniyorsan bayan doktora git.

sorununla ilgili bir bilgim yok malesef ama doktora gitmekten korkma.çok çok ekstrem bir durum olmadığı sürece sana jinekolojik muayene yapmazlar.en fazla karnından ultrasonla bakarlar.en kötü ihtimalle bu tip bir muayeneyi istemediğini söylersin...geçmiş olsun

ben 21 yaşındayım. Daha önce adetimde hiç bir sorun olmadı. Fakat son 4 aydır adetimden 4 veya 5 gün sonra normalde hep olan seffaf sıvıyla karışık kan da gelmeye başladı :53: . devamlı bir akıntı değil. bir seferde az miktarda geliyor iç çamaşırıma küçük bir leke yapacak kadar. devamı yok. herhangi bir ağrı da yok. üşütmedim, kendimi incitmedim. zaten bakireyim cinsel yolla bulaşabilecek bir hastalık olamaz.
henüz doktora gitmedim çünkü açıkcası çekiniyorum hiç böyle birşey başıma gelmediği için :50: Eğer böyle birşeyi yaşayan ya da bir fikri olan varsa lütfen söyleyin kafam çok karışık ve korkuyorum. şimdiden hepinize teşekkürler :58: :kkk:

canım hastalıklar hep cınsel yolla bulasmaz okuyorsan yada calısıyorsan ortak kullanım alanları (wc) lerdede bulaşabılır. hıc utanmadan doktora gıt. zaten nerdeyse herkes evlendıkten sonra bı doktora gornuyor :46:

Back