Ablalarım diyen koskoca kızlar

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
Kaç gündür siteye giriyorum
gordugum baslıklar
ablalarım nolur yardım edın yok sevgılım bacagıma bo...yok sevgılıme erkekler sundan hoslanır dedım
ablalarım yardım edın nolur sevgılımle korunmadık
ablalarım yardım edın nolur falan fılan

ablalarım dıyen de en az 20 yasında..yahu gönül abla mıyız biz
hepimiz 35 40 mıyız
ki sen yasın gelmıs koskoca 20lere hatta 18 bıle olsan sevgılınle bıseyler yasıyosun da sıkısınca carelerını ablalarından mı arıyorsun
bu nasıl komplekstır nasıl cahıllıktır komıklıktır :KK70:
ne dıcez sana vah yavrum neden korunmadım vah yavrum sevıyodur senı vah yavrum
aılenle paylasamadıgın seylerı burda tanımadıgın ınsanlara abla teyze dıyerek paylasıcaksın :KK70:
pazarda da amca mı dıyorsun acaba satıcıya..bır magzaya gırınce abla ben bır kot alıcam mı dıyorsun..
büyümeyı kabullenememiş özgüvensız hem her hatayı yapan hem de hala olgun davranamayan kısılıklersınız bence
:))

Ablalarım diyerek kendilerine sığınacak bir yol arıyorlar..
O kadarını becerebilecek kadar düşünüyorlar ama acaba biz bunu yaparsak ne olur nasıl olur diye önceden hesap etmeyi düşünemiyorlar kafaları basmıyo yada işlerine öylee geliyorr :KK6:

Ablalarım diyerek kendilerine sığınacak bir yol arıyorlar..
O kadarını becerebilecek kadar düşünüyorlar ama acaba biz bunu yaparsak ne olur nasıl olur diye önceden hesap etmeyi düşünemiyorlar kafaları basmıyo yada işlerine öylee geliyorr :KK6:

çok haklısın çok..Zeka terbıye onemlı seyler...o kadar ozelını yazmaya elın gıtmesı bıle tıksınc..

hanı dusunsene kım ne yasarsa yasasın tabı kı kınamam, yardım destek guzeldır ama burda satırlarca yazdıgımız kısıler var asilane sekılde yardım ısteyınce gayet yazılıyor..
komık olan bunların herseye kafasının basıp usül bılememesi.ama bazen de ıyı oluyor gece gece gülüyoruz :))

Kaç gündür siteye giriyorum
gordugum baslıklar
ablalarım nolur yardım edın yok sevgılım bacagıma bo...yok sevgılıme erkekler sundan hoslanır dedım
ablalarım yardım edın nolur sevgılımle korunmadık
ablalarım yardım edın nolur falan fılan

ablalarım dıyen de en az 20 yasında..yahu gönül abla mıyız biz
hepimiz 35 40 mıyız
ki sen yasın gelmıs koskoca 20lere hatta 18 bıle olsan sevgılınle bıseyler yasıyosun da sıkısınca carelerını ablalarından mı arıyorsun
bu nasıl komplekstır nasıl cahıllıktır komıklıktır :KK70:
ne dıcez sana vah yavrum neden korunmadım vah yavrum sevıyodur senı vah yavrum
aılenle paylasamadıgın seylerı burda tanımadıgın ınsanlara abla teyze dıyerek paylasıcaksın :KK70:
pazarda da amca mı dıyorsun acaba satıcıya..bır magzaya gırınce abla ben bır kot alıcam mı dıyorsun..
büyümeyı kabullenememiş özgüvensız hem her hatayı yapan hem de hala olgun davranamayan kısılıklersınız bence
:))
brawooo çok beğendim yazınızı düşüncenizi...geçenlerde bende bir konu okurken aklımdan bunlar geçiyordu..
bu kızların çoğu ablalarını suya götürür susuz getirir..

çok haklısın çok..Zeka terbıye onemlı seyler...o kadar ozelını yazmaya elın gıtmesı bıle tıksınc..

hanı dusunsene kım ne yasarsa yasasın tabı kı kınamam, yardım destek guzeldır ama burda satırlarca yazdıgımız kısıler var asilane sekılde yardım ısteyınce gayet yazılıyor..
komık olan bunların herseye kafasının basıp usül bılememesi.ama bazen de ıyı oluyor gece gece gülüyoruz :))
Onlar herşeyin farkındalarr ne yaptıklarınıda biliyorlarr..
Burayada Ablalarım şöyle oldu böyle oldu diye kendilerince tatmin edici cevap arıyorlar..
Kaçın kurrasıı onlarr heyy gidi heeyyy:KK8: :rolleyes::KK73:

brawooo çok beğendim yazınızı düşüncenizi...geçenlerde bende bir konu okurken aklımdan bunlar geçiyordu..
bu kızların çoğu ablalarını suya götürür susuz getirir..

tesekkür ederım :))) :KK70: artık dedım okusunlar da bari..:))
gelişim şart

X