- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
Kaç gündür siteye giriyorum
gordugum baslıklar
ablalarım nolur yardım edın yok sevgılım bacagıma bo...yok sevgılıme erkekler sundan hoslanır dedım
ablalarım yardım edın nolur sevgılımle korunmadık
ablalarım yardım edın nolur falan fılan
ablalarım dıyen de en az 20 yasında..yahu gönül abla mıyız biz
hepimiz 35 40 mıyız
ki sen yasın gelmıs koskoca 20lere hatta 18 bıle olsan sevgılınle bıseyler yasıyosun da sıkısınca carelerını ablalarından mı arıyorsun
bu nasıl komplekstır nasıl cahıllıktır komıklıktır
ne dıcez sana vah yavrum neden korunmadım vah yavrum sevıyodur senı vah yavrum
aılenle paylasamadıgın seylerı burda tanımadıgın ınsanlara abla teyze dıyerek paylasıcaksın
pazarda da amca mı dıyorsun acaba satıcıya..bır magzaya gırınce abla ben bır kot alıcam mı dıyorsun..
büyümeyı kabullenememiş özgüvensız hem her hatayı yapan hem de hala olgun davranamayan kısılıklersınız bence
:))
gordugum baslıklar
ablalarım nolur yardım edın yok sevgılım bacagıma bo...yok sevgılıme erkekler sundan hoslanır dedım
ablalarım yardım edın nolur sevgılımle korunmadık
ablalarım yardım edın nolur falan fılan
ablalarım dıyen de en az 20 yasında..yahu gönül abla mıyız biz
hepimiz 35 40 mıyız
ki sen yasın gelmıs koskoca 20lere hatta 18 bıle olsan sevgılınle bıseyler yasıyosun da sıkısınca carelerını ablalarından mı arıyorsun
bu nasıl komplekstır nasıl cahıllıktır komıklıktır
ne dıcez sana vah yavrum neden korunmadım vah yavrum sevıyodur senı vah yavrum
aılenle paylasamadıgın seylerı burda tanımadıgın ınsanlara abla teyze dıyerek paylasıcaksın
pazarda da amca mı dıyorsun acaba satıcıya..bır magzaya gırınce abla ben bır kot alıcam mı dıyorsun..
büyümeyı kabullenememiş özgüvensız hem her hatayı yapan hem de hala olgun davranamayan kısılıklersınız bence
:))