arkadaşını boşver. cok da umrunda görünmüyor arkadaşının. hem yeni bi hayata başlıcaksın ve arkadaşınla zıt özellikleriniz var. sana daha yakın olabilecek yeni insanlar tanımaya bak derim,illaki çıkacaktır karşına.hem herkes ailesine düşkün oluyor tek sen değilsin ve orda seninle aynı durumda olacak bisürü kız olacak. ben açıkçası yeni bi ortama giirdiğimde eskilerden birileriyle dipdibe olmak istemezdim bu benim fikrim. tadını çıkarmerhaba ablalarım...
size danışmam gereken çok önemli bişey var...
ben arkadaşımla aynı şehirde aynı üniversiteyi kazandım ama bölümler farklı...
kızla bu sene aynı dershanedeydik iyi anlaşıyoruz samimiydik yanii...
şimdi üniversite tercihleri açıklandığında o kadar sevindim ki aynı yeri kazandığımıza face ten gördüm ben işte hemen mesaj attım falan ama sanki onda bendeki sevinç yok gibiydi yani ne biliyim insan sevinmezmi...
sonra işte diğer gün o aradı telde konuştuk ben yurtda kalacaksan aynı odada kalalom falan dedim oda işte bilmiyorum araştırıyorum falan dedi ben yine bozuldum tabi kendime söz verdim daha mesaj atmıyacam falan diye..
bugun ben yine dayanamadım mesaj attım napıyorsun falan dedim geçen konuşmalara göre iyi konuştuk yurdu sordum naptın oda ben şimdi tuhaf biriyim biliyorsun yurtda kalırsak tanıdık olması daha iyi aynı odada kalırız falan dedi...
şimdi bu kadar ayrıntı anlattım kusura bakmayın soruma geçiyorum arkadaşım iyidir hoştur bana kendiside diyor biraz tuhaftır yani çok rahattır hareketleri falan sorumluluk yoktur onda ve bir yanım hiç istemiyor hislerim kuvvetlidir ama kafam çok karışık..
aileme çok bağlıyım benim için çok zor olacaktanıdık olması rahat olur diye düşünüyor diğer yanımda...
ben çok titizim programlıyım ve arkadaşımda tam tersi sizce ne yapayım hiç bulaşmıyım şansıma kim oda arkadaşı olursa mı diyim yoksa arkadaşımlamı kalıyım...
stresten yuzumde sivilceler çıktı ablalarım o kadar bunaldım ki yurt ortamını bilmiyorum nasıl alışacam bilmiyorum nasıl arkadaş edinecem bilmiyorum...
kaç gündür bunu düşünmekten uyuyamıyorum lütfen yorumlarınızla bana yardım edin
asla ama asla yakın bir arkadaşınla böyle bir sorumluluk altına girme derim ben,üstelik rahat olduğunu biliyorsan ve bunu sana bu şekilde söylüyorsa.arkadaşlığınıza sırtını dayayıp temizlikti,yemekti hiçbir şeye karışamaz sadece üzülürsün ve arkadaşından olursun.bir sene boyunca en yakın arkadaşımla aynı yurt odasını paylaştım aldığı yiyeceği kimseye teklif bile etmeden köşede yer,sıra başkasının yemeğine geldi mi başında dikilir yer ve teşekkür bile etmezdi.Yurt ortamı zorlu bir ortam,bence kendine başka oda arkadaşları bulman daha iyi olur.merhaba ablalarım...
şimdi üniversite tercihleri açıklandığında o kadar sevindim ki aynı yeri kazandığımıza face ten gördüm ben işte hemen mesaj attım falan ama sanki onda bendeki sevinç yok gibiydi yani ne biliyim insan sevinmezmi...
sonra işte diğer gün o aradı telde konuştuk ben yurtda kalacaksan aynı odada kalalom falan dedim oda işte bilmiyorum araştırıyorum falan dedi ben yine bozuldum tabi kendime söz verdim daha mesaj atmıyacam falan diye..
bugun ben yine dayanamadım mesaj attım napıyorsun falan dedim geçen konuşmalara göre iyi konuştuk yurdu sordum naptın oda ben şimdi tuhaf biriyim biliyorsun yurtda kalırsak tanıdık olması daha iyi aynı odada kalırız falan dedi...
şimdi bu kadar ayrıntı anlattım kusura bakmayın soruma geçiyorum arkadaşım iyidir hoştur bana kendiside diyor biraz tuhaftır yani çok rahattır hareketleri falan sorumluluk yoktur onda ve bir yanım hiç istemiyor hislerim kuvvetlidir ama kafam çok karışık..
aileme çok bağlıyım benim için çok zor olacaktanıdık olması rahat olur diye düşünüyor diğer yanımda...
ben çok titizim programlıyım ve arkadaşımda tam tersi sizce ne yapayım hiç bulaşmıyım şansıma kim oda arkadaşı olursa mı diyim yoksa arkadaşımlamı kalıyım...
stresten yuzumde sivilceler çıktı ablalarım o kadar bunaldım ki yurt ortamını bilmiyorum nasıl alışacam bilmiyorum nasıl arkadaş edinecem bilmiyorum...
tek kişilik odalar varmış ama bana kalsa hemen isterim fakat annemle babam tamamen tek kalırsın oda arkadaşın olsun diyor...Bence hiç bulaşma tam zıtsınızpişman olursun gibi yanlız kal olmuyormu öyle
İlk başta insan yeni yer yeni ortamdan hep korkar ama hemen alışılıyor bence boşa evham yapıyorsun mis gibi üni. Hayatı stres yapmatek kişilik odalar varmış ama bana kalsa hemen isterim fakat annemle babam tamamen tek kalırsın oda arkadaşın olsun diyor...
bende korkuyorum başka memleket başka insanlar nasıl yapacam bilmiyorum
benim hislerim kuvvetlidir zaten baştan beri o konuya gelince içime kötü hisler doğuyor istemiyorum ama iki gündür düşünmekten uyuyamıyorum yurttaki kızların iyi mi kötü mü olduğunu nasıl ayırt edicem nasıl bir ortam olacak korkuyorum bunları düşündükçe...asla ama asla yakın bir arkadaşınla böyle bir sorumluluk altına girme derim ben,üstelik rahat olduğunu biliyorsan ve bunu sana bu şekilde söylüyorsa.arkadaşlığınıza sırtını dayayıp temizlikti,yemekti hiçbir şeye karışamaz sadece üzülürsün ve arkadaşından olursun.bir sene boyunca en yakın arkadaşımla aynı yurt odasını paylaştım aldığı yiyeceği kimseye teklif bile etmeden köşede yer,sıra başkasının yemeğine geldi mi başında dikilir yer ve teşekkür bile etmezdi.Yurt ortamı zorlu bir ortam,bence kendine başka oda arkadaşları bulman daha iyi olur.
ayni odada kalma derim baksana o rahat senin kadar takmiyordur bile yazdklarna gore tahminimce hem zitsnz uzlme.bile kendini bosa derim benmerhaba ablalarım...
çok teşekkür ederim güzel yorumun için ben çok evcimenim helede 1 sene daha üniye hazırlanırken dahada bağlandım eve şimdi ise evham yapıyorum işte bu huylarını bilerek tanıdık diye arkadaşımı bile düşündüm çok zıttız biliyorum...İlk başta insan yeni yer yeni ortamdan hep korkar ama hemen alışılıyor bence boşa evham yapıyorsun mis gibi üni. Hayatı stres yapma
teşekkür ederim tamamen zıttız yani konuşmaya danışmaya ihtiyacım vardı...Sen titiz o rahat o is olmaz.. Aranizda ki arkadasligi bozmayin hic
benim hislerim kuvvetlidir zaten baştan beri o konuya gelince içime kötü hisler doğuyor istemiyorum ama iki gündür düşünmekten uyuyamıyorum yurttaki kızların iyi mi kötü mü olduğunu nasıl ayırt edicem nasıl bir ortam olacak korkuyorum bunları düşündükçe...
kesinlikle umursamadığı o kadar belliydiki yani umursasa telim hiç durmaz aradı diye tahmin ediyorum bir mesaj bile atmadı teşekkür ederim ..ayni odada kalma derim baksana o rahat senin kadar takmiyordur bile yazdklarna gore tahminimce hem zitsnz uzlme.bile kendini bosa derim ben
teşekkür ederimiyi mi kötü mü olduklarını yaşadıkça göreceksin canım,hem asla biriyle kalmaya mecbur da değilsin rahatsız olursan yönetime bildirir oda değiştirirsin,kendini şimdiden strese sokma sakın.üniversitenin tadını çıkar
aynen oyle birak o.dussun pesine his tedrgn olma.bile yeni arkds ortami icin kim iyiyse onla.taklrsn kotulerdn uzak durursn bu kadr basit o yüzden byle seylere kafa yormakesinlikle umursamadığı o kadar belliydiki yani umursasa telim hiç durmaz aradı diye tahmin ediyorum bir mesaj bile atmadı teşekkür ederim ..
Cok tesekkur ederim korkuyorum gercekten ilk defa ailemden uzak kaliyorum icim icimi yiyor ama alismak zorundayim...Bencede aynı yerde kalma hayatını ve düzenini başkasına göre ayarlamak zorunda diilsin bence sen nasıl rahat ediyosan öle yap ne kadar yakın olursanız olun aynı yerde kalınca hersey cok farklı olabiliyo benim kardesimde ilkokuldan beri kankası olan insanla beraber ev tuttu ama bisüre sonra yapamadılar ki yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi şimdi konuşmuyolar mesela ve kardeşim tekte kalmadı orda şimdi üniversteden birsürü arkadası var ve cok rahat emin ol senin içinde böylesi daha iyi olur bi abla tavsiyesi