- Konu Sahibi hayaliperest
-
20 temmuzda yuzeysel bi iliski yasadik biliyorum buyuk bi hataydi ama. Uzerimde kot pantolon ve kilot varken gobegimi acip bosaldi sonra peceteyle hemen silemeden tisortume filan bulasti banyoya gidip suyla yikamaya calistim gobegimi. Herneyse duzenli bi sekilde adette oldum normal seyrindeydi. Ama ben hala korkuyorum hamile olabilicegimden bel agrim ve sag kasik agrim daha dogrusu sancim var arada. Ustune gorme yada dis gebelik filan olabilirmi sizce. Eczaneden test alip yapsam kesin sonuc cikarmi???
göbek delıgınden sızıp ıceri yerleşmişlerdir bile kısa yoldan..
Gobekten kalinmiyodur belki ama asagi dogru sizmis olabilirmi acaba diye dedim.gebekten hamile kalınmıyo merak etme :))
Biliyorum gobekten kalinmiyor ama asagi dogru sizmis olsa olabilirmi ??Göbeğine boşaldı ve sen hamile miyim diye düşünüyorsun öyle mi
Cevap imkansız ötesi.......
Ya peki ben test yaotim negatif cikti ama bu testler en kesin sonucu ne zaman veriyor kikız ne düüüünn senn ialhi ya saçmalama her göbeğe sperm bulaşsa oooo:):)
Hayir olamaz. Nereye siziyor ya.Biliyorum gobekten kalinmiyor ama asagi dogru sizmis olsa olabilirmi ??
Peki bisey daha sorucam? Eczanede satilan testlerden alip yaptim adetimin 4.yada 5. Gunu tek cizgi cikti. Kesin sonucmudur o testlerHayir olamaz. Nereye siziyor ya.
Hamile kalmak bu kadar kolay mi. Millet senelerce ugrasiyor.
Ben hic kullanmadim, ama tek cizgi ciktiysa hamile degilsindir. Cok pimpirikleniyorsan kan testi yaptirabilirsin, orda cikar kabak gibiPeki bisey daha sorucam? Eczanede satilan testlerden alip yaptim adetimin 4.yada 5. Gunu tek cizgi cikti. Kesin sonucmudur o testler
Simdilik bisey olmaz dikkat et baska yerlere bulasmasin.:) millet senelerce ugrasiyo gebe kalabilmek icin...İmkansız
Yanlış oldu sanırımSimdilik bisey olmaz dikkat et baska yerlere bulasmasin.:) millet senelerce ugrasiyo gebe kalabilmek icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?