Kaç yaşındasın ?
Gercı yasın kac olursa olsun hazır degılsen degılsındır..
Zaten tam anlamıyla sevmedıgınde ortada.
Birde neden aileler tanısmadan once net olmadın onu anlamadım. İşler ciddilestıkce umudu yukselıyor..
Kımse zorla evlenemez hazır degılsen ve o bunu anlamıyorsa son care yolları ayırmak. Yanlıs bır zamanda bır evlılık yapıpta pısman olmak cok daha kotu
Benim arkadasim daha 16 yasindaydi facebooktan tanismislar ve nisanlandi okurken.Ailesi,cevresi soz dinlettiremedik bi turlu.Suan evlilik arifesinde belki evlenmistir.Yani sakin soz,nisan olaylarina girme cunku benim arkadasimada cocuk nisanli kaliriz biraz maksat elinde yuzuk olsun dedi.Ama suan bak ne haldeler.
Kac yasindasin bilmiyorum ama sakin egitimini tamamlayip is bulmadan soz,nisan olayina girme.Eger sen istemedigini soylediginde beni sevmiyosun falan diyosa ayril bence yani sen fikrini soyleyince boyle demesi hic hos degil ben olsam katlanamazsim sahsen
Ya bitek öyle olsa iyi. geçen hafta yine evlilik konusu açıldı bende ben kendime bakamıyorum arkamı toplamıyorum daha bir evi idare edemem ki dedim. ben yardım ederim sana diyor. kaldı ki dediğiniz gibi okulum bitmeden olsun istemiyorum
20 yaşındayım ben.
Çok öyle deli divane bir aşk yok zaten ama 6 senenin verdiği alışkanlık var. onunla büyüdüm oda benimle öyle. terk etmek istemiyorum. ama erkenden anlamıyor.
ailemle de benden habersiz iş çevirip tanışmıştı zaten benden habersiz abime filan ulaşıp durumu anlatmış oda bana hiç sormadan davet etmiş geldi tanıştılar her şey emri vakiyle oldu yani
Nasıl yani senden habersiz mi ailene ulaştı abine anlattı durumu?
Bu nasıl dengesizliktir, ne cürretle bunu yaptı.
Hadi bunu geçtim, ailenle konuşsaydın henüz evlenmeyi düşünmüyoruz diye.
Evlilik için yaşın çok genç hem de psikolojik olarak evliliğe hazır değilken Sakın evlilik olayına kalkışma.henüz daha kişiliğin oturmadı,aynı şekilde sevgilinin de,50-60 yılı evlilikte bu kişiyle geçirebileceğine inanıyor musun?gençsin her genç gibi senin de hedeflerin vardır,bunları gerçekleştirmeye bak.kendini Tanı,duygusal/ekonomik bağlamda bağımsız ayakta kalabilecek becerileri kazan, hayat tecrübeleri edin.artık insan Ömrü çok uzun, dolayısıyla evliliğin Ömrü de.daha sonra veya geç de evlensen bişey kaçırmazsın.sevgiline bunu anlat,seni seviyorsa kararlarına da SAYGI duyar ve seni bekler.ama duymuyorsa da her ikiniz de kendi Seçtiğiniz yoldan ilerlersiniz.
Emrivakilerle yürüyen ilişkilerde sözden nişandan kaçanlar oluyor. Aman diyeyim acele etme. Gerekirse küssün.