• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarim bi bakar misiniz :(

Fairyspring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
29
20
3
herkese merhabalar, henuz cok yeniyim ve gercekten yardiminiza cok ihtiyacim var. 22 yasindayim, iliskiye girmedim. Adetlerim hep 35 gunde bir olur, ve bazi aylar cok fazla sancim olurdu. Yaklasik 3 ay once, adetim sonrasi kasiklarimdaki agrilar gecmedi. Anneme soyledim üşütmüşsündür cok takiyosun dedi, hastaneye gitmedim. Daha sonra nette arastirmalar yaptim, cok kotu seyler okudum dayanamadim kadin dogumdan randevu aldim. Doktor bakireyim diye ultrasonla muayene etti ve sağ yumurtaligimda 6,28 cm kist gordu. Kan tahlili yapti, iyi huylu dedi cok sükür. Adet periyodlarimi soyledigimde de bana tarlusal verdi bugunden itibaren gunde 2 kez alcaksin dedi. Gecen ayın 7sinde adet olmustum, her 35 gunde bir adet oldugumdan bu ayin 11inde olmam gerekiyodu. Fakat ilac kullandigim halde gününde olmadim. Yani doktor resmen erken adet olmami saglamaya calisirken adetimi geciktirdi ilacla. İlacim bu aksam bitiyor, bütün adet belirtilerim var. Ama ben henüz olamadim ve bunu kafama cok takiyorum. Bana lütfen bi seyler soyleyin napmam gerekiyo? Adet olamamak bende cok stres yapiyor. Simdiden tesekkur ederim. :(

Canım önce bi sakin ol..Ve doktoruna başvur.Söktürücü filan verir..Kadınlarda cok görülen bisey çoğu kadında çikolata kisti denilen kistten var.İlaçla tedavisi var.Stresten de gelmiyor olabilir.Bekle biraz.Bi kaç gün daha gelmzse gidersn dra..Geçmiş olsun...

Canım önce bi sakin ol..Ve doktoruna başvur.Söktürücü filan verir..Kadınlarda cok görülen bisey çoğu kadında çikolata kisti denilen kistten var.İlaçla tedavisi var.Stresten de gelmiyor olabilir.Bekle biraz.Bi kaç gün daha gelmzse gidersn dra..Geçmiş olsun...
Ablacim tesekkur ederim yorumun icin. Ama adet sokturucu verdi zaten. Gecen ay sokturucusuz adet olmustum, bu ay ilaca ragmen olamadim. O yuzden gerildim. :(

oz aman kontrole git bence.Belliki stresten gelmiyor.İlacını falan değiştirir dr.ÇOk da düşünme cnm..

Back