- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 34
-
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Merhabalar baslikta cok mukellef oldu
simdi benim 5 veya 6 tane ceyregim var tam htiramiyorum minik kasamdalarama 6 herhalde neyse bide
para biriktirme aliskanligim vardir kuyumcudada 3bucuk gramcik altinim var
bide nakitte 350 lira biriktirdim..
Gelelim meseleye..
Simdi bu para durursa internetten sacma sapan birsuu seye harcayacagim
ama byle grama verincede icim gidiyodaha 18 yasindayim ilerde lazim olur diye biriktirmek de istiyorum ama bi yandanda elinde avcunda bisey istiyo insan
aslinda yazarken grama vermek agir basti amasizce napsam? Anneme sorarimda once burdan fikir alayim
Yasima uygun guzel bi kolye zincir falan bisey alsam mi gram alip oyle mi biriktirsem?
hehe bu da bi secenek tabi:))O zaman bana ver :))))
hmmm dusunulesi bi fikir tesekkurleraltın artık iyi bi yatırım aracı değil bence. dolar yada Euro olarak saklamanı tavsıye ederım. Malum turkıyede yabancı paranın değer kaybetmesi ihtimalinin rakamsal karşılığı henüz yokk
öncelikle aferin, o yaşta çok güzel biriktirmişsin. altın yapmak istiyorsan, gram altın tasarruf içindir. bankadan mı alacaksın bilemiyorum. bankalarda artık altın hesabından ufak ufak para kesmeye başladılar, aklında olsun iyi araştır.
merak ettim de burcun ne?
Biri sorularıma cevap verebilir miBirşey soracagim :) gram altın nasil oluyor ? Nasıl alıp sakliyorsunuzzz , kuyumcuda nasıl kalıyor?birde fiyat nasil, bir grami ne kadar yani :) çok oldu ama olsun
Biri sorularıma cevap verebilir mi