Tamam canım ama inanki ben ondan cesaret almasam yapmazdım. Zaten açılmadımda ama bu saatten sonra susuyorum.. Dediğiniz gibi ben boyle biri değilim ama adamın egosunu tavan yaptım.
Hepinize çok teşekkür ederim..evet aynen.bu saatten sonra çek kendini geri bakalım ne olcak
Canım ben zaten ego patlaması Üstünlük için yazmadım :) öyle biri değilim detayı bilin diye yazdım yani ayrım yapmam söz konusu değil burada herkesin samimiyetine güvenerek yazdım..Yorumlari okumadjm yazildj mi bilmiyorum ama ben guzelim o tipsiz beni nasil reddeder mantgindaki kizlarimjzdan birisisiniz anladgm kadariyla. Guzel olmaniz hic reddedilmeyecegnz butun hoslandgnz adamlarin pesinizde kosmasi aldatilmayacagnz uzulmyecegnz anlamina gelmiyo ne yazikki bu isler tipe bakmjyo. Şans diyelim. Ayrica fotodaki sizsenjz her gun her yerde karsialasabilecegm bi kiz goruyorum tamam cirkin degilsiniz ama extrem bi guzellik goremedim ben zaten onemli de deilki. Belki bu yersiz ozguveninjz adami rahatsz etmistir belki de baskasi vardir zamanla anlarsnz zaten.
Peki :)karşındaki adam egoist , çapkın , ukala ve de sana aşık değil üzgünüm
Ama gururum yediremiyorum kendime baştan neden kabul ettin o zaman ? Madem üstlük taslıyorsun kimse masum değil ya bundan sonra adamdan saymıycam.
Canım puzzel mı oynuyoruz taktik maktik yapamam ben benim için "aşk yeniden" di ama artık aşk maşk yok yok ! Çok kırıldım.Canim yorumlari pek okuyamadim ama bence soyle olmus.Beyimiz senden hoslanmis sende ondan sonra sen ilgini abartmissin cok belli etmissin kendini cekecektin mesaj atmayacaktin.O zaman bence bu is olurmus.Ama suan seni ulasilabilir her an elimin altinda goruyor.Bence sen tamamen ilgini kes hic yuzune falan da bakma ilgisini cekersin bu sefer acaba neden bakmiyor der.Eger olumlu bir seyler olursa da yine cok yuz verme.Ama ip kopmus gibime geldi
Buyur canımkonuyla ilgisi yok fakat sormak istediğim birşey var...sorabilirmiyim müsade olursa
Nasıl konuşsun ben öğrenciyim o Eğitmenbunlardan anlam cıkarmayın bnce.hele su whatsapp olayında hiç bir şey yok.sevse gelir konuşur yani
konuşmak isteyen insan konuşur.şimdilik gizli kalsın falan der size.zaten bir insan yanlışlıkla silmez ya milyonda bir ihtimal.bence bir adım beklme kendin üzülürsünNasıl konuşsun ben öğrenciyim o Eğitmen
Pekikonuşmak isteyen insan konuşur.şimdilik gizli kalsın falan der size.zaten bir insan yanlışlıkla silmez ya milyonda bir ihtimal.bence bir adım beklme kendin üzülürsün