- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
öz ablam canım ama hani normalde abla toparlayıcıdır ne bileyim baba anne sonrada abla yada abi gelir aile büyüğü olarak nasihat edendir koruyup kollayandır ama ablamda bunun zerresi yok kendinden başka bişey düşünmezüvey falanmı ablauslübunden anladığım kadarıyla aranızda uçurumlar var .
ben boşanmış bir kadınım bir ara onunla konuştum boşanmış kadın olmak kolay değil azcık uyumlu ol diye (ki benim kocam karnımda bebekle beni sokağa atan adam dı )cami avlusuna bırakınay gerçekten çekilir bir dert değil böyle sorunlu kardeş
onun evine dönmesi için ne yapabilirim diye düşünüyorum günlerdirAblanı al bir derdım var bölümünü dolandır bakalım belki o zaman kafaya birseyler dankk eder.
cidden sorunlu yaaa,hastaneye yatırın siz onuben boşanmış bir kadınım bir ara onunla konuştum boşanmış kadın olmak kolay değil azcık uyumlu ol diye (ki benim kocam karnımda bebekle beni sokağa atan adam dı )
ertesi gün ağlamış babama kızın bana evlilik dersi veriyor diye
Acaba sizin yerinizde olmak mı istiyor? Eğer yaşamınız rahat, karışanınız yok ise kafayı takmıştır boşanmaya.ben boşanmış bir kadınım bir ara onunla konuştum boşanmış kadın olmak kolay değil azcık uyumlu ol diye (ki benim kocam karnımda bebekle beni sokağa atan adam dı )
ertesi gün ağlamış babama kızın bana evlilik dersi veriyor diye
Boşanmaya kafayı takmış bir kere, bugun gider yarın gelir.. Enişteniz ile konuşsanız, o ne diyor bu duruma?onun evine dönmesi için ne yapabilirim diye düşünüyorum günlerdir
ben biraz rahatım babam bana hiç bişey demez zaten demeyede fırsat yok çünkü gezmem tozmam kendi halimdeyim ev iş arasında gidip gelirim eve destekte olurum maddi açıdan o buna göz dikmiş olabilirAcaba sizin yerinizde olmak mı istiyor? Eğer yaşamınız rahat, karışanınız yok ise kafayı takmıştır boşanmaya.
aynen tek dileğim o birde bana bende senin gibi boşanıyorum diyor lan benim kocam beni karnımda bebeğimle sokağa attı seninki ne yaptı nasıl kendinle beni bir tutarsınKardeşim değerimi bilsin diye düşündüm şuan :)
Ne aksi ablan warmış keşke barışıp gitse siZde nefes alsanız
ah canım keşke kendi haline bıraksam kendimi çöp konteynırında bulurum vallahem isteyerek evleniyor hemde bosanıyor şanslıymış kocası anlattıgınız kadarıyla iyi bir insanmıs.Neyse bırakın kendi haline ya
artık kocasını sevmiyormuş dışarıda daha elit daha kibar adamlar varmış çalışmaya başlayınca gözü açılmış kendi öyle söylüyorözür dilerim herkes cevap vermiş ama ben anlayamadım sanırım.tam olarak boşanmak istemesinin sebebi ne?
anladım çok teşekkürler cevabın için.dışarıda ki çok elit,kibar adamlarda ablanızı bekliyorlar zaten.anlattıklarınızdan anladık ki ablanız çok elit ve kibar.eşine defol diyecek kadar hemde.bence hiçbir şekilde ikna edemezsiniz.bırakın ne hali varsa görsün..artık kocasını sevmiyormuş dışarıda daha elit daha kibar adamlar varmış çalışmaya başlayınca gözü açılmış kendi öyle söylüyor