"abla gec olmadan kac"

Ohoo sen böyle ince düşünürse olmaz bu iş hayat böyle değil küçük hanım istemiyorum diyeceksin o kadar hem bir alıcı gözü ile baksaydın belki beğenirdin :)

yani benmi cok abartiyorum basima ilk kez geliyor ne bilim ben sadece bi kac kez gördüm hic öyle bakmadim :)

Bunda kirilacak birsey yokki cok kirilmasinlar diyorsan evlen anca o sekil kurtulursun

tabi cnm

Ya bende zorla evlendirecekler zannettim istemiyorsaniz soyleyin.
Bi arkadaşım onu istemeye gelenlerin yanina sakiz çiğneyerek girmisti yanlarindan cikarkende sakızı patlatmisti tabi bi daha istemeye filan gelmediler

Nininin ninisi teyzecim kirilmasin kusmesin.
Bi kosu evlenip geliyim oglusuyla.
Sevinsin kadincagiz.

Aa diger teyzede vardi, hani gecen gun gelen. Oda kirilmis sana coktan bana oyle dedi kendisi. Onunda gonlunu yap bi zahmet.

ayıp olmasın diye evlenecek değilsin be kuzum ne var bunda bir kızı kırk kişi ister bir kişi alır diye boşuna dememişler. okulum var, sınava hazırlanıyorum, kariyerimde kritik noktadayım vs bunlar hep işe yaramıştır :)) çocuğu beğenmezsen bunlardan birini seç beğen söyle gitsin hiçççç takılma

kardesinjn kacmani soyleyecegi ne var ortada merak ettim dogrusu.. gayet dogal bi gorucu vakasi..

Ailene söyle evlenmeyi düsünmedigini sonrada hicbir sey olmamıs gibi devam et

Bence de bilmiyormuş gibi davran.
Konusu açılırsa da düşünmediğini söylersin.
Kırılacaklar diye zorla kabul edecek değilsin.

Hiçte istemiyorsun gibi durmuyorsun seninde gönlün var gibi gibi

Ya bende zorla evlendirecekler zannettim istemiyorsaniz soyleyin.
Bi arkadaşım onu istemeye gelenlerin yanina sakiz çiğneyerek girmisti yanlarindan cikarkende sakızı patlatmisti tabi bi daha istemeye filan gelmediler

oda iyimis bizim komsu kendini istemeye geldiklerinde evlenmek istemiyorum diye kücük cocuk gibi giyinmis saclar ikitane kuyruk yapmis sonra damat adayini görmüs begenmis , kimse kendini görmeden süslenmis kendine ceki düzen vermis gelmis

annem babamla ilk kez böyle bi konusma yaptik , davet edilmeler fln biraz panik yaptim napcam diye galiba onlarda beni anlayisla karsilarlar insallah :))

kardesinjn kacmani soyleyecegi ne var ortada merak ettim dogrusu.. gayet dogal bi gorucu vakasi..

sakalasiyor , dalga geciyor benimle evlilik konusunda:))

İstemiyorum de mevzuyu kapat. Bu kadar ince düşünmek iyi değil.

Ailene söyle evlenmeyi düsünmedigini sonrada hicbir sey olmamıs gibi devam et

ztn konuyu actiktan yorumlarinizi gördükten sonra abartigimi farkettim panikten heyecandan galiba

Bence de bilmiyormuş gibi davran.
Konusu açılırsa da düşünmediğini söylersin.
Kırılacaklar diye zorla kabul edecek değilsin.

bencede birsey bilmiyormus gibi davranim . kirilmasinlar diye tabiki evlenemem , ama kimseyle aramiz bozulmasindan korktum biraz yani bi kac kez görmüs olsamda oglan anneme babama yardimi dokunan biri . bence hic birsey olmamis gibi devam edelim hayatimiza

Hiçte istemiyorsun gibi durmuyorsun seninde gönlün var gibi gibi

sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi ilk önce bi okulu bitireyim bi is sahibi olayim belki ondan sonra evliligi gecirebilirim aklimdan evlenipte kocam calissin ben evde kalim diyenlerden degilim ikimizde calisacaz ikimizde ev isi yapacaz yani anca beraber kanca beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…