"abla gec olmadan kac"

Ohoo sen böyle ince düşünürse olmaz bu iş hayat böyle değil küçük hanım istemiyorum diyeceksin o kadar hem bir alıcı gözü ile baksaydın belki beğenirdin :)

yani benmi cok abartiyorum :KK17: basima ilk kez geliyor ne bilim ben :KK48: sadece bi kac kez gördüm hic öyle bakmadim :)

Bunda kirilacak birsey yokki cok kirilmasinlar diyorsan evlen anca o sekil kurtulursun:KK45:

tabi cnm :KK48:

Ya bende zorla evlendirecekler zannettim istemiyorsaniz soyleyin.
Bi arkadaşım onu istemeye gelenlerin yanina sakiz çiğneyerek girmisti yanlarindan cikarkende sakızı patlatmisti :KK59:tabi bi daha istemeye filan gelmediler

Nininin ninisi teyzecim kirilmasin kusmesin.
Bi kosu evlenip geliyim oglusuyla.
Sevinsin kadincagiz.

Aa diger teyzede vardi, hani gecen gun gelen. Oda kirilmis sana coktan bana oyle dedi kendisi. Onunda gonlunu yap bi zahmet.

Mbr ablalarim kardeslerim bi akil fikir verin lütfen :KK64: konu basligina yazdigim kardesimin sözü . bi kac gün önce kardesim geldi yanima ve annemle babami konusurlarken duymus , seni evlendireceklermis gec olmadan kac kurtar kendini gibi seyler dedi bende saka yapiyordur onlar dedim sürekli seni ilk isteyene verecem sakasini yaptiklari icin , birazdan görürsün sakami degilmi dedi . aradan bi kac saat gecti ve annem babam beni yanlarina cagirdi bi birbirine bakiyorlar bi bana bakiyorlar neden cagirdiniz beni dedim , ikisi sen söyle yok sen söyle derken konu acildi . gecen bi konu acmistim annemle ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin akrabasinda kaldik bi kac gün , ve annemin arkadasinin kuzeni annesine babasina ve kuzenine beni begendigini ve istedigini söylemis , simdi annesi babasi ve ailesi beni mrk etmisler görmek istiyorlar yakinda yigenlerinin dogum gününe davet ettiler , babam sende istersen olur seni istemeye gelirler istemezsen zorlamayiz fln dedi , ben birbirimizi daha tanimadigimizi söyledim sadece bi kac kez gördük birbirimizi annem tanisirsiniz konusursunuz fln dedi . ama cocuk ilgimi fazla cekmedi ztn suan evlenmekte istemiyorum daha evlensemde asik oldugum biriyle evlenmek isterim :oops: yakinda yigenlerinin dogum günü var oraya davetliyiz gidersem umut vermis olmam insallah ve tüm ailesi orda olacak nasil davranmaliyim napmaliyim , zaten tanimadigim insanlarin yaninda utangac oluyorum :KK64: ve evlenmek istemedigimi kimseyi kirmadan nasil söyleyebilirim , o cocuk veya annesi babasi kirilmazlar insallah istemedigimi duyduklarinda , küsmesinler bana :KK17: nasil cikcam bu durumun icinden , kardesimin dedigi gibi nasil kacip kurtarcam kendimi :p cirkinde biseyim neremi begendin be cocuk :-)
ayıp olmasın diye evlenecek değilsin be kuzum ne var bunda bir kızı kırk kişi ister bir kişi alır diye boşuna dememişler. okulum var, sınava hazırlanıyorum, kariyerimde kritik noktadayım vs bunlar hep işe yaramıştır :)) çocuğu beğenmezsen bunlardan birini seç beğen söyle gitsin hiçççç takılma

Mbr ablalarim kardeslerim bi akil fikir verin lütfen :KK64: konu basligina yazdigim kardesimin sözü . bi kac gün önce kardesim geldi yanima ve annemle babami konusurlarken duymus , seni evlendireceklermis gec olmadan kac kurtar kendini gibi seyler dedi bende saka yapiyordur onlar dedim sürekli seni ilk isteyene verecem sakasini yaptiklari icin , birazdan görürsün sakami degilmi dedi . aradan bi kac saat gecti ve annem babam beni yanlarina cagirdi bi birbirine bakiyorlar bi bana bakiyorlar neden cagirdiniz beni dedim , ikisi sen söyle yok sen söyle derken konu acildi . gecen bi konu acmistim annemle ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin akrabasinda kaldik bi kac gün , ve annemin arkadasinin kuzeni annesine babasina ve kuzenine beni begendigini ve istedigini söylemis , simdi annesi babasi ve ailesi beni mrk etmisler görmek istiyorlar yakinda yigenlerinin dogum gününe davet ettiler , babam sende istersen olur seni istemeye gelirler istemezsen zorlamayiz fln dedi , ben birbirimizi daha tanimadigimizi söyledim sadece bi kac kez gördük birbirimizi annem tanisirsiniz konusursunuz fln dedi . ama cocuk ilgimi fazla cekmedi ztn suan evlenmekte istemiyorum daha evlensemde asik oldugum biriyle evlenmek isterim :oops: yakinda yigenlerinin dogum günü var oraya davetliyiz gidersem umut vermis olmam insallah ve tüm ailesi orda olacak nasil davranmaliyim napmaliyim , zaten tanimadigim insanlarin yaninda utangac oluyorum :KK64: ve evlenmek istemedigimi kimseyi kirmadan nasil söyleyebilirim , o cocuk veya annesi babasi kirilmazlar insallah istemedigimi duyduklarinda , küsmesinler bana :KK17: nasil cikcam bu durumun icinden , kardesimin dedigi gibi nasil kacip kurtarcam kendimi :p cirkinde biseyim neremi begendin be cocuk :-)
kardesinjn kacmani soyleyecegi ne var ortada merak ettim dogrusu.. gayet dogal bi gorucu vakasi..

Ailene söyle evlenmeyi düsünmedigini sonrada hicbir sey olmamıs gibi devam et

Bence de bilmiyormuş gibi davran.
Konusu açılırsa da düşünmediğini söylersin.
Kırılacaklar diye zorla kabul edecek değilsin.

Hiçte istemiyorsun gibi durmuyorsun seninde gönlün var gibi gibi :KK53::KK53:

Ya bende zorla evlendirecekler zannettim istemiyorsaniz soyleyin.
Bi arkadaşım onu istemeye gelenlerin yanina sakiz çiğneyerek girmisti yanlarindan cikarkende sakızı patlatmisti :KK59:tabi bi daha istemeye filan gelmediler

oda iyimis :KK48: bizim komsu kendini istemeye geldiklerinde evlenmek istemiyorum diye kücük cocuk gibi giyinmis saclar ikitane kuyruk yapmis sonra damat adayini görmüs begenmis , kimse kendini görmeden süslenmis kendine ceki düzen vermis gelmis :KK48:

ayıp olmasın diye evlenecek değilsin be kuzum ne var bunda bir kızı kırk kişi ister bir kişi alır diye boşuna dememişler. okulum var, sınava hazırlanıyorum, kariyerimde kritik noktadayım vs bunlar hep işe yaramıştır :)) çocuğu beğenmezsen bunlardan birini seç beğen söyle gitsin hiçççç takılma
annem babamla ilk kez böyle bi konusma yaptik , davet edilmeler fln biraz panik yaptim napcam diye galiba :KK48: onlarda beni anlayisla karsilarlar insallah :))

kardesinjn kacmani soyleyecegi ne var ortada merak ettim dogrusu.. gayet dogal bi gorucu vakasi..

sakalasiyor , dalga geciyor benimle evlilik konusunda:))

İstemiyorum de mevzuyu kapat. Bu kadar ince düşünmek iyi değil.

Ailene söyle evlenmeyi düsünmedigini sonrada hicbir sey olmamıs gibi devam et

ztn konuyu actiktan yorumlarinizi gördükten sonra abartigimi farkettim :KK48: panikten heyecandan galiba :KK48:

Bence de bilmiyormuş gibi davran.
Konusu açılırsa da düşünmediğini söylersin.
Kırılacaklar diye zorla kabul edecek değilsin.

bencede birsey bilmiyormus gibi davranim . kirilmasinlar diye tabiki evlenemem , ama kimseyle aramiz bozulmasindan korktum biraz yani bi kac kez görmüs olsamda oglan anneme babama yardimi dokunan biri . bence hic birsey olmamis gibi devam edelim hayatimiza :KK51:

Hiçte istemiyorsun gibi durmuyorsun seninde gönlün var gibi gibi :KK53::KK53:

sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi :KK53: ilk önce bi okulu bitireyim bi is sahibi olayim belki ondan sonra evliligi gecirebilirim aklimdan :KK51: evlenipte kocam calissin ben evde kalim diyenlerden degilim :KK51: ikimizde calisacaz ikimizde ev isi yapacaz yani anca beraber kanca beraber :-)

X