Mbr ablalarim kardeslerim bi akil fikir verin lütfenkonu basligina yazdigim kardesimin sözü . bi kac gün önce kardesim geldi yanima ve annemle babami konusurlarken duymus , seni evlendireceklermis gec olmadan kac kurtar kendini gibi seyler dedi bende saka yapiyordur onlar dedim sürekli seni ilk isteyene verecem sakasini yaptiklari icin , birazdan görürsün sakami degilmi dedi . aradan bi kac saat gecti ve annem babam beni yanlarina cagirdi bi birbirine bakiyorlar bi bana bakiyorlar neden cagirdiniz beni dedim , ikisi sen söyle yok sen söyle derken konu acildi . gecen bi konu acmistim annemle ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin akrabasinda kaldik bi kac gün , ve annemin arkadasinin kuzeni annesine babasina ve kuzenine beni begendigini ve istedigini söylemis , simdi annesi babasi ve ailesi beni mrk etmisler görmek istiyorlar yakinda yigenlerinin dogum gününe davet ettiler , babam sende istersen olur seni istemeye gelirler istemezsen zorlamayiz fln dedi , ben birbirimizi daha tanimadigimizi söyledim sadece bi kac kez gördük birbirimizi annem tanisirsiniz konusursunuz fln dedi . ama cocuk ilgimi fazla cekmedi ztn suan evlenmekte istemiyorum daha evlensemde asik oldugum biriyle evlenmek isterim yakinda yigenlerinin dogum günü var oraya davetliyiz gidersem umut vermis olmam insallah ve tüm ailesi orda olacak nasil davranmaliyim napmaliyim , zaten tanimadigim insanlarin yaninda utangac oluyorum ve evlenmek istemedigimi kimseyi kirmadan nasil söyleyebilirim , o cocuk veya annesi babasi kirilmazlar insallah istemedigimi duyduklarinda , küsmesinler bana nasil cikcam bu durumun icinden , kardesimin dedigi gibi nasil kacip kurtarcam kendimi cirkinde biseyim neremi begendin be cocuk
Sevgilin yoksa ya da herhangi birine aşık değilsen bir tanış istersen hayatım. Bir kere bizimkiler de çok ısrarcı olmuştu ben de yok demiştim. Babam bir tanış, istemezsen olmaz demişti. Teyzeler bana bakmaya geldi. Gıcık gıcık konuştum. Vazgeçmişlerdi. O zaman çok aşık olduğum biri vardı hayatımda. Gerçi o da yalan olduMbr ablalarim kardeslerim bi akil fikir verin lütfenkonu basligina yazdigim kardesimin sözü . bi kac gün önce kardesim geldi yanima ve annemle babami konusurlarken duymus , seni evlendireceklermis gec olmadan kac kurtar kendini gibi seyler dedi bende saka yapiyordur onlar dedim sürekli seni ilk isteyene verecem sakasini yaptiklari icin , birazdan görürsün sakami degilmi dedi . aradan bi kac saat gecti ve annem babam beni yanlarina cagirdi bi birbirine bakiyorlar bi bana bakiyorlar neden cagirdiniz beni dedim , ikisi sen söyle yok sen söyle derken konu acildi . gecen bi konu acmistim annemle ve annemin arkadasiyla annemin arkadasinin akrabasinda kaldik bi kac gün , ve annemin arkadasinin kuzeni annesine babasina ve kuzenine beni begendigini ve istedigini söylemis , simdi annesi babasi ve ailesi beni mrk etmisler görmek istiyorlar yakinda yigenlerinin dogum gününe davet ettiler , babam sende istersen olur seni istemeye gelirler istemezsen zorlamayiz fln dedi , ben birbirimizi daha tanimadigimizi söyledim sadece bi kac kez gördük birbirimizi annem tanisirsiniz konusursunuz fln dedi . ama cocuk ilgimi fazla cekmedi ztn suan evlenmekte istemiyorum daha evlensemde asik oldugum biriyle evlenmek isterim yakinda yigenlerinin dogum günü var oraya davetliyiz gidersem umut vermis olmam insallah ve tüm ailesi orda olacak nasil davranmaliyim napmaliyim , zaten tanimadigim insanlarin yaninda utangac oluyorum ve evlenmek istemedigimi kimseyi kirmadan nasil söyleyebilirim , o cocuk veya annesi babasi kirilmazlar insallah istemedigimi duyduklarinda , küsmesinler bana nasil cikcam bu durumun icinden , kardesimin dedigi gibi nasil kacip kurtarcam kendimi cirkinde biseyim neremi begendin be cocuk
Ben evlenmek istemiyorum, düşünmüyorum diyeceksin bu kadar kısa ve net. :)
Bende ailen zorlayacak sandim..kardesin öyle deyince..
Anne babana söylersin istemedigini gerisini onlar halleder..
Sevgilin yoksa ya da herhangi birine aşık değilsen bir tanış istersen hayatım. Bir kere bizimkiler de çok ısrarcı olmuştu ben de yok demiştim. Babam bir tanış, istemezsen olmaz demişti. Teyzeler bana bakmaya geldi. Gıcık gıcık konuştum. Vazgeçmişlerdi. O zaman çok aşık olduğum biri vardı hayatımda. Gerçi o da yalan olduÇocuğu hoş bulduysan normal davran, tanışırsınız. Hoşlanmadıysan gıcık gıcık hareketler yap. Teyzeyi kaçırmıştım ben
Bence hicbir sey olmamis duymamis gibi davran
.
şu an erken olduğunu düşünüyorum kararımın sizinle bir alakası yok dersin ama kimse sana gelipte direk bir şey sormazki zaten saçma olur. doğum gününde gelip bizim oğlanla evlenicek misin ne oldu ne düşünüyorsun denmez. aynı bu taleplerini gönderdikleri gibi ailende senin fikrini iletir. herkeste o gün bir şey olmamış gibi davranır zaten. bence dert etme.
Istemiyorsan soyleyeceksin acik ve net.Bu kadar telas niye gayet normal boyle isler,-gorur,begenir ,soyler ,olur yaniKasma bu kadar istemiyorum dersin konu kapanir.Ilk defa oluyo galiba heyecan yapmissin
Kırılacak ne var bunda, kırılacaklar diye mi evleneceksiniz?
Kardesinin aklina uyma ve gazina gelme oncelikle. Ailen sana sadece tanismani, gorusmeni teklif etmis. Zorlama yok, birsey yok. Kardesin pek merakli birseyleri abartip velveleye vermeye galiba. Duyan da zorla evlendiriyorlar sanir.
Istemiyorsan istemedigini soylersin. Bu kadar. Basit seyleri ne kadar dramatize ediyorsunuz oyle.
endişelenme kimse kırılmaz, beğendik olmadı derler, kırılırlarsa da kırılırlar ayrıca herkesin gönlünü yapamazsın. annen baban da seni zorlamamış zaten. olur böyle şeyler, anne baba olarak sana uygun görmüşlerdir, kızımızı mutlu eder demişlerdir, akıllarına yatmıştır ama sen istemezsen olmaz demişler zaten.
ben evlenmeyi henüz düşünmüyorum kusura bakmayın yeterli ve gayet kibar yanıttır, bu kadar dertlenme, ohooo yaş 30'a yaklaştıkça mahallenin sütçüsü bile koca bulmaya çalışıyor, daha şimdiden böyleysen o zaman napcan
bende ailen zorla evlendircek sandım korktum biann :)))
sen de ona pis pis bakbizim buralarda bu yaslarda evlenmeyi düsünmüyorum dediginde evdemi kalacan gibi seyler derler ama beni pek ilgilendirmiyorum kimin ne dedigiyeterli ve gayet kibar bi yanittir tabi , ama illaki biyerde tekrar karsilasacaz bu cocukla , bana pis pis bakmasin sonra