Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki abiyelerimi satıyorum. İster siyah saten bolero ile tesettüre uygulanabilir, istersenizde bolerosuz kullanabilirsiniz. Her ikiside çok şık ve yalnızca birer kere giyildi. Biri nişan, diğeri ise düğünde ablamın ikiside.
Her iki abiyede 42 beden, ilgilenen arkadaşlarla fiyatlarını da görüşebiliriz. Maksat evde boş durmayıp, başkalarınında güzel günlerini renklendirsinler.
Sevgiyle kalınnn
Bunlarda benim abiyelerim kızlar. Gül kurusu olanı çooook seviyorum, tam 3 defa giydim Çok derli toplu ve hanım hanımcık. Mezuniyet balomda, ablamın düğününde ve en yakın arkadaşımın nişanında giymiştim. Daha yeni kuru temizlemeden geldi ama tekrar giyemeyeceğim. Herkes üzerimde görmüştür ve bi abiyede 3 defa giyildiyse yeterlidir sanırım 38 Beden ve iç göstermiyor, Fatih'de Dayı butikten tonla para döküp zorla bulmuştum, hey gidi günler
Saks mavisi abiyem ise bir defa giyildi, aslında askılı ancak ben saten bolero ile giymiştim. 40 Beden, ozamanlar daha kiloluydum da İsteyene saten bolerosunuda yanında gönderebilirim.
İlgilenen olursa görüşelim
Her ikisinin de fiyatı 150TL olsun dedi ablam, alırken çok para vermiştik tarlantanlı kullanılabiliyor ikiside. Ancak ablam yarlatanı kırmış, ne yazıkkı tarlatansız verebiliriz. Ancak bence gri simli tarlatansız daha güzel.
Pudra-siyah ise tarlatanla kullanılınca çok şık, prenses model çünkü.
bunları da belirtmek istedim