peki benim işim acil orda kimse görüp cvp yazıcakmı burası birbirine yardımcı olmak icin var baska zaman öyle alakasız konuları görüyorum tasınmıyor benim sorduklarım hep probleam mi yani...limoncu. bu kaçıncı uyarım. konularını ilgili bölüme aç diye yazdım sana hep.
valla kurallar ne için var.peki benim işim acil orda kimse görüp cvp yazıcakmı burası birbirine yardımcı olmak icin var baska zaman öyle alakörüsoz konuları görüyorum tasınmıyor benim sorduklarım hep probleam mi yani...
aslında evet bende saflık lı isimle yazdım dügünde ne giycem falan fistanlı yassaydım tasınmazdı baslıgıda alakasız bisey yazardım dimi uyanık olmak lazımvalla kuralar ne için var. adminler bunu yapmış. uyacaksınız. üye olurken bunu kabul ettiniz. her işim acele diyen bdvyle alakasız konu açsa nolacak peki
onuda taşırdım. hep taşıyorum moda bölümüneaslında evet bende saflık lı isimle yazdım dügünde ne giycem falan fistanlı yassaydım tasınmazdı baslıgıda alakasız bisey yazardım dimi uyanık olmak lazım
Evet herkes KİB'lesin, BDV'ye ilgisi olmayan konuları Israrla açmaya devam edenler ayrıca konu dışı uyarısı da alıyor.o gördüğün alakasız konuları kible. ben 24 saat pc başında değilim. günde kaç konu açılıyor bdvde. kibleki taşıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?