abiye, kına, nişan kıyafeti Satıyorum, Kınalığım Hem Tesettür, hem normal straplezdir

balbebekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
60
10
Hepsi birerkez giyilmiştir. Dolabımı düzenlediğimden dolayı satmak istiyorum. Kargolar alıcıya aittir. Bursa içi elden teslim edilebilir.

Rengi nar çiçeğidir, Tüllü mendil etek, bedeni 42 diye hatırlıyorum. Ayrıca 7 aylık hamileyken giymiştim kilom 69 du :)
fiyatı 60 TL dir.

Rengi siyah, Payetli, Bele oturan, bol paça, degaje yaka 36 beden, hoş bir tulum.
Fiyatı 30 TL dir.

Beyaz renk, Dizlerde, yine bele oturan üzeri sıra taşlı *Yalnız taşların arka kısımlarında dökülmeler meydana geldi* resimde de çekmeye çalıştım. 36 beden.
Fiyatı 30 TL dir.

Yine nar çiçeği payetli Bele oturan 36-38 beden bir elbise.
Fiyatı 30 TL dir.

Bunu da kına gecemde Bir kaç saat giymiştim, 38 beden, 52 kg dum. Boyum 1,65 fakat babetle giymiştim eşimin boyu çok uzun olmadığından. Benim boylarımda biri topukluyla giyerse çirkin durabilir.
Eşarbı, Bolerosu vardır. Ayrıca Açık olan bayanlarda giyebilir. Straplez üzeri boncuk işli, arkası ipli abiyedir
Fotolar scannerdan geçtiği için biraz kötü çıkmıştır Normalde böyle soluk değil.
Fiyatı 250 TL dir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…