Abiye,çanta, eşarp ve tesettür kıyafetler

Canım beyendim çok sağol ayrıca ,geniş değil sanırsam değilmi içi ,:44:bu arada açık pembe Şalıda beyendim ,o ne kadardı ,çantayı alırsam tek almak istemem ,kargo parası malum

canım ikisi 35 olsun sana da uygunsa. çantanın içi küçük değil ama içi boş olduğu için belli olmuyor. kenar kısımdan dar tabandan geniş değil yani

ayakkabı güzelmiş ama denk gelir mi acaba.............ben 36 giyiyorum

yok canım sana olmaz. 37 olsan neyse. ben 37-38 giyiyorum kalıba göre. ama senin ayaklar küçükmüş.
o elbisenin altına böyle dore bir ayakkabı bulabilirsin başka yerden.

yok canım sana olmaz. 37 olsan neyse. ben 37-38 giyiyorum kalıba göre. ama senin ayaklar küçükmüş.
o elbisenin altına böyle dore bir ayakkabı bulabilirsin başka yerden.

tüh yaaa dore ayakkabı bulmam lazım evet..............

ben yarından pazartesiye evde olmayacağım. mesajımı aldın değil mi? acelesi yok sanırım elbisenin?

canım haziranın 20 sinde sünnet bende 7 8 hazirandan sonra gidecem............ama mutlaka ayır elbiseyi

kızlar yaz geliyor. abiye almayı düşünen yok mu? malum cok ucuz değil iyi bir sey almaya kalkınca.
almak isteyenlere indirim yapıcam bilginiz olsun. kızım olsa mezuniyetine saklarım :)) ama yok malesef.

Canm cok bwgdgm bi kac sey oldu takas dsunur msn benm duvarma baksan

Msj attm ama :26:

bunların herbiri 5 tl
pembe diğerlerine göre daha güzel bir kumaştan. ama uç kısmında çok küçük bir leke var sadece. takınca görünmüyor. bir kez taktım. enine biraz daha dar diğerlerine göre.

diğerleri zaten bildiğinizz mevsimlik şallardan. yaza uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…