abiye arıyorum 36/38beden

Eklentiler

• a5300a75-83.jpg
    a5300a75-83.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 109
  • Be01ee990-6a.JPG
    Be01ee990-6a.JPG
    13,4 KB · Görüntüleme: 76
kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler.. :KK52:
dekoltesi olsa sırt da birazda önde ?beyaz var elimde fakat fiyat aralıgı kaç tl siizn için ona göre çekip ekleyeyim.

kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler.. :KK52:

Bendede bunlar var begenirseniz kirmizi istediginiz gibi alti ucusan rahat isterseniz tasi cikarabilirsiniz
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

bu var canım bendede

Eklentiler

• altArfxr9bOsM4OSE0rqSiKO_i5vG-ZefxBcduAM-Q2j0wm.jpg
    altArfxr9bOsM4OSE0rqSiKO_i5vG-ZefxBcduAM-Q2j0wm.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 73
Birtane daha var fatihten alindi vizyon marka ben mezuniyetmde giymistim krem rengi 30 tl ye verirm onun ayakkabi ve cantasida kombin hepsini uyguna verrm

Back