- 23 Ağustos 2014
- 251
- 17
- 68
- 44
- Konu Sahibi shudaninciler
canım düşünürsen parlak dore boyundan bağlı ve taşlı bir elbisem var. Çok şık duruyor düşünürsen eklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam çekip kendi konuma eklerim az sonrabende arıyorum 36/38 beden eklersen sevinirim
Bu var cnmkızlar abiyeyle birlikte uyumlu takılarınız varsa onlarada bakabilirim.
dekoltesi olsa sırt da birazda önde ?beyaz var elimde fakat fiyat aralıgı kaç tl siizn için ona göre çekip ekleyeyim.kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler..![]()
kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler..![]()
bu taşlı eklbise ne kadar? elbise buldum ama ona bayıldım
mrb ürünü hiç giymek nasip olmadı ..düşünürseniz özelden yazışalım..çok uyguna verebilirim..bu taşlı eklbise ne kadar? elbise buldum ama ona bayıldım
36 38 beden cnm 1 kez nisanda ewde 2 saatligine giyildibu taşlı eklbise ne kadar? elbise buldum ama ona bayıldım