- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
merhaba canım ilglendiğin için teşekkür ederim. açık renk elbisene bayıldım ama göbeğimi çok belli eder. siyah elbisende cok hoş ama ben brazcık daha renklı ve uçuşan bişeyler arıyorum. eğer baska bsey için arasaydım syah elbısen tam tarzıma göreydicnm ıpekyol twıst marka 50 tl ye satıyorum ıstanbul ıcıysen ulastırmaya calısırım askıları ve kemerı cıkabılıyor.dantel gul fıgurlu resımlerı asagıdacnm
daha sade bır sey ıstıyorum dersen FABRIKA marka 36-38 e uyumlu duz kalem elbıse var sıyah renk dız altı bıtıyor on ve arkadan V seklınde dekoltelı oda 50 tl
merhaba canım
Canım sadece bir kere giydim. Tülü var ilgilenirsen abiyeyi beğendiysen açık giyinmek istemezsen bolerasıda var onuda çekip atabilirim 95 tl ye sana satabilirim.kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler..
teşekkür ederim umarım gönlüne göre bulursun canım fiyatta bişeyler yapardım ..merhaba canım
elbiseni çok begendim ama ben bu elbiseyi taşıyamam yani daha çok nişanlık gibi mezuniyet için ağır kaçar. birde fiyatı baya pahalı geldi. teşekkür ederim ilgin için
kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deri-mont-ve-deri-trençkot-l-bedenim.725083/kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler..
canım turkuaz ve beyaz puantiyeli elbiseyi üzerinde görebilirmiyim?
canm elbisen çok hoşmuş sanada çok yakışmış ben 62 kiloyum olurmu bana?merhaba 175 boyundaym kilo aldıgm için bu elbisemi satıyorm 58 kiloyken giyebiliyordm şimdi 10 kilodan fazla aldıgm içn maalesef olmuyor.. 2 kere giydim 80 liraya satabilirm
canm elbisen çok hoşmuş sanada çok yakışmış ben 62 kiloyum olurmu bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?