abiye arıyorum 36/38beden

shudaninciler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
602
140
83
31
kızlar merhaba arkadasımın mezuniyet balosunda giyebileceğim abiyeler arıyorum herhangi bir kriter yok beğensem yeter. bu arada lütfen makul rakamlarla gelin fahiş fiyatlar vermek istemediğim için buradan arıyorum.. 36 beden de oluyor ama braz sıkabilir belki. çok ağır olmayacak şekilde elinde olan lütfen resimleri elbise uzerindeyken çeksin..
teşekkürler..

kızlar abiyeyle birlikte uyumlu takılarınız varsa onlarada bakabilirim.

cnm ıpekyol twıst marka 50 tl ye satıyorum ıstanbul ıcıysen ulastırmaya calısırım askıları ve kemerı cıkabılıyor.dantel gul fıgurlu resımlerı asagıdacnm
daha sade bır sey ıstıyorum dersen FABRIKA marka 36-38 e uyumlu duz kalem elbıse var sıyah renk dız altı bıtıyor on ve arkadan V seklınde dekoltelı oda 50 tl

eger ıkısını de ıstersen 10 tl kırabılırım ve 90 tl yapabılırım.Sıyah elbısenın uzerıne tuylu bolero da hedıye yollayabılırım ıstersen dusunursen boleronun da resmını yollayabılırım.Bolero bır kez kullanıldıgı ıcın hedıye yollayabılırım dıyorum yanlıs anlasılmasın lutfen ..dıgerlerı sıfırdır.

Eklentiler

• 1.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 123
  • 2.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 120
  • kopya.jpg
    185,8 KB · Görüntüleme: 132
  • 5907440 (2).jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 138
  • 4.jpg
    260,5 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
merhaba canım ilglendiğin için teşekkür ederim. açık renk elbisene bayıldım ama göbeğimi çok belli eder. siyah elbisende cok hoş ama ben brazcık daha renklı ve uçuşan bişeyler arıyorum. eğer baska bsey için arasaydım syah elbısen tam tarzıma göreydi

Canım sadece bir kere giydim. Tülü var ilgilenirsen abiyeyi beğendiysen açık giyinmek istemezsen bolerasıda var onuda çekip atabilirim 95 tl ye sana satabilirim.

merhaba canım
elbiseni çok begendim ama ben bu elbiseyi taşıyamam yani daha çok nişanlık gibi mezuniyet için ağır kaçar. birde fiyatı baya pahalı geldi. teşekkür ederim ilgin için
teşekkür ederim umarım gönlüne göre bulursun canım fiyatta bişeyler yapardım ..

merhaba canım
bu gün çok abiye baktım tabiki mağazalardan. bilgi vermek istedim günlerdir arıyorum netten. bu beni yordu. bende fikir vermek istedim ama tercih yine senin. adil ışıkta tam mezuniyetlik modelde elbiseler vardı bayıldım ve çoğunu denedim. diz hizasında denediklerim. mağazalarıda umutsuzca öylesine girmiştim. giydiklerim 29 - 39- 50 - 70 tl gibi fiyatlardı çooookkk güzellerdi. ve tüm mağazalarda yaklaşık aynı fiyatlar ve üstelik marka. yaklaşık normal fiyatlarda 200-300 aralığında bunlar, bence canlı canlı git bak giy derim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deri-mont-ve-deri-trençkot-l-bedenim.725083/

merhaba 175 boyundaym kilo aldıgm için bu elbisemi satıyorm 58 kiloyken giyebiliyordm şimdi 10 kilodan fazla aldıgm içn maalesef olmuyor.. 2 kere giydim 80 liraya satabilirm

Eklentiler

• cannes.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 180
kızlar bu tazr elbiseler arıyorum

Eklentiler

• images.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 178
  • 2015-Uzun-Mezuniyet-Elbiseleri.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 1.012
  • mezuniyet-elbiseleri-9-419x512.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 190
  • mezuniyet-elbiseleri-20.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 4.792
  • Kısa-İşlemeli-Pileli-Lise-Mezuniyet-Elbisesi.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 972
  • 2013-Mezuniyet-Elbiseleri-9.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 1.352
  • 20130413-214842.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 1.080
merhaba 175 boyundaym kilo aldıgm için bu elbisemi satıyorm 58 kiloyken giyebiliyordm şimdi 10 kilodan fazla aldıgm içn maalesef olmuyor.. 2 kere giydim 80 liraya satabilirm
canm elbisen çok hoşmuş sanada çok yakışmış ben 62 kiloyum olurmu bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…