• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi abimin kınası için yaptırdığım cicileri beğenecek misiniz?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
bu yaz abimin düğünü var kızlar. seneye yaza da benimkini yapmayı planlıyoruz. bende abimin düğünü için öyle heveslendim ki kendi düğünüme hazırlık olsun diye bir de gelinimiz şhir dışında yaşadığından burdaki tüm organizasyon işleri ile bizzat ilgileniyorum. kına gecesi için herkeste görmekten bıktığım tepsiler sepetler vs istemedim. ve bi tanıdık vasıtasıyla kına cicileri yaptırdım. ben çok beğendim kendi kınam gibi heyecanlıyım:) sizinle de paylaşmak istedim:) bakalım beğenecek misiniz

kına paketleri dağıtmak istemedik, alternatif olarak lavanta kesesi dağıtmak istedik. hem kalıcı bir hatıra olur hemde kullanışlı olur diye düşündük. bakır kına tepsisine ayrıca bittim.!

Eklentiler

• $_MG_0853.jpg
    $_MG_0853.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 244
  • $_MG_0864.jpg
    $_MG_0864.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 230
  • $_MG_0877.jpg
    $_MG_0877.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 222
  • $_MG_0931.jpg
    $_MG_0931.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 213
  • $_MG_0944.jpg
    $_MG_0944.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 216
  • $_MG_0949.jpg
    $_MG_0949.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 225
senin gibi görümcem olsun on milyar borcum olsun gülüm... :51: valla maşallah böyle görümceyi öpte başında taşı.. nede güzel sahiplenivermişsin abinle yengenin mutluluğunu.. allahım inşallah ömürlük evliliklerden nasip etsin hem abinin hem de senin.... mutluluklar huzurlar versin... ayrıca aayy çok beğendim yaa harika görünüyor değişik ve çok asil bi kına tepsisi... hele lavanta keseleri bence de çok güzel fikr... hem güzel koku herkesin hoşuna gidecektir muhtemelen... kolay gelsin düğün hazırlıklarınız...

ne kadara mal ettiğini söyleyebilir misin acaba.özellikle mumlar faln hepsi çok güzeller.

toplam 320 liraya mal oldu canım. ama yapan kişiye ne kadar paran olduğunu söylersen ne kadar ihtiyacın olduğunu bir de, sana uygun bişey hazırlıyor. ben 50 kişilik bir organizasyon için 350 lirayı geçmesin demiştim. bu alternatifleri sundu.

toplam 320 liraya mal oldu canım. ama yapan kişiye ne kadar paran olduğunu söylersen ne kadar ihtiyacın olduğunu bir de, sana uygun bişey hazırlıyor. ben 50 kişilik bir organizasyon için 350 lirayı geçmesin demiştim. bu alternatifleri sundu.

hem uygun hemde cok hoş valla cok begendim :)
canım bende düğün arifesindeyim o kişinin iletişim bilgilerini verebilir misin en azından konusup fiyat alayım.

Şimiden tesekkürler

hem uygun hemde cok hoş valla cok begendim :)
canım bende düğün arifesindeyim o kişinin iletişim bilgilerini verebilir misin en azından konusup fiyat alayım.

Şimiden tesekkürler

canım ne yazıkki çok mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum ancak internet üzerinden satışı var sitenın fotorafların üzerindeki logonun adrresine girersen yada google a sorarsan bulabilirsin.:)

Back