- Konu Sahibi minikpembe
-
Kız üzülmesin diye ,ömür boyu kendi uzulecek ama..
yollarını ayırmalı diye düşünüyorum
kız öyle bağlanmışki herşeyi kabul ediyo yeterki bir ömür boyu yanında olayım başka birşey istemem diyo durum böyle olunca abiminde işi zorlaşıyo bıraksam vicdan azabı çekerim diyo
Vicdanı olmazki bunun.. sonucta ilgi duymuyor ona
Oylede evlilikle bir ömür geçirmek zor
Bitirmese bu ilişkiyi, sonra daha cok pisman olur
Evlilikten bahsediyoruz.. baskasi mutlu olacak diye kendi mutluluğunu yok saymamali abin
kendi hoşlanamadığı için kaşrı tarafıda mutlu edemiyeceğinin farkında bu durumda kızında mutlu olamayacağının farkında ama kız geri adım atmak yerine sevgisi artıyo demiyoki sen benden hoşlanmazsan beni mutlu edemezsin sende mutsuz olursun diye ne karşısındakini düşünüyor nede kendisini
kız sevgisinden değil TAKINTI yaptığı için bırakamıyor abini !!!
lütfen söyle evlense sürekli eşini de aldatır çünkü aşık değil, birine kapılıp giderse abin kız daha kötü olur.
yol yakınken geri dönsünler, yoksa sizde bunun zararını görürsünüz.
zorla insan sözlenir mi ya ?madem sevmior neden sözlenior . senin abin garipmiş . istediği kadar peşimi bırakmasın istemediği kişiyle sözlenmez insan .
takıntımı sevgimi bende anlamadım abim iki senedir kıza söylemediğini bırakmadı bir kadının hiç duymak istemeyeceği şeyler hatta birdefasında kızkardeşime karşı ne kadar cinsel istek duyuyorsam sana karşıda o kadar duyuyorum demiş kız iki gün üç gün ağlamış sonra yine aynı devam
yok artıkkkkkkk
bence ailenizle konuşun ve bu işi sonlandırın iki tarafa da yazık ya.
sakın göz yummayın bence bu duruma, olmaz yani olmamalı çünkü sonunu düşünemiyorum bile
valla durumlar çok zor ya
iki sene hayır diye diye tüy bitti abimin dilinde ben artık ne yapayım bu kıza ne yaptıysam gitmiyo diyo
bence kolayda, iş abinde bitiyor. verir eline yüzüğü yoluna gider
e değiştirsin nosunu . gelme diye bağırsın yüzüne . gelmez oda . okadarda sapık mı yani peşinden gelicek . gerçi kadınlar gurursuz olmuş artık . ben aşkından ölsem yinede bir erkeğin peşinden gitmem allah korusun .
abimle tanışmamışsın demek hıhıhıhıııı
Abiniz sevmiyorsa evlenmesin bu kadar basit yani. Evlenecek şimdi ondan sonra karısını beğenmeyecek farklı arayışlara girecek gene yıkılacak o evlilik. Kız da bir tuhafmış onu sevmeyen adamla evlenmek için can atıyor? Abinizin ve ailenizin ekonomik durumu nasıl bu arada?
abin karar vermiş onun hayatı sonuçda ne diyelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?