• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor

minikpembe

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
13
1
6
34
Diğer
arkadaşlar merhaba

abim yakın zamanda sözlendi fakat kıza hiç ilgi duymadığını itiraf etti yakın zamanda evlenecekler

kızı ilk defa ailesini evinde görmüştü görücü usülü ve beğenmemiş kıza da hayır yanıtını vermişti

fakat kız peşini bırakmadı aylarca tekrar görüşmek istediğini birşeylerin değişebileceğini söyledi abimle tekrar görüştüler

abim gene olumsuzdu söylediğine göre kız çok iyi hanım akıllı bir kız ve gerçekten abimi çok seviyor

ama abim kızın yüzünü fiziğini beğenmiyor, kız uzun süre abimin peşini bırakmadı en sonunda abim iyi kız deyip sözlenmeye kalktı

fakat kıza karşı hiçbir ilgisi yok ve şimdi kara kara düşünüyor sadece sevgi üzerine evlilik yürürmü diye

abimi sürekli sevdiğini söylediği için abimde bırakamıyor kızı üzülüyor bu haline

ne yapmalı sizce bu şekilde bir evlilik sürermi sonradan hoşlanırmı kızdan yoksa hayat çekilmez bir halemi gelir abim çok bunalıyor

Kız üzülmesin diye ,ömür boyu kendi uzulecek ama..
yollarını ayırmalı diye düşünüyorum

Kız üzülmesin diye ,ömür boyu kendi uzulecek ama..
yollarını ayırmalı diye düşünüyorum

kız öyle bağlanmışki herşeyi kabul ediyo yeterki bir ömür boyu yanında olayım başka birşey istemem diyo durum böyle olunca abiminde işi zorlaşıyo bıraksam vicdan azabı çekerim diyo

kız öyle bağlanmışki herşeyi kabul ediyo yeterki bir ömür boyu yanında olayım başka birşey istemem diyo durum böyle olunca abiminde işi zorlaşıyo bıraksam vicdan azabı çekerim diyo

Vicdanı olmazki bunun.. sonucta ilgi duymuyor ona
Oylede evlilikle bir ömür geçirmek zor
Bitirmese bu ilişkiyi, sonra daha cok pisman olur
Evlilikten bahsediyoruz.. baskasi mutlu olacak diye kendi mutluluğunu yok saymamali abin

Vicdanı olmazki bunun.. sonucta ilgi duymuyor ona
Oylede evlilikle bir ömür geçirmek zor
Bitirmese bu ilişkiyi, sonra daha cok pisman olur
Evlilikten bahsediyoruz.. baskasi mutlu olacak diye kendi mutluluğunu yok saymamali abin

kendi hoşlanamadığı için kaşrı tarafıda mutlu edemiyeceğinin farkında bu durumda kızında mutlu olamayacağının farkında ama kız geri adım atmak yerine sevgisi artıyo demiyoki sen benden hoşlanmazsan beni mutlu edemezsin sende mutsuz olursun diye ne karşısındakini düşünüyor nede kendisini

kendi hoşlanamadığı için kaşrı tarafıda mutlu edemiyeceğinin farkında bu durumda kızında mutlu olamayacağının farkında ama kız geri adım atmak yerine sevgisi artıyo demiyoki sen benden hoşlanmazsan beni mutlu edemezsin sende mutsuz olursun diye ne karşısındakini düşünüyor nede kendisini

kız sevgisinden değil TAKINTI yaptığı için bırakamıyor abini !!!

lütfen söyle evlense sürekli eşini de aldatır çünkü aşık değil, birine kapılıp giderse abin kız daha kötü olur.
yol yakınken geri dönsünler, yoksa sizde bunun zararını görürsünüz.

zorla insan sözlenir mi ya ?madem sevmior neden sözlenior . senin abin garipmiş . istediği kadar peşimi bırakmasın istemediği kişiyle sözlenmez insan .

kız sevgisinden değil TAKINTI yaptığı için bırakamıyor abini !!!

lütfen söyle evlense sürekli eşini de aldatır çünkü aşık değil, birine kapılıp giderse abin kız daha kötü olur.
yol yakınken geri dönsünler, yoksa sizde bunun zararını görürsünüz.

takıntımı sevgimi bende anlamadım abim iki senedir kıza söylemediğini bırakmadı bir kadının hiç duymak istemeyeceği şeyler hatta birdefasında kızkardeşime karşı ne kadar cinsel istek duyuyorsam sana karşıda o kadar duyuyorum demiş kız iki gün üç gün ağlamış sonra yine aynı devam

takıntımı sevgimi bende anlamadım abim iki senedir kıza söylemediğini bırakmadı bir kadının hiç duymak istemeyeceği şeyler hatta birdefasında kızkardeşime karşı ne kadar cinsel istek duyuyorsam sana karşıda o kadar duyuyorum demiş kız iki gün üç gün ağlamış sonra yine aynı devam

yok artıkkkkkkk:53:

bence ailenizle konuşun ve bu işi sonlandırın iki tarafa da yazık ya.

sakın göz yummayın bence bu duruma, olmaz yani olmamalı çünkü sonunu düşünemiyorum bile :30:

iki sene hayır diye diye tüy bitti abimin dilinde ben artık ne yapayım bu kıza ne yaptıysam gitmiyo diyo

e değiştirsin nosunu . gelme diye bağırsın yüzüne . gelmez oda . okadarda sapık mı yani peşinden gelicek . gerçi kadınlar gurursuz olmuş artık . ben aşkından ölsem yinede bir erkeğin peşinden gitmem allah korusun .

e değiştirsin nosunu . gelme diye bağırsın yüzüne . gelmez oda . okadarda sapık mı yani peşinden gelicek . gerçi kadınlar gurursuz olmuş artık . ben aşkından ölsem yinede bir erkeğin peşinden gitmem allah korusun .

abimle tanışmamışsın demek hıhıhıhıııı

Son düzenleme:
Abiniz sevmiyorsa evlenmesin bu kadar basit yani. Evlenecek şimdi ondan sonra karısını beğenmeyecek farklı arayışlara girecek gene yıkılacak o evlilik. Kız da bir tuhafmış onu sevmeyen adamla evlenmek için can atıyor? Abinizin ve ailenizin ekonomik durumu nasıl bu arada?

Abiniz sevmiyorsa evlenmesin bu kadar basit yani. Evlenecek şimdi ondan sonra karısını beğenmeyecek farklı arayışlara girecek gene yıkılacak o evlilik. Kız da bir tuhafmış onu sevmeyen adamla evlenmek için can atıyor? Abinizin ve ailenizin ekonomik durumu nasıl bu arada?

abim sevmiyor değil çok değer veriyor onun için çok kıymetli ama kızın tipinin hoşuna gitmemesi tüm bu olumlu şeylerin üstünü örtüyor moral bozuyo . farklı arayışlara istesede girmez gözü yerdedir en cilvelisi abimin duvarlarını geçemez ama içinde ukde kalırmı bilmem bence kalır

kız neden can atıyor çünkü abim adam gibi adamdır dürüsttür güzeldir zekidir neyi nasıl yapacağını bilir dengelidir dindardır konuşmasını bilir analitik düşünür sadakatlidir bilinçlidir ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey

şu aralar abimin maddi durmu çok iyi değil yani kız servet avcısı değil abim rezil bir hayat bile sürse onunla seve seve yaşamaya razı

Son düzenleme:
Back