- 29 Mayıs 2021
- 13.163
- 85.316
- 36
-
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Babaannenin yerinde olsam gitmem bundan sonra. Oğluna kayınvalidesi yetiyor belli ki. Annesini hizmetçi rolünde sadece, ses çıkarmasın, birşey istemesin, temizlik yapıp gitsin.Valla insanlar çok enteresan artık. Hastanede yatan onların bebegıyse sizin de yeğeniniz
Annenizin de torunu. İnsan tabii ki merak eder bundan daha doğal bisi olamaz.
Maşallah embesil abiniz annenizi hizmetçi olarak kullanmış
Yetmemiş sorun yaşıyorum demiş. Gelin zaten evde yok
Kadın çocuğunun hızmetcılıgını yapıyor ama yine de kimseye yaranamıyor.
İnsan o halde bılr kayınvalıdeyı düşünmez yanı. Denek ki hastanede bunlar konuşulmuş ki abiniz böyle bir şey söyledi.
Kadın bi gece kalsa kimseye bisi olmaz . Torununu merak ediyor cunku.
Anası yönetiyor gelini belli.
İnsanlar artık öyle bir farklılaştı kı
Anne baba dısındakıler dış kapının mandalı yerine koymaya başladılar.
Bebeğin babası işe gidip sonra hastaneye gidebiliyorsa babaannesi de gidebilir.
Ben bu tarz ınsanlara asla hak veremiyorum
Kimse kusura bakmasın . Herkes kendini babaanne yerine koysun.
Ulan dogur kahrını cek
Nankörlük gör.
Allah aşkına bırakın şu abiyi, ne hali varsa görsün yahu. Buldumcuk olmuş, zavallı.Şöyle annem abimle hergün hastaneye gitti ama annem kapıda bekledi hep daha sonra küvözden çıkınca kaynanası kalmaya başladı annem o yorulmuştur gitmeden hem bir gece vakit geçiririm hem kadın dinlenir dedi biz zaten hep arayı iyi tutuyoruz hiç karışmayız rahat etsinler mutlu olsunlar yeter yengemin odasına bile girmem ben kendi der gir aynayı kullan diye ben izinsiz girmem.Bir kere ilk gittiğimde sabah tuvalete giderken yatak oda kapısını açık görünce belki odaları müsait değil çekinir gelin diye döndüm geri o an abim odadan çıktı sen bizimki dinliyorsun dedi şok oldum
Evet 5 dakika sonrada hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor benle hanımı olsun tutsun hep eşimi zaten ama fazla gereksiz savunuyor biz zaten bir şey demiyoruz en ufak söylememiz bile yanlış anlaşılıyoAllah aşkına bırakın şu abiyi, ne hali varsa görsün yahu. Buldumcuk olmuş, zavallı.
İnsan hastanede evladı o haldeyken bıleBende susmam. Aslında konu sahibi söylemek istediklerimi anlamadı. Ben o kadar büyüteceğim ve eğer yok yere sırf karısı ve annesi istemiyor diye bana böyle davranacaksa öyle evlat benim yüzümü görmesin zaten. Bunlar gidip birde evini temizlemiş yaptıklarına karşılık.
Öyle annelere de çok kzııyorum amaBabaannenin yerinde olsam gitmem bundan sonra. Oğluna kayınvalidesi yetiyor belli ki. Annesini hizmetçi rolünde sadece, ses çıkarmasın, birşey istemesin, temizlik yapıp gitsin.
Aynen öyle iş erkekte bitiyor dengeyi erkek sağlar. Koca olarak da evlat olarak da o sağlayacak dengeyi.İnsan hastanede evladı o haldeyken bıle
Kaynanayı dert etmez yani.
Ana kız fenalar bu aşikar zaten.
Ben olsam anneme derım " merak ediyor 1 gece kalsın "
Sanki doğum yapmış da 2 gün kalmIş.
Ama ben kesinlikle sucu hep erkekte ararım.
Tavrını koymamış belli.
Ulen o senin annen. Kadın gelmiş evi ı temizleyip yemeğini yapıyor nankör.
Kesinlikle..Kaynanayı dert etmez yani.
Ana kız fenalar bu aşikar zaten
Millette ne kocalar var helal olsun valla karısının rahatını düşünen dediğini ikiletmeyenHerkese iyi akşamlar hemen konuya gireyim.Abimin bi bebeği oldu ama bebeğimiz erken dünyaya geldi hastanede yatıyor yengemle.Annem ve ben çok uzakta yaşıyoruz annem eve temizlik yapmak için yardıma gitti 1 ay oldu toplam bu kadar kaldı.Ben gitmedim çünkü rahatsızlık vermek istemedim bebek zaten hastanede yatıyordu yengemle yengemin annesi yatalı da bir hafta oldu.Ben de yanlarına abim çok istediği için 2 günlüğüne geldim yarın dönüyoruz annemle.Annem gitmeden bir kez görmek istedi beneği,yengemin annesi bir haftadır kalıyor kızım ben de bi gece kalsam iyi olur 1 aydır göremedim dedi,anne bi sor konuş doktorla annesine de söyle hem annesi dinlenir bi gece sen kalırsın hastanede ertesi günde döneriz o halde dedim tamam dedi.Abim hiç bir gecede sen kal anne demedi tabi ki yengem annesiyle rahat eder onla kalsı, annem yengemin annesine siz de dinlenirsiniz bir gece de ben kalayım gitmeden isterseniz diyimce yok ben alıştım bebeğe o da bana alıştı dedi annem de sen bilirsin dedi kapattı konuyu.Annemin içine dokunmuş ki bu sabah keşke oğlum kaynanan izin verseydi dedi herkes bencilce düşündüğünü söylüyor dedi, ben sadece aklın yolu bir dedim abim ben öyle diyince sen de gaz verme zaten sen gelince böyle şeyler oluyor dedi sok oldum.Ben yengeme yenge bile demem abla derim kendisiyle hiçbir problemimiz yok çok iyi anlaşırız.Annem gereksiz bir şeye üzülünce de yengem haklı anne çok takılma derim yapıcı konuşurum .Abimin böyle düşünmesi beni çok üzüyor.En basitinden abi lohusa duygusaldır diyorum güzel bir şey bu yengemi düşünüyorum,bide onu sokma lohusa depresyonunu sokma kafasına diyor ben napıcam bilmiyorum siz sorun ben anlatayım çok üzgünüm
İşte boşuna buldumcuk demiyorum, ödü kopuyor karısı bir şey görür, duyar yanlış anlar diye. Siz evleniyormuşsunuz zaten daha gitmezseniz önceki gibi, anneniz de inşallah kendini hiçe saydırmaz daha fazla ama pek sanmıyorum.Evet 5 dakika sonrada hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor benle hanımı olsun tutsun hep eşimi zaten ama fazla gereksiz savunuyor biz zaten bir şey demiyoruz en ufak söylememiz bile yanlış anlaşılıyo
Ah bi anlatsam bide yeni nişanlandım ne problemler yaşadım abimin böyle olduğu gibi nişanlımlada çok sorunlarımız var anneci biraz ve o da bazı şeyleri yanlış anlıyor oraya gidiyorum abim böyle nişanlımda böyle olmayınca psikolojim bozulacak bu gidişleİşte boşuna buldumcuk demiyorum, ödü kopuyor karısı bir şey görür, duyar yanlış anlar diye. Siz evleniyormuşsunuz zaten daha gitmezseniz önceki gibi, anneniz değil inşallah kendini hiçe saydırmaz daha fazla ama pek sanmıyorum.
Benim abim iyi konuştuğumda bile savunmaya geçerken nişanlım iyi dediğimi kötü anlıyor bu da beni kahrediyor o yüzden suan nişanlımda konuşmuyorum yarın iş hayatına baslıycam ama ben güçlüyüm her şeyi hallederimİşte boşuna buldumcuk demiyorum, ödü kopuyor karısı bir şey görür, duyar yanlış anlar diye. Siz evleniyormuşsunuz zaten daha gitmezseniz önceki gibi, anneniz de inşallah kendini hiçe saydırmaz daha fazla ama pek sanmıyorum.
vvalla oğlu annesine " bu yüzden sorun yaşıyorum " dediği haldeİşte boşuna buldumcuk demiyorum, ödü kopuyor karısı bir şey görür, duyar yanlış anlar diye. Siz evleniyormuşsunuz zaten daha gitmezseniz önceki gibi, anneniz de inşallah kendini hiçe saydırmaz daha fazla ama pek sanmıyorum.
Bizim ailede küslük olmaz kolay kolay he diyip geçiyoz mecburvvalla oğlu annesine " bu yüzden sorun yaşıyorum " dediği halde
Annesi oğlunu alttan almış belli. Çoktan gitmesi gerekiyordu. Ama kadını da anlamak lazım belki ortam gerildim istemedi.
Ya da biliyor oğlu nankör
Kötü olmak istemedi. Böyle evlat küsse konuşmaz ya.
Der ki " benim cocugun oldu annem sorun çıkardı küstü"
Abiyi boş verinde, bu nişanlıyla evlenmeyin siz, nişanlıyken sorun yaşayıp, anneci dediğiniz, laflarınızı yanlış anlayan biriyle evlenip mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? Evlenirseniz çok pişman olursunuz, göz göre göre yakmayın kendinizi.Benim abim iyi konuştuğumda bile savunmaya geçerken nişanlım iyi dediğimi kötü anlıyor bu da beni kahrediyor o yüzden suan nişanlımda konuşmuyorum yarın iş hayatına baslıycam ama ben güçlüyüm her şeyi hallederim
işte anne biliyor ki nankör oğlu uzun süre konuşmaz onunla. Ana yüreği işte.Bizim ailede küslük olmaz kolay kolay he diyip geçiyoz mecbur
Öyle olduğundan abiniz size, annenize istediği gibi davranıyor ya zaten. Neyse onu boş verip kendi hayatınızla ilgili şeyleri düşünüp, doğru kararlar verin siz.Bizim ailede küslük olmaz kolay kolay he diyip geçiyoz mecbur
Nişanınız da abınıze benzer biri.Benim abim iyi konuştuğumda bile savunmaya geçerken nişanlım iyi dediğimi kötü anlıyor bu da beni kahrediyor o yüzden suan nişanlımda konuşmuyorum yarın iş hayatına baslıycam ama ben güçlüyüm her şeyi hallederim
Evet bunları gördükçe ben de iyi muameleyi hakediyorum.Annem nişanlımın annesine bu durumdan bahsetmiş ben de abime söyledim abim de böyle durumda bebek olmuş orta yolu bulmayı düşünmüyorsa bi insan o insan kötü insandır dedi annen için dedi dedim.Nişanlımın annesi aa olur mu gelininiz bencillik yapmış demiş bunu nişanlıma dedim diye annemlerin konuştuğunu anneme söyleyip neden anneme laf geldi diye bağrında ben de aramızdaki muhabbetten sanan dedim abin resmen hakaret etmiş anneme dedi .Ne alaka var orta yolu bulmayan insan kötü insan dedi dedim nurdan koptu olayAbiyi boş verinde, bu nişanlıyla evlenmeyin siz, nişanlıyken sorun yaşayıp, anneci dediğiniz, laflarınızı yanlış anlayan biriyle evlenip mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? Evlenirseniz çok pişman olursunuz, göz göre göre yakmayın kendinizi.
Tam anlayamadım yazdığınızı kime kime ne demişEvet bunları gördükçe ben de iyi muameleyi hakediyorum.Annem nişanlımın annesine bu durumdan bahsetmiş ben de abime söyledim abim de böyle durumda bebek olmuş orta yolu bulmayı düşünmüyorsa bi insan o insan kötü insandır dedi annen için dedi dedim.Nişanlımın annesi aa olur mu gelininiz bencillik yapmış demiş bunu nişanlıma dedim diye annemlerin konuştuğunu anneme söyleyip neden anneme laf geldi diye bağrında ben de aramızdaki muhabbetten sanan dedim abin resmen hakaret etmiş anneme dedi .Ne alaka var orta yolu bulmayan insan kötü insan dedi dedim nurdan koptu olay