Abim bana haksızlık mı yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babaannenin yerinde olsam gitmem bundan sonra. Oğluna kayınvalidesi yetiyor belli ki. Annesini hizmetçi rolünde sadece, ses çıkarmasın, birşey istemesin, temizlik yapıp gitsin.

Allah aşkına bırakın şu abiyi, ne hali varsa görsün yahu. Buldumcuk olmuş, zavallı.

İnsan hastanede evladı o haldeyken bıle
Kaynanayı dert etmez yani.
Ana kız fenalar bu aşikar zaten.

Ben olsam anneme derım " merak ediyor 1 gece kalsın "

Sanki doğum yapmış da 2 gün kalmIş.

Ama ben kesinlikle sucu hep erkekte ararım.
Tavrını koymamış belli.
Ulen o senin annen. Kadın gelmiş evi ı temizleyip yemeğini yapıyor nankör.

Aynen öyle iş erkekte bitiyor dengeyi erkek sağlar. Koca olarak da evlat olarak da o sağlayacak dengeyi.

Millette ne kocalar var helal olsun valla karısının rahatını düşünen dediğini ikiletmeyen

Evet 5 dakika sonrada hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor benle hanımı olsun tutsun hep eşimi zaten ama fazla gereksiz savunuyor biz zaten bir şey demiyoruz en ufak söylememiz bile yanlış anlaşılıyo
İşte boşuna buldumcuk demiyorum, ödü kopuyor karısı bir şey görür, duyar yanlış anlar diye. Siz evleniyormuşsunuz zaten daha gitmezseniz önceki gibi, anneniz de inşallah kendini hiçe saydırmaz daha fazla ama pek sanmıyorum.

Ah bi anlatsam bide yeni nişanlandım ne problemler yaşadım abimin böyle olduğu gibi nişanlımlada çok sorunlarımız var anneci biraz ve o da bazı şeyleri yanlış anlıyor oraya gidiyorum abim böyle nişanlımda böyle olmayınca psikolojim bozulacak bu gidişle

Benim abim iyi konuştuğumda bile savunmaya geçerken nişanlım iyi dediğimi kötü anlıyor bu da beni kahrediyor o yüzden suan nişanlımda konuşmuyorum yarın iş hayatına baslıycam ama ben güçlüyüm her şeyi hallederim

vvalla oğlu annesine " bu yüzden sorun yaşıyorum " dediği halde
Annesi oğlunu alttan almış belli. Çoktan gitmesi gerekiyordu. Ama kadını da anlamak lazım belki ortam gerilsin istemedi.

Ya da biliyor oğlu nankör
Kötü olmak istemedi. Böyle evlat küsse konuşmaz ya.
Der ki " benim cocugun oldu annem sorun çıkardı küstü"

Bizim ailede küslük olmaz kolay kolay he diyip geçiyoz mecbur

Abiyi boş verinde, bu nişanlıyla evlenmeyin siz, nişanlıyken sorun yaşayıp, anneci dediğiniz, laflarınızı yanlış anlayan biriyle evlenip mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? Evlenirseniz çok pişman olursunuz, göz göre göre yakmayın kendinizi.

Nişanınız da abınıze benzer biri.
Yanlız o da fazla ailecidir kesin.
Abimize hak verir ama aynı şeyi siz yaşasanız ailesini sizin tepenize bindirir
Ayarsızlar

Evet bunları gördükçe ben de iyi muameleyi hakediyorum.Annem nişanlımın annesine bu durumdan bahsetmiş ben de abime söyledim abim de böyle durumda bebek olmuş orta yolu bulmayı düşünmüyorsa bi insan o insan kötü insandır dedi annen için dedi dedim.Nişanlımın annesi aa olur mu gelininiz bencillik yapmış demiş bunu nişanlıma dedim diye annemlerin konuştuğunu anneme söyleyip neden anneme laf geldi diye bağrında ben de aramızdaki muhabbetten sanan dedim abin resmen hakaret etmiş anneme dedi .Ne alaka var orta yolu bulmayan insan kötü insan dedi dedim nurdan koptu olay

Tam anlayamadım yazdığınızı kime kime ne demiş ama abinizle olan durumu nişanlınız ve annesiyle paylaşıyorsunuz ki?Baştan gereksiz olmuş zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…