- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Ziyarette bebeği göremiyor zaten neden kalmak istesin 1 aydır her isni yaptı annem hasta olduğu halde gitti zaten ilk doğum yapınca annem 10 gün gitmedilohusa kadın yeni dogum yapmış, Allah askına kayınvalide bir gun yanında kalsa ne olur kalmasa ne olur. gitsin ziyaret etsin ama kizi da rahat bıraksın. benim tum degumlarima annem geldi, KVdem de annem gidince geldi, insan en çok annesini yanında ister.
Empati yapın şu an sizin ya da annenizin bebeği görmesi kimsenin umrunda değil çünkü hastane odasında evine dönmeyi bekleyen lohusa bir anne evde onları özlemle bekleyen taze bir bana var. Maskeyle beş dakika gidip görseydiniz uzaktan.
Annesi orada keyif yapmıyor kızına destek olmak için kalıyor.
Abinizin tavrı neden böyle bunu en iyi siz bilirsiniz bence bize söylemediğiniz durumlar olmuş aranızda. Gelininizle ilgili bir şeyler olmuş belli yani kimse durduk yere bu lafı z
Kendim kadar empatik bi insan görmedim şu dünyada biz dün güvenlikle konuşup uzaktan yola çıkmadan iki dakika gördük bunu onlarda rica edebilirlerdi evet umurlarında değil 1 aydır Burda destek oluyor ben olsam ben de nişanlıyım rica ederdim güvenlikten.İşin çoğu evde zaten bebeğim kıyafetlerini falan annem makinaya bile atmadı tek tek elinde yıkadı bir sorun olmadı anlatmadığım bir şey yok bekarken de böyleydi .Kızla sorunumuz yok zaten annesi herkesi aynı sanan bir insan elinden gelse hiç gelmememizi istiyorEmpati yapın şu an sizin ya da annenizin bebeği görmesi kimsenin umrunda değil çünkü hastane odasında evine dönmeyi bekleyen lohusa bir anne evde onları özlemle bekleyen taze bir bana var. Maskeyle beş dakika gidip görseydiniz uzaktan.
Annesi orada keyif yapmıyor kızına destek olmak için kalıyor.
Abinizin tavrı neden böyle bunu en iyi siz bilirsiniz bence bize söylemediğiniz durumlar olmuş aranızda. Gelininizle ilgili bir şeyler olmuş belli yani kimse durduk yere bu lafı etmez.
Annenizin teklifine karşılık kadının verdiği cevapla fena bir tip olduğu belli. Kızınıda abinizi de o yönetiyordur. Bayağı bildiğin bencil bir kadın. Böyle insanlar her durumda böyledir.4 sene önce oldu ama benden ötürü değildi bu tartışmalardan yengemin hiç haberi yok hiç yansıtmamda zaten çünkü ben abime bakarım kimse kimseyi etkileyemez öyle etkilenip kavga edecek bi insan değil kendisi.Bilgim yok evlenince çok aşından ve bambaşka birisi oldu mesela abimin kaynanası çok değişik bi kadın yengem kendi halinde ama annesi çok fena bi kadın ona mesela hiç kabahat bulmaz hep haklı görür zaten kaynanasıyla karşılıklı oturuyor biz 8 saatlik mesafedeyiz
Kendi bilir zaten evlerini temizleyip gittik.Bana kalsa hiç gitmem zaten baskasının evinde rahat edemem hiç gelmeyince de bizi istemiyor diyorlar görümcemin napsan suç karışmıyorum bu sefer niye karışmıyorsun diyorlar tek kelime etsem suçlu oluyorumAnnenizin teklifine karşılık kadının verdiği cevapla fena bir tip olduğu belli. Kızınıda abinizi de o yönetiyordur. Bayağı bildiğin bencil bir kadın. Böyle insanlar her durumda böyledir.
Yerinizde olsam annemi de alır erkenden evime dönerdim.. Böyle insanlara biraz tepki vermek lazım. Abinizde belli ki kimseye ağzını açamıyor size öfkeleniyor onun işi de zor.
Abim dolacak bi insan değil doldurmuyor zaten bir şey demedi kadın 1 ay hergün temizliğini yemeğini yaptı abime zeten gitmiyorum ben de yeni nişanlıyım o yüzden tek kalıyorum diye sorun etti orda oğlanla gezer sen niye tsk bırakıyorsun diye anneme kızmış ben de 2 gün gittim
Ee yani o zaman görüşmeyin demek ki abiniz sizin onu önemsediğiniz kadar önemsemiyor. Gidip de canınızı neden sıkıyorsunuz, temizliklerine varana kadar neden yapıyorsunuz? Abiniz evlatlığı kardeşliği bilse kimsenin lafıyla hareket etmez sizi ezdirmez ama o zaten direkt kendi size saygısızlık yapıyor.Zaten dün biz güvenliğe rica ettik öyle
Kendim kadar empatik bi insan görmedim şu dünyada biz dün güvenlikle konuşup uzaktan yola çıkmadan iki dakika gördük bunu onlarda rica edebilirlerdi evet umurlarında değil 1 aydır Burda destek oluyor ben olsam ben de nişanlıyım rica ederdim güvenlikten.İşin çoğu evde zaten bebeğim kıyafetlerini falan annem makinaya bile atmadı tek tek elinde yıkadı bir sorun olmadı anlatmadığım bir şey yok bekarken de böyleydi .Kızla sorunumuz yok zaten annesi herkesi aynı sanan bir insan elinden gelse hiç gelmememizi istiyor
Boşverin böyle insanları hayat boyu mutlu edemezsiniz..Kendi bilir zaten evlerini temizleyip gittik.Bana kalsa hiç gitmem zaten baskasının evinde rahat edemem hiç gelmeyince de bizi istemiyor diyorlar görümcemin napsan suç karışmıyorum bu sefer niye karışmıyorsun diyorlar tek kelime etsem suçlu oluyorum
Abiniz dolacak insan değil mi? Kendinizle çalışıyorsunuz madem öyle gelininizin annesi nasıl dolduruyor abinizin? Bunu siz yazdınız.Abim dolacak bi insan değil doldurmuyor zaten bir şey demedi kadın 1 ay hergün temizliğini yemeğini yaptı abime zeten gitmiyorum ben de yeni nişanlıyım o yüzden tek kalıyorum diye sorun etti orda oğlanla gezer sen niye tsk bırakıyorsun diye anneme kızmış ben de 2 gün gittim
Başkasının evinde rahat edemem deyip ger sene 10 gün gidip kalan siz değil misiniz?Kendi bilir zaten evlerini temizleyip gittik.Bana kalsa hiç gitmem zaten baskasının evinde rahat edemem hiç gelmeyince de bizi istemiyor diyorlar görümcemin napsan suç karışmıyorum bu sefer niye karışmıyorsun diyorlar tek kelime etsem suçlu oluyorum
Abim normalde yengemle her şeyi yapar asla yengem tek yapmaz ama annem gelince oturuyorAnneniz abinizin temizligini yaptı, abimize yemek yaptı
Yanlış cocuk büyütmenin ceremesini çekiyor
Eğer abiniz küçükken evde anneniz ogretseymis bazı şeyleri
Kazık kadar adama gidip hizmetçilik yapması gerekmezdi
Şaşkınlıkla okuyorum burda bazı şeyleri gercekten
Ne kazık kadar adam utanıyor anne gel mokumu temizle demekten
Ne kaç yaşına gelmiş kadın utanıyor gidip koca adam olmuş olan oğluna hizmetçilik yapmaktan
Ben toplam 2 kere gittim abimin evine ve abim göndermediği için mecbur kaldım?Başkasının evinde rahat edemem deyip ger sene 10 gün gidip kalan siz değil misiniz?
ben yeni nişanlıyım nişanlımla da problemlerin olduğu bahanesiyle gitmedim bu sefer orda o çocukla geziyor bizi düşünmüyor oldu mecbur kaldım 2 gün gittimEe yani o zaman görüşmeyin demek ki abiniz sizin onu önemsediğiniz kadar önemsemiyor. Gidip de canınızı neden sıkıyorsunuz, temizliklerine varana kadar neden yapıyorsunuz? Abiniz evlatlığı kardeşliği bilse kimsenin lafıyla hareket etmez sizi ezdirmez ama o zaten direkt kendi size saygısızlık yapıyor.
İşinize gelmeyen yorumlara beğenmedim atacaksınız sadece sizi destekleyen yorumları dikkate alacaksınız niye konu açtınız?Ben toplam 2 kere gittim abimin evine ve abim göndermediği için mecbur kaldım?
Kendimi babanne yerine koyuyorum ve beni böyle hiçe sayan oğlumun ne evini temizlerim ne adam yerine koyarım. Gayet babanne düşünülüyor aslında, kendini hiçe sayan oğluna niye kendini paralıyor yazık.Valla insanlar çok enteresan artık. Hastanede yatan onların bebegıyse. Sizin de yeğeniniz
Annenizin de torunu. İnsan tabii ki merak eder bundan daha doğal bisi olamaz.
Maşallah embesil abiniz annenizi hizmetçi olarak kullanmış
Yetmemiş sorun yaşıyorum demiş. Gelin zaten evde yok
Kadın çocuğunun hızmetcılıgını yapıyor ama yine de kimseye yaranamıyor.
İnsan o halde bılr kayınvalıdeyı düşünmez yanı. Denek ki hastanede bunlar konuşulmuş ki abiniz böyle bir şey söyledi.
Kadın bi gece kalsa kimseye bisi olmaz . Torununu merak ediyor cunku.
Anası yönetiyor gelini belli.
İnsanlar artık öyle bir farklılaştı kı
Anne baba dısındakıler dış kapının mandalı yerine koymaya başladılar.
Bebeğin babası işe gidip sonra hastaneye gidebiliyorsa babaannesi de gidebilir.
Ben bu tarz ınsanlara asla hak veremiyorum
Kimse kusura bakmasın . Herkes kendini babaanne yerine koysun.
Şöyle annem abimle hergün hastaneye gitti ama annem kapıda bekledi hep daha sonra küvözden çıkınca kaynanası kalmaya başladı annem o yorulmuştur gitmeden hem bir gece vakit geçiririm hem kadın dinlenir dedi biz zaten hep arayı iyi tutuyoruz hiç karışmayız rahat etsinler mutlu olsunlar yeter yengemin odasına bile girmem ben kendi der gir aynayı kullan diye ben izinsiz girmem.Bir kere ilk gittiğimde sabah tuvalete giderken yatak oda kapısını açık görünce belki odaları müsait değil çekinir gelin diye döndüm geri o an abim odadan çıktı sen bizimki dinliyorsun dedi şok oldumValla insanlar çok enteresan artık. Hastanede yatan onların bebegıyse. Sizin de yeğeniniz
Annenizin de torunu. İnsan tabii ki merak eder bundan daha doğal bisi olamaz.
Maşallah embesil abiniz annenizi hizmetçi olarak kullanmış
Yetmemiş sorun yaşıyorum demiş. Gelin zaten evde yok
Kadın çocuğunun hızmetcılıgını yapıyor ama yine de kimseye yaranamıyor.
İnsan o halde bılr kayınvalıdeyı düşünmez yanı. Denek ki hastanede bunlar konuşulmuş ki abiniz böyle bir şey söyledi.
Kadın bi gece kalsa kimseye bisi olmaz . Torununu merak ediyor cunku.
Anası yönetiyor gelini belli.
İnsanlar artık öyle bir farklılaştı kı
Anne baba dısındakıler dış kapının mandalı yerine koymaya başladılar.
Bebeğin babası işe gidip sonra hastaneye gidebiliyorsa babaannesi de gidebilir.
Ben bu tarz ınsanlara asla hak veremiyorum
Kimse kusura bakmasın . Herkes kendini babaanne yerine koysun.
Var işte öyle annelerKendimi babanne yerine koyuyorum ve beni böyle hiçe sayan oğlumun ne evini temizlerim ne adam yerine koyarım. Gayet babanne düşünülüyor aslında, kendini hiçe sayan oğluna niye kendini paralıyor yazık.
Abin çok fena.. Böyle adamlara bir şey buldumcuğu derler ama burdan yazmayayım şimdi.Şöyle annem abimle hergün hastaneye gitti ama annem kapıda bekledi hep daha sonra küvözden çıkınca kaynanası kalmaya başladı annem o yorulmuştur gitmeden hem bir gece vakit geçiririm hem kadın dinlenir dedi biz zaten hep arayı iyi tutuyoruz hiç karışmayız rahat etsinler mutlu olsunlar yeter yengemin odasına bile girmem ben kendi der gir aynayı kullan diye ben izinsiz girmem.Bir kere ilk gittiğimde sabah tuvalete giderken yatak oda kapısını açık görünce belki odaları müsait değil çekinir gelin diye döndüm geri o an abim odadan çıktı sen bizimki dinliyorsun dedi şok oldum
Bende susmam. Aslında konu sahibi söylemek istediklerimi anlamadı. Ben o kadar büyüteceğim ve eğer yok yere sırf karısı ve annesi istemiyor diye bana böyle davranacaksa öyle evlat benim yüzümü görmesin zaten. Bunlar gidip birde evini temizlemiş yaptıklarına karşılık.Var işte öyle anneler
Bence de yazık. Büyük konuşmayayım ben susamazdım