Abi mi demeliyim?

kk konularından sonra kesinlikle abi de derim.öyle insanlar var ki konuları okurken şok oluyorum.

işte ben de ondan takıldım ya yoksa benim için anlamı yok saygıyı da sevgiyi de maddi şeylerde aramam, bi arkadaşım var annesinin yanında sigara içmez, adı saygı, ama hoşuna. gitmeyen bişey olduğu zaman iyi bi çemkirir annesine, ne anladım bu işten

işte ben de ondan takıldım ya yoksa benim için anlamı yok saygıyı da sevgiyi de maddi şeylerde aramam, bi arkadaşım var annesinin yanında sigara içmez, adı saygı, ama hoşuna. gitmeyen bişey olduğu zaman iyi bi çemkirir annesine, ne anladım bu işten
bana kalırsa ben de böyle şeylerde aramam.yaşıtım insana abi demek ne allah aşkına.ama bazı ınsanlar öyle değil hani çok önem veriyorlar.arabanın önü ve arkasının ne kadar önemli olduğunu eşi gelince inip arkaya geçmek gerektiğini falan ben burda öğrendim mesela çok ilginç

bana kalırsa ben de böyle şeylerde aramam.yaşıtım insana abi demek ne allah aşkına.ama bazı ınsanlar öyle değil hani çok önem veriyorlar.arabanın önü ve arkasının ne kadar önemli olduğunu eşi gelince inip arkaya geçmek gerektiğini falan ben burda öğrendim mesela çok ilginç

burası bi yerde toplumun ortalama kadın tipi, ortalamanın dışında kaldığın zaman ayrık otu gibi oluyorsun biri mutlaka seni yolmak istiyo

Bu gün bir toplantı vardı bir arkadas arabayla gidiyorum sende gel dedi gitmedim çünkü hangi koltuğa oturacagimi kestiremedim :KK70:o stresi yaşayacağıma yürüdüm daha iyi oldu :)

bazı insanlar bazılarının gözünde küçük bile olsa abidir abladır. enteresan ama böyle :) sen hiç bozma aynen devam et bence ne gerek var.

şimdiye kadar hep tek. çocukluktan kalma arkadaşlarımızla devam ettiğimiz için onların dışındaki herkes ciddi geliyo galiba bana, arkadaş grubumuzda herkes evli ben ya enişte diyorum ya isim, eşim hep isim hatta lakaplar falan

Bu gün bir toplantı vardı bir arkadas arabayla gidiyorum sende gel dedi gitmedim çünkü hangi koltuğa oturacagimi kestiremedim :KK70:o stresi yaşayacağıma yürüdüm daha iyi oldu :)

arkaya otursan Kontes gibi o ayrı dert adama ayıp, öne otursan biri görse dedikodu olsa pfff

şimdiye kadar hep tek. çocukluktan kalma arkadaşlarımızla devam ettiğimiz için onların dışındaki herkes ciddi geliyo galiba bana, arkadaş grubumuzda herkes evli ben ya enişte diyorum ya isim, eşim hep isim hatta lakaplar falan
valla ben abi abla muhabbetini çok sevmiyorum. hani yaşı çokta büyük değilse benden, ismen hitap etmek benim tercihimdir. lakap falanda sevmem. bilmiyorum ki ben olsam ismen hitap etmeye devam ederdim.

burası bi yerde toplumun ortalama kadın tipi, ortalamanın dışında kaldığın zaman ayrık otu gibi oluyorsun biri mutlaka seni yolmak istiyo
çok seviyoruz çünkü eleştirmeyi.kendi doğrularımızı herkesin kabul etmesi lazım.yoksa kadın kocasının burnundan getiriyor çok ilginç durumlar ya.hiç anlamadım anlayamıcam da sanırıım

koltuk önemli şimdi :KK70: ben de stres oluyorum artık ya yanlış mı anlaşılırım falan diye panikteyim sürekli

Başlık tuhaf oldu biraz kabul, açıklamaya geçeyim hemen

Arkadaşlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var, sevgili olduğumuz dönemden beri bu arkadaşını ben de tanıyıp seviyorum, yıllar sonra şarkta da yollarımız kesişti, biz 2 senelik evli iken o da evlendi eşi ile de tanıştık çok tatlı hoş sohbet tatlı bir kız, takıldığım konu onun eşime abi demesi, halbuki hepimiz aynı yaşta insanlarız, ben onun eşine ismiyle hitap ediyorum elini sıkıp öpüyorum da görüştüğümüzde, şimdi böyle olunca acaba ben de abi diyip mesafeli mi olmalıyım diyorum, aksi beni hafif meşrep mi gösterir

Elini sıksan da öpme bence. Kız senin kocana abi diyomuş aynı yaşta olduğu halde mesafeli olmak için. O dediğin kişi de niye mesafeli gibisin derse eşin mesafeli biraz ben de o yüzden yanlış anlamasın diye dersin..

öyle başlamış öyle devam etmiş. benim sevgilim benden 6 yas buuyuk, ben onun arkadaslarına ismiyle hitap ediyorum. benim arkadaslarımın da bazıları ona abi diyor bazıları adıyla... sorgulama bile bunu, devam et içinden geldiği gibi.

Ben nişanlımın arkadaşlarının çoğuna abi derim çünkü ortalama 8-10 yaş büyükler benden. İsimle hitap ettiğimde garip geliyor bana.
Fakat onların eşlerinin nişanlıma abi demesi için beklentiye girmem, garipsemem. Niye isminle hitap ediyor diye yanlış anlamam :)
Ama çok çok samimi oluruz o zaman abi demeyebilirdim belki.
Yani sadece saygıdandır o, sende içinden nasıl geliyorsa öyle söyle bence.

Elini sıksan da öpme bence. Kız senin kocana abi diyomuş aynı yaşta olduğu halde mesafeli olmak için. O dediğin kişi de niye mesafeli gibisin derse eşin mesafeli biraz ben de o yüzden yanlış anlamasın diye dersin..

erkek kısmı zaten demez niye elimi sıktın da öpmedin diye, sorması tuhaf olur :110:

Eşiniz ne abisi aynı yaştayız , kendimi yaşlı hissediyorum gibi bir konuşma başlatırsa niyetini öğrenebilirsiniz.

Esimin arkadaslari benden bayagi buyukler. Hepsi bana yenge der.
Esleri esime abi der.
Ben onceleri isimle hitap ederdim. Artik ayrik otu gibi olmamak icin hitap etmiyorum. Onceden demedigim icin abi de diyemiyorum. :KK70:

bir tane samimi arkadasimiz var benden 6 yas buyuk bekarliktan beri abi diyorum, sonradan tanistiklarimiza da siz diye hitap ediyorum yada kizlara esin diye soyluyorum. Saygidan ileri gelir bu. babannem herkese abi derdi cocugu yastakilere evladim digerlerine abi... oyle alismis yada ailesinden oyle gormus olabilir. ben kizlara sarilirim operim erkeklere gulumseyip selam veririm sadece tokalasamam kimseyle ellerim hep terlidir cunku :KK70: adamlara sarilamayacagim icin oyle bir yontem buldum, benim arkadaslarim esimle tokalasir sorun etmem ama.

Esimin arkadaslari benden bayagi buyukler. Hepsi bana yenge der.
Esleri esime abi der.
Ben onceleri isimle hitap ederdim. Artik ayrik otu gibi olmamak icin hitap etmiyorum. Onceden demedigim icin abi de diyemiyorum. :KK70:

önceden demeyip birden demekte dikkat çeker zaten,eşimin sadece bir arkadaşı bana yenge der gerisi hep adımla hitap eder, eşimle evlilik öncemiz 9 sene, arkadaşlar falan hep ortak oldu bakma eşimin arkadaşları dediğime

bir tane samimi arkadasimiz var benden 6 yas buyuk bekarliktan beri abi diyorum, sonradan tanistiklarimiza da siz diye hitap ediyorum yada kizlara esin diye soyluyorum. Saygidan ileri gelir bu. babannem herkese abi derdi cocugu yastakilere evladim digerlerine abi... oyle alismis yada ailesinden oyle gormus olabilir. ben kizlara sarilirim operim erkeklere gulumseyip selam veririm sadece tokalasamam kimseyle ellerim hep terlidir cunku :KK70: adamlara sarilamayacagim icin oyle bir yontem buldum, benim arkadaslarim esimle tokalasir sorun etmem ama.

öpme işine son veriyorum orası net zaten :)

X