- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
-
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Nasil istiyorsan oyle davranmalisin bence. O kisinin ayni yastaki baska bir erkefe abi demesi onun kisiligiyle alakali bir durum. Kendince saygi ifadesi yani. Siz bilgidiniz gibi devam edin hafif mesrep gostermekle alakasi yok bunun.Başlık tuhaf oldu biraz kabul, açıklamaya geçeyim hemen
Arkadaşlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var, sevgili olduğumuz dönemden beri bu arkadaşını ben de tanıyıp seviyorum, yıllar sonra şarkta da yollarımız kesişti, biz 2 senelik evli iken o da evlendi eşi ile de tanıştık çok tatlı hoş sohbet tatlı bir kız, takıldığım konu onun eşime abi demesi, halbuki hepimiz aynı yaşta insanlarız, ben onun eşine ismiyle hitap ediyorum elini sıkıp öpüyorum da görüştüğümüzde, şimdi böyle olunca acaba ben de abi diyip mesafeli mi olmalıyım diyorum, aksi beni hafif meşrep mi gösterir
Sadece el sıkısıyorum ben Erkeklerle.. İsteyen istedigi gibi dusunebilir.. Geri kafalida diyebilir ama elin adami ile yanak yanaga gelmeye hic gerek yok diye dusunuyorum...
Eger kiskandigini dusundurecek bir tavrini hareketini gorurseniz o zaman mesafe koyarsiniz. Durduk yere tavanızı değiştirmeyin.Bana bu yönde hissettirdiği bişey yok aslında ama insan düşünüyo bak ben diyorum, ısrarla diyorum, sen de de manası olabilir mi diye
Olabilir, zaten ben kendimce diye belirtim, size göre öyle, bana göre böyle. Kuzenime abla demiyorsam, eşine de abi demiyorum, yaşı önemli değilEvliyim.Eşimin de benim de kendimizden yaşça büyük arkadaşları da var.Abiyse abidir.Statü medeni duruma göre belirlenmiyor.Çok iyi anlaşırız arkadaşızdır.Yani birbirimize hitap biçimimiz arkadaşlığımızı biçimlendirmez.Bir isanla yaşına göre değil,kafa yapısına göre arkadaş olursun.
Yaşlar aynıysa neden abi der ki insan?
Tuhaf bir durum bence :)
Ben de isimle hitap ederim, karşımdan da bunu görmek isterim valla.
Eger kiskandigini dusundurecek bir tavrini hareketini gorurseniz o zaman mesafe koyarsiniz. Durduk yere tavanızı değiştirmeyin.
Sen yorumunu genelleme üzerinden bir tespitle yaptığın için ben bu cevabı verdim.Abi abla denilen kişiyle arkadaş olunmaz zaten....dediğin için.Ben olmam desen senin düşüncendir sen öylesindir.Ben abi abla dediğim biriyle arkadaş olurum.Ama biri olunmaz yazarsa naçizane fikrimi söylerim.Bi sorun yok.Olabilir, zaten ben kendimce diye belirtim, size göre öyle, bana göre böyle. Kuzenime abla demiyorsam, eşine de abi demiyorum, yaşı önemli değil
Ben abi, abla dediğim insanlarla arkadaş gibi muhatap olamam, siz olabilirsiniz. Genelleme yapılmaz böyle bişeyde. Bana tuhaf gelen, size doğal gelebilir; alışkanlıklar, bakış açısı farklı olabilir.
ok eksik ifade etmişim kendimi demek,teşekkürler, Bence de sorun yok.Sen yorumunu genelleme üzerinden bir tespitle yaptığın için ben bu cevabı verdim.Abi abla denilen kişiyle arkadaş olunmaz zaten....dediğin için.Ben olmam desen senin düşüncendir sen öylesindir.Ben abi abla dediğim biriyle arkadaş olurum.Ama biri olunmaz yazarsa naçizane fikrimi söylerim.Bi sorun yok.
onun da eşime abi demesi abes değil mi ama, yeni tanıştı ama gene de tuhaf
yok Allah için en ufak bi ima bile farketmedim
sizin gibi daha önceden tanışıklıgı yokken birden bire samimi bir ilişki kurulunca "x bey" diye hitap etse ortama uygun olmayacagını dusunmus olabilir,
adam akıllı tanımısyorlar da... " x / "x'cim " demek de kendisine uygun gelmemiştir.
çareyi "abi"de bulmuş : ) hane içinden biri gibi...
muhtemelen öyle, gerçi daha bikaç kere bir araya geldik belki ilerde isme geçecektir o ds
Canim bizdede yaş onemli değil. Saygidan abi denir kucuk olsada. Ayni zamanda aradaki mesafeyi korumak icin. Ben tanidiğin erkek olsa bile opmekten yana değilim. En fazla eli sıkilir. Boyle yapman daha iyi olur canim. En fazla elini sikman yeterli bence.Başlık tuhaf oldu biraz kabul, açıklamaya geçeyim hemen
Arkadaşlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var, sevgili olduğumuz dönemden beri bu arkadaşını ben de tanıyıp seviyorum, yıllar sonra şarkta da yollarımız kesişti, biz 2 senelik evli iken o da evlendi eşi ile de tanıştık çok tatlı hoş sohbet tatlı bir kız, takıldığım konu onun eşime abi demesi, halbuki hepimiz aynı yaşta insanlarız, ben onun eşine ismiyle hitap ediyorum elini sıkıp öpüyorum da görüştüğümüzde, şimdi böyle olunca acaba ben de abi diyip mesafeli mi olmalıyım diyorum, aksi beni hafif meşrep mi gösterir
Canim bizdede yaş onemli değil. Saygidan abi denir kucuk olsada. Ayni zamanda aradaki mesafeyi korumak icin. Ben tanidiğin erkek olsa bile opmekten yana değilim. En fazla eli sıkilir. Boyle yapman daha iyi olur canim. En fazla elini sikman yeterli bence.
Kızla samimiyeti ilerletince sor bence aynı yaşlardayız eşime abi diyorsun bana da abla de bari gibi samimi şakayollu yokla için rahat etsin ama ben sanmıyorum kötü niyetli olduğunu alışkanlıktır aileden öyle görmüştür
İlk izlenimde eşinizin yaşça büyük olduğunu düşünmüştür yaşını bilmeden abi demiştir bence sonra da düzeltememiş ama dediğiniz gibi zamanlaisimle hitap etmeye başlar oda.