- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Önceden adıyla hitap ettiğiniz birini abiye çevirmek abes olur bence.
Sen bugüne kadar nasıldıysan,bugünden sonra da öyle devam et.Başkasının tavır ve düşünceleri onu bağlar.Ya eşini büyük sanıyor,ya aile yapısından bi alışkanlık sebebiyle abi demeyi uygun görüyor.Ya da kendi eşinin kıskanç bir huyu var,bazen insanlar abi kelimesini kalkan sanıyor.Başlık tuhaf oldu biraz kabul, açıklamaya geçeyim hemen
Arkadaşlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var, sevgili olduğumuz dönemden beri bu arkadaşını ben de tanıyıp seviyorum, yıllar sonra şarkta da yollarımız kesişti, biz 2 senelik evli iken o da evlendi eşi ile de tanıştık çok tatlı hoş sohbet tatlı bir kız, takıldığım konu onun eşime abi demesi, halbuki hepimiz aynı yaşta insanlarız, ben onun eşine ismiyle hitap ediyorum elini sıkıp öpüyorum da görüştüğümüzde, şimdi böyle olunca acaba ben de abi diyip mesafeli mi olmalıyım diyorum, aksi beni hafif meşrep mi gösterir
Eşimin arkadaslarıyla birbirimize ısımle hitap ederiz.
bir tanesinin bizden 1 yaş büyük abisi var cocugun , gelin ona abi diyor , bende hooppala zıppala gözükmemek için x abi diyorum ama bizde 28 yasındyız ne abısı ne ablası la kucuguz da bız dıyesım gelıyor
tatlım yani kusuruma bakma lütfen :) ama tek derdin bu olsun be gülüm saygısından diyodur abiBaşlık tuhaf oldu biraz kabul, açıklamaya geçeyim hemen
Arkadaşlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var, sevgili olduğumuz dönemden beri bu arkadaşını ben de tanıyıp seviyorum, yıllar sonra şarkta da yollarımız kesişti, biz 2 senelik evli iken o da evlendi eşi ile de tanıştık çok tatlı hoş sohbet tatlı bir kız, takıldığım konu onun eşime abi demesi, halbuki hepimiz aynı yaşta insanlarız, ben onun eşine ismiyle hitap ediyorum elini sıkıp öpüyorum da görüştüğümüzde, şimdi böyle olunca acaba ben de abi diyip mesafeli mi olmalıyım diyorum, aksi beni hafif meşrep mi gösterir
Evet tuhaf , ben evli olsaydım, eşim 10 yaş büyük de olsa, eşimin arkadaşlarına adıyla hitap ederdim sanırım. Çünkü eşlerin statüsü aynıdır, iki insan evlendiyse, olgunluklarının aynı değerde olduğu göze alınmalıdır bence. Abi/abla diye hitap ettiğin birisiyle arkadaş olarak muhatap olunmaz zaten.onun da eşime abi demesi abes değil mi ama, yeni tanıştı ama gene de tuhaf
ne alaka yaa sız ısmıyle hıtap etmeye devam edın bence, benım babam kendı yasındakı kadınların bıle elını oper mesela kendınce saygıdanBaşlık tuhaf oldu biraz kabul, açıklamaya geçeyim hemen