• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abes oldu ama emzirirken selülit kremi kullanabilirmıyız :)

spring78

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
139
1
296
İstanbul
yaa benım 4 aylık oğlum var ve emıyor..vucudum pek bı fena sansımı deneyip selülit kremi kullanmak ıstıyorum ama diğer kremlere nemlendiricilere göredaha kımyasal olduğu ıcın tedirgın oluyorum bilgisi olan varmı kullanmak sakıncalımı...bı dra sordum bana guldu daha dur acelen ne dedi..kendi drma sorsam oda eminim kızar ne kremi gıt sporyap diye ama nezaman yapıcam sporu cok yaramaz oğlum ve bırakacak kımsem yok ona ve eve zor yetişiyorum zaten..

ben kullandım emzirirken..çocuk doktorumuz kullanabilirsin demişti..hatta vichy önerdi..bir tüp kullandım,masaj aletiyle birlikte..çok faydası oldu..

arastırın benımde 4 aylık kızım var krem bıle süremıyorum elıme hamıleyken son ayıma yakı n sacımı boyamıstım bılseydım onuda yapmazdım kullandığımız butun kımyasallar bebeğımızın bağırsak bezlerınde toplanıyo sonrasına o hastalığı sölemeye dılım varmıyo sız anlayın artık gözunuzu sevım en az 6 ay en sağlıklısı 1 yasına kadar kullanmayın yavrularımızdan değerlı deyıl ıyı gunler

Back