- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
-
Hepimizin merak ettiklerini sormus, ne de iyi yapmis, ama cevap yok, nasil olsun...
O azman korumalara da bir "burrssshhh" desinler, herkesin tepesine biniveriyorlar firsat bulunca...
Kendileri ne ki korumaları ne olsun.
o soruyu bi başbakanımıza sorsaydı nasıl cevabını alıyordu. buldu kuzu gibi adamı
adam birde ısrarla ingilizceye çevirin diyor. neden sen bilmiyor musun ingilizce zira cumhurbaşkanımızının ingilizcesi çok güzel. burda da bi karışıklık var. tutulmuş adam .
Bir Atatürk genci olarak ülkemde dönen oyunların,hırsızların,katillerin,teröristlerin,kimin kime hizmet ettiğinin farkındayım.Hiç bir zaman bunların yanında olup savunmayacağım.Haberde geçen cümlelere harfiyen katılıyorum yaşadığım süre boyunca doğruyu savunacağım.Allah utandırmasın.
LG-P710 Tapatalk
Suç yine gençlere atılmış.Zaten gençler olarak ülkeyi teslim aldığımızda çok güzel bir yerdi,adeta bir İsveç adeta bir Norveç'ti biz bu hale getirdik!..Bakmak lazım protestolarda,eylemlerdeki çoğunluk gençler mi yoksa her fırsatta onları eleştiren yaşlılar mı?Yolda yürürken,bir mekana girdiğinizde bakınca kitap okuyanların %90'ı genç;ama fatura yine gençlere kesiliyor,günah keçisi ilan ediliyoruz.Sormak lazım gençleri suçlayan orta yaş ve üstü insanlara:'Kendileri bu ülke için ne yaptı,kahvelerde,altın günlerinde vatan kurtarmaktan başka?
Hiç! Bi aç oku desen yok,araştır desen yok,yandaş medyadan başını kaldır desen yok! Gençler yaşlılara cahil gözüyle bakınca suç e sizi tanımlayan başka bir şey yok ki? Haksızlıklara karşı çıkınca suçluyuz,ayıplanıyoruz.Ee napalım oturup kader diyip boyun mu eğelim? Yok ya! Rezil bi durumdayız farkında değiller.Ben hiç sanmıyorum gündemi bizim kadar takip edip didik didik ettiklerini.Bi haber geliyor önüme doğruluğuna ikna olmadan paylaşmıyorum hiç bir yerde.Tembel yetişkinlerse önlerine ne konuyorsa ona inanıyor sonra hır gür çıkaran bizleriz.Kabul etmiyorum etmeyeceğim de.Fikirlerime hiç bir zaman despotça davranıp kilit vurmayacağım kimse kusura bakmasın.
Zaten biz gençleri yoldan çıkmakla suçlayan kullanıcı da siyasi argümanlarımıza,iddialarımıza karşılık 'Aa çalmışsa da helal-i hoş olsun,adam hizmet veriyor.'şeklinde yaklaşmış,başka da söze gerek yok sanırım aradaki farkı anlatmak için.Söz konusu hanımdan rica ediyorum yarın bir zahmet en yakın kütüphaneye bir gidiversin,oradaki insanların %90'ı 40 yaş altı değilse ben de bir şey demiyorum.Vallahi İlber Ortaylı'nın bile yeni nesil Türk gençlerini öven demeçleri var ki bu adam zilyon tane okul bitirmiş,dolusuyla dil bilen,ömrünü bilime,kitaba ayırmış bir adam,bizim gazeteden,kitaptan bihaber yaşayan yurdum orta yaşlıları,ihtiyarları gençlikten şikayetçi.Vallahi artık tahammülüm kalmadı bu ikiyüzlülüğe,bi bitmediler.
80 başta olanlar binlerce kişinin ölüme götürenler onlar nasıl uyuyor acaba. biz bunlara cevap alamıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?