Ben kardelenin yazdiklarina sinirlenemiyorum yaOoo kardelen yine sahnede
Sinirler ziplama derecesindedir eminim
kpost: 43152719 .!.:daha şiir kısmına geçmedi o yüzden şimdilik iyiyiz.
Kardeleni bi tek ben tanımıyomuşum demekki ciddi ciddi cevap verdim yani
Kışın karda açarsınAman ha aklina getirme şiirler kafiye şeklinde dizelenir artık şair ne demek istediğini yor dur hahahah
olsun hepimiz öyle başladık
Iste bunlar normal bir secmenin yapacagi seyler değil matmazelim.Belissa tatlım sen yokken kardelen ne şiirlerne destanlar yyazdı yazdı da ancak öyle kaldı ne yapicam he diyecen yoksa sinirler ggeriliyor
Amen
Ben de sizin adiniza cok üzülüyorum inan ki
Rtenin parmagina cöp batsa canini verecek insanlarsiniz.
Adamin ayagi takilip düşse yuzde elli 3 gun yas ilan eder. Ulkem adına cok endiseliyim
Komik misin arkadasim?Yüzde elliyi nasıl bu şekilde genelleyebiliyorsunuz bi anlatsanıza? Hepsiyle bir bir görüşüp bu konuda fikir mi aldınız? Genellemeler hangi kesime yapılırsa yapılsın yanlıştır. Demokrasi diye yırtınılan bir toplumda demokrasinin sonucunu kafanıza göre "ilkim idini cik indisiliyim,%50 intihar idicik bikbikbik" şeklinde yorumlayamazsınız. Çöp batsa intiharmışta falanmış. İnsanları eziklicem diye başvurduğu mübalağlara bak sen ya
Komik misin arkadasim?
Siz surekli yuzde 50 diyorsunuz diye dedim. Akli basinda her insan yuzde 50nin akpye oy vermedigini biliyor zaten. Saka misin ya?
Madem sen taparcasina asik degilsin o zaman ne ustune alındın da kendince atarlandin?
Bence sen bir o tartismamizi bastan oku neden oyle mubalaga yaptığımi da ancak oyle anlarsin. Ha sonraki yorumlarimi da oku. Tum akplileri ayni kefeye koymadigimi sonraki yorumlarda da soyledim.Taparcasına aşık olmayanlarıda kapsayan cümleyi kuran sensin şimdi bu soru neden bana yöneliyor? Hala daha siz diyosunuz diyor, ne zaman demişim nerde görülmüş? Dağarcığın genellemelerden ibaret anladığım kadarıyla. Ölürsünüz taparsınız siz yüzde elli diyosunuz vs vs.
Öyle eziklercesine genelleme yapıyosan o yüzde elli diye kapsadığın herkes sana gelip aynı yorumu yazabilir sende onlara sen niye üstüne alındın mı diceksin? Çok kuvvetli bi savunma tebrikss
Bence sen bir o tartismamizi bastan oku neden oyle mubalaga yaptığımi da ancak oyle anlarsin. Ha sonraki yorumlarimi da oku. Tum akplileri ayni kefeye koymadigimi sonraki yorumlarda da soyledim.
Olmazsa bir alt yazi geçeyim. Tovbe Rabbim.
Taparcasına aşık olmayanlarıda kapsayan cümleyi kuran sensin şimdi bu soru neden bana yöneliyor? Hala daha siz diyosunuz diyor, ne zaman demişim nerde görülmüş? Dağarcığın genellemelerden ibaret anladığım kadarıyla. Ölürsünüz taparsınız siz yüzde elli diyosunuz vs vs.
Öyle eziklercesine genelleme yapıyosan o yüzde elli diye kapsadığın herkes sana gelip aynı yorumu yazabilir sende onlara sen niye üstüne alındın mı diceksin? Çok kuvvetli bi savunma tebrikss
Bu guzel bir dusunce. Tebrik ederim, umarim ornek de olursun körü körüne bagli olanlara.Kâfi..Akp'ye savcının öldürülmesine kadar oy veren bir insan olarak kendimi o tarz genellemelerin içinde görmekten hiç haz etmiyorum,Fanatik derecede olanlardan hiç bir şekilde haz etmediğimi bir çok yorumdada belirtmişimdir ama böyle aptal muamelesi yapılıncada hop falan oluyorum. Bunu hiç bi parti destekleyenlerine yapılmasınıda doğru bulmuyorum çünkü burda millet birbirine ne derse desin başa gelecek olan çekiliyor,insanlar birbirinden nefret ettiğiyle kalıyor.
% 50 söyleminin çıkış noktasını sanırım biliyorsunuzdur.
Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde gezi parkı olayları sonrası '%50 yi evlerinde zor tutuyorum.' söylemleri vardı.
Hatta şu da videosuŞimdiki genellemelerden sıkılıyorsunuz, neden AKP seçmeninin %50 sini, bir kalıba sokuyorsun diyorsunuz ya, bu kalıbı oluşturana yani olayın Temel'ine baktınız mı hiç?
o Zaman da 'bu İnsan bizi kendisini. Holiganı gibi mi görüyor bir yürek bir beden onun için mi savaşacağız ' demiş miydiniz?
Yoksa tepkiniz bu ana mı özgü?
Bugünlerde bazı kişileri araba korkusu sardı bacım biliyon mu senSatmadılar canım sadece murattan inip mersedese bindiler