Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
abdulkadir gökselde burun estetiği olucam yardım edinnn :(
Ameliyat olmadım; ama görüşmüştüm kendisiyle..."Sen çok geç kalmışsın ameliyat olmak için" gibi bir yorumu olmuştu, ki kendi doktoruma bunu söylediğimde çok şaşırdı; kanser ameliyatı mı bu, erkeni geçi mi olur diye...
Bir de ben oradayken burnu cidden kötü olmuş biri geldi, 2 ay olmuş ameliyat olalı ve gerçekten kötüydü burnu...Oradaki sekreter kızcağız düzelir daha falan dedi; ama bana pek öyle gelmemişti. Bilemiyorum belki bir istisna ya da özel durumdur...
Ama Abdülkadir Bey kibar bir insan, fiyatta da yardımcı olacağını söylemişti bana...
Nerede abdulkadir bey ben ilk kez duydum. istanbuldaysanız benim doktorumda (genellemede) çok daha uygundur. gidenlerde hep cok memnundur. iyice bir değerlendirin isterseniz.
evet arkadaşlar bağdat caddesinde doktorumdan çok iyi bahsediyorlar ama yinede korkuyorum :) evet buldun beniiiii :)) tamam atıcam babam da tamamdır prenseszerennn :))