Abdulkadir Gksele Burun Estetii oldum

silacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
203
1
96
39
İstanbul
arkadaşlar 17 haziran 2009 da abdülkadir göksele ameliyat oldum sorunum nefes alamamaktı kemik egriliğim vardı bunları düzelttirdim yani kısaca estetik oldum 5gün içinde iyileştim 8.gün alçılar hersey alındı şiş olmasına ragmen okadar muntazam okadr bana giden bir burun yaptıkii ellerine sağlık doktorumun.korkuyordum estetik aklımın uuucundan geçmezdi ihtiyacım vardı ama cesaret,imö yoktu yapmacık burun du beni korkutan ama çok memnun kaldım tam20 gün olmuş ameliyat oldugumm morluklar bile 5gün sürdü çok tavsiye ederimm çok memnun kaldımm :)

canim benim cok gecmis olsunkaydirigubbakcemile5... o doktoru bende tv de izlemistim iyi bi doktora benziyor resimlerini eklersen sevinirim tatlim cok merak ettim vallayerimseniben

COK BUYUK GECMISLER OLSUN CANIM BENDE COK MERAK ETTIM RESIMLERINI EKLERMISIN GORELIM BIZDE O COK BEGENDIGIN BURUNCUGUNUU :):)

geçmiş olsun =) ne kadara oldun pekiiii

ben iki yil once abdulkadir beye burun ameliyati oldum..
sinuzit ve konka problemlerimde vardi ,burnumun sekli asagiya dogru egikri..hic begenmiyordum seklinide,,ameliyattan sonra hem burnumun mukemmel bir sekli oldu ,hemde saglik problemlerimden kurtuldum,kendisi cok ilgili ve halktan bir doktor..cok ucuk paralarda istemiyor..
kendisine cok teskkur ederim.ve bence dogal disaridan bakildiginda estetik oldugu fark edilmeyen bir burun istiyor iseniz mutluka onun ilede gorusun derim.
ameliyati sabah oldum aksama dogru eve gittim,kucuk oglumdanda ayri kalmamis oldum..
ilk haftatan bende hafif sislik ve morarti vardi ama sislik azdi ameliyattan sonra soguk bir maske koymustu suratima rahatlatmisti ve sanirim o onlemis sis olmasini..
oz guvenim geldi:))
herkez umarim ameliyat olmadan iyice arastirir..doktor cok onemli..ve iyi doktoru ancak kisi kendisi hisseder ve secer..
umarim herkez istedigi gibi sonuclar elde eder arkadaslar..

ben 3.200 tl yte ameliyat oldum 800 tl sini bagkur verdi yani 4bin di toplamda.. kızlar resim eklemeye çalışıcam doktor aynen anlattgı gbi çok sıcakkk

çok geçmiş olsun....

gecmısolsun ...revızyon ıcın ne kadar ucret talep edıyor doktor...bılen varmı?????????????????????

Bundan 18 ay önce Abdülkadir Göksel bey e revizyon ameliyatı oldum,hem burnumun şeklinden memnunum hem de nefes almamdaki sorunlarım gitti,burnum gün geçtikçe yüzüme daha da oturdu ve o kadar doğal bir görünümü var ki görenler estetik olduğunu anlamıyor,
Bunda elbette doktorumun etkisi çok fazla,çünkü burnu yüzden bağımsız değerlendirmiyor,
yüze uyumlu bir burun yapıyor,kendisi kbb uzmanı olduğu için fonksiyonel sıkınıtlarınızıda hallediyor,
profilimde resimlerimi inceleyebilirsiniz,

6 ay oldu revize burun estetiğim üzerinden.Bu sabah makyajımı yaparken aynada bir kez daha doğru insana ameliyat olmuşum dedim.Hem çok doğal hem de çok şık oldu.Ellerine sağlık Dr.Abdülkadir Göksel beyin. Hepinize güzel bir gün olsun.

Merhaba Fulya,

yorumunu görünce benim de aynı duygular ile hergün aynaya baktığımı paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Ben ameliyat olalı neredeyse 2 yıl oluyor. sanki her geçen gün daha da güzelleşiyor.
2012 aralık ayında Göksel beye muayeneye gittiğimde karar verdim kendisine ameliyat olmaya. Eğer imdadıma yetişmeseydi şu anda muhtemelen revizyon ameliyatı için doktor araştırıyordum. Çünkü ben bir arkadaşımın aklıyla devlet hastanesinde sadece burun ameliyatı olacaktım. Ama Göksel bey bana sadece burnumun düzeltilmesinin tek başına yeterli olmayacağını ve çeneme de küçük bir dokunuşla silikon yapması gerektiğini söyledi. Eğer çene ameliyatım olmasaydı kesinlikle yine mutlu olmayacaktım. Göksel beyin tüm yüzün uyumuna bakması ve gerekmedikçe ameliyat önermemesi ya da gerektiğinde burundan fazlasını belirtmesi benim ona olan güvenimin o anda oluşmasını sağladı. Kendisine her geçen gün tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hele dediğin gibi sabahları aynaya baktığımda artık kendi ile barışık bir yüz görüyrum. meğer ne kadar önemliymiş :) Tüm ameliyat olacakların darısı başına diyorum. Abdülkadir Göksel beyi kesinlikle şiddetle öneriyorum. Doğal burun konusunda bence kendisinin üstüne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…