kimse yokmu kizlar ?
tecrubeli arkadaslar cevap yazarsa cok sevinirim . silikon sonrasi esitsizlik cok kez karsilasilan bir sorun sanirim . zamanla duzeldigini yazanlar da var fakat benim okudugum doktorlarin makalelerinde bu sorun iki silikon arasinda cc farki yapilirsa orantisizlik yok oluyormus aksi taktirde bu sekil olmasi kacinilmazmis. kafam karisti iyice buradaki bazi arkadaslar geciyor yazmis . ne kadar surede geciyor acaba ? gercekten geciyorsa cok sevincem yoksa cok moral bozucu ve cok acilar cektim bir tekrarini daha olmaya cesaretim yok.
evet canım...daha önce dediğim gibi orantısızlık ameliyat öncesi varsa, cc farkıyla eşitlenir..bende aynen öyle yapıldı..275-300 cc
zamana bırak derim...belki düzelir...inşallah sıkıntı yoktur...
tecrubeli arkadaslar cevap yazarsa cok sevinirim . silikon sonrasi esitsizlik cok kez karsilasilan bir sorun sanirim . zamanla duzeldigini yazanlar da var fakat benim okudugum doktorlarin makalelerinde bu sorun iki silikon arasinda cc farki yapilirsa orantisizlik yok oluyormus aksi taktirde bu sekil olmasi kacinilmazmis. kafam karisti iyice buradaki bazi arkadaslar geciyor yazmis . ne kadar surede geciyor acaba ? gercekten geciyorsa cok sevincem yoksa cok moral bozucu ve cok acilar cektim bir tekrarini daha olmaya cesaretim yok.
canım benim resimlerine baktım....silikonlarda bence sıkıntı yok, zaman bırak...çok daha erken yorumlar için inan bana ...
benim ilgimi çeken karın bölgen..lütfen çok dikkatli ve asla enfeksyon kapma çünkü sanki yara oluşmuş...ve de asla moralini bozme ne olursun..özele bak ltfn, msj atacam ...kocaman öpüyorum
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.
15 gün önce Abdominoplasty ve silikon göğüs ameliyatı olmuş bulunmaktayım. şuan hala dikişlerim ve korse ile dolaşıyorum.
Benim sıkıntım göğüs silikonlarımda orantısızlık mevcut ameliyat olmadan önce de sağ göğsümün sola oranla daha küçük olduğunu söyledi doktorum. Fakat bu sorunu ortadan kaldırmamış demekki sol göğsüm sağdan daha büyük ve yamuk şuan bir tuhaf ezik büzük gibi duruyor ikisinin arasındaki orantısızlık bariz belli :/ karın germe ameliyatımın dikişleride iğrenç ama dr düzelecek dedi emin değilim .
Doktorumla iletişim sorunu yaşıyoruz doktorum çok ilgisiz. binlerce soru soruyorum bir iki cevap aldım sonrasında asla cevaplar alamadım kendisine ne ulaşabiliyorum nede sorunlarımı aktarabiliyorum buda çok can sıkıcı :/ bilseydim böyle bir doktorla asla bu işe girişmezdim . hasta takibi yapamayan bir doktor herşey kendi keyfine canı isterse sorulan soruya 3-4 gun sonra cvp veriyor istemez ise asla ne telefona bakıyor ne msjlara cevap veriyor .
şimdi yeni bir cerrah arayışı içindeyim son durumumla ilgilenecek ... çok canım sıkkın arkadaşlar bu göğüsler düzelirmi yoksa bu orantısızlıklamı yaşayacağım ne anlamı kaldı silikonun o zaman ? tecrubeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...
Doktorun ismini versen aklı basına gelırmı acaba nasıl tel bakmaz ya tövbe tövbe
benmde öyle cnm 10 dk da bir oldugu için yazamıyorum hemen cvp :S
o adres msn deilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?