• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdominoplasty ve silikon göğüs ameliyatı ... Doktorumun ilgisizliği !!!

MiRiN

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
913
92
298
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.
15 gün önce Abdominoplasty ve silikon göğüs ameliyatı olmuş bulunmaktayım. şuan hala dikişlerim ve korse ile dolaşıyorum.
Benim sıkıntım göğüs silikonlarımda orantısızlık mevcut ameliyat olmadan önce de sağ göğsümün sola oranla daha küçük olduğunu söyledi doktorum. Fakat bu sorunu ortadan kaldırmamış demekki sol göğsüm sağdan daha büyük ve yamuk şuan bir tuhaf ezik büzük gibi duruyor ikisinin arasındaki orantısızlık bariz belli :/ karın germe ameliyatımın dikişleride iğrenç ama dr düzelecek dedi emin değilim .

Doktorumla iletişim sorunu yaşıyoruz doktorum çok ilgisiz. binlerce soru soruyorum bir iki cevap aldım sonrasında asla cevaplar alamadım kendisine ne ulaşabiliyorum nede sorunlarımı aktarabiliyorum buda çok can sıkıcı :/ bilseydim böyle bir doktorla asla bu işe girişmezdim . hasta takibi yapamayan bir doktor herşey kendi keyfine canı isterse sorulan soruya 3-4 gun sonra cvp veriyor istemez ise asla ne telefona bakıyor ne msjlara cevap veriyor .

şimdi yeni bir cerrah arayışı içindeyim son durumumla ilgilenecek ... çok canım sıkkın arkadaşlar bu göğüsler düzelirmi yoksa bu orantısızlıklamı yaşayacağım ne anlamı kaldı silikonun o zaman ? tecrubeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

tecrubeli arkadaslar cevap yazarsa cok sevinirim . silikon sonrasi esitsizlik cok kez karsilasilan bir sorun sanirim . zamanla duzeldigini yazanlar da var fakat benim okudugum doktorlarin makalelerinde bu sorun iki silikon arasinda cc farki yapilirsa orantisizlik yok oluyormus aksi taktirde bu sekil olmasi kacinilmazmis. kafam karisti iyice buradaki bazi arkadaslar geciyor yazmis . ne kadar surede geciyor acaba ? gercekten geciyorsa cok sevincem yoksa cok moral bozucu ve cok acilar cektim bir tekrarini daha olmaya cesaretim yok.

tecrubeli arkadaslar cevap yazarsa cok sevinirim . silikon sonrasi esitsizlik cok kez karsilasilan bir sorun sanirim . zamanla duzeldigini yazanlar da var fakat benim okudugum doktorlarin makalelerinde bu sorun iki silikon arasinda cc farki yapilirsa orantisizlik yok oluyormus aksi taktirde bu sekil olmasi kacinilmazmis. kafam karisti iyice buradaki bazi arkadaslar geciyor yazmis . ne kadar surede geciyor acaba ? gercekten geciyorsa cok sevincem yoksa cok moral bozucu ve cok acilar cektim bir tekrarini daha olmaya cesaretim yok.

evet canım...daha önce dediğim gibi orantısızlık ameliyat öncesi varsa, cc farkıyla eşitlenir..bende aynen öyle yapıldı..275-300 cc

zamana bırak derim...belki düzelir...inşallah sıkıntı yoktur...

evet canım...daha önce dediğim gibi orantısızlık ameliyat öncesi varsa, cc farkıyla eşitlenir..bende aynen öyle yapıldı..275-300 cc

zamana bırak derim...belki düzelir...inşallah sıkıntı yoktur...

ben seninkilere bayıldım canım cok guzeller . ama ben küçük istemiştim küçük ve dik olsun demiştim ama seninkileri gorunce keşke 250 degilde en azından bir 275 düşünseydim demeden edemedim.

canım benim resimlerine baktım....silikonlarda bence sıkıntı yok, zaman bırak...çok daha erken yorumlar için inan bana ...
benim ilgimi çeken karın bölgen..lütfen çok dikkatli ve asla enfeksyon kapma çünkü sanki yara oluşmuş...ve de asla moralini bozme ne olursun..özele bak ltfn, msj atacam ...kocaman öpüyorum

canım benim resimlerine baktım....silikonlarda bence sıkıntı yok, zaman bırak...çok daha erken yorumlar için inan bana ...
benim ilgimi çeken karın bölgen..lütfen çok dikkatli ve asla enfeksyon kapma çünkü sanki yara oluşmuş...ve de asla moralini bozme ne olursun..özele bak ltfn, msj atacam ...kocaman öpüyorum

canım bana zaman ayırdığın için çok sağol ... gerçekten pişmanım ben ...

karnım dediğim gibi dikiş açılması oldu her gün temizliğini ve bakımını yapmama rağmen malesef iltahap kaptı ... ameliyattan çıktığım gün orası mosmor bir tuhaftı zaten... hiç düzelmedi hatta dahada kötüye gitti... şuan biraz iyileşme yolunda buradaki başka doktora gitmiştim kremler vermişti onları süre süre anca bu kadar iyiledi.

gögüs konusunda zaten o ayrı bir kabus oldu bana ... doktor kendisi söyledi eşitsizlik var diye ameliyattan önce ben de o zaman öğrendim bunu . ama madem bu eşitsizliği gördün neden farklı ccler kullanmadın diye sormak lazım eskiden en azından eşitsiz olsada ne ben ne eşim farketmedik bunca sene ama suan sokaktan gecene gostersen farkeder ... inşallah dediğin gibi olur cnm duzelir inş... tek isteğim bu inan ...özel msj atamıyorum canım.

Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.
15 gün önce Abdominoplasty ve silikon göğüs ameliyatı olmuş bulunmaktayım. şuan hala dikişlerim ve korse ile dolaşıyorum.
Benim sıkıntım göğüs silikonlarımda orantısızlık mevcut ameliyat olmadan önce de sağ göğsümün sola oranla daha küçük olduğunu söyledi doktorum. Fakat bu sorunu ortadan kaldırmamış demekki sol göğsüm sağdan daha büyük ve yamuk şuan bir tuhaf ezik büzük gibi duruyor ikisinin arasındaki orantısızlık bariz belli :/ karın germe ameliyatımın dikişleride iğrenç ama dr düzelecek dedi emin değilim .

Doktorumla iletişim sorunu yaşıyoruz doktorum çok ilgisiz. binlerce soru soruyorum bir iki cevap aldım sonrasında asla cevaplar alamadım kendisine ne ulaşabiliyorum nede sorunlarımı aktarabiliyorum buda çok can sıkıcı :/ bilseydim böyle bir doktorla asla bu işe girişmezdim . hasta takibi yapamayan bir doktor herşey kendi keyfine canı isterse sorulan soruya 3-4 gun sonra cvp veriyor istemez ise asla ne telefona bakıyor ne msjlara cevap veriyor .

şimdi yeni bir cerrah arayışı içindeyim son durumumla ilgilenecek ... çok canım sıkkın arkadaşlar bu göğüsler düzelirmi yoksa bu orantısızlıklamı yaşayacağım ne anlamı kaldı silikonun o zaman ? tecrubeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

Doktorun ismini versen aklı basına gelırmı acaba nasıl tel bakmaz ya tövbe tövbe

Cnm gogus esitsizliginde eger iki gogus arasindaki fark protezlerin bir boy buyugu ile arasindaki fArktan daha az ise dr ayni silikon takmistir. Yani soyle acikliyim:
Snn gogus dokun var azcik ve aralarindaki fark 10 cc kadar bi hacim farki.ama protezler 250 cc, 280 cc...diye gidiyor. Sayilari atiyorum da.. Boyle olunca farkli protez koymamis olabilir belki? Dikislerine cok uzuldum ama dr un ameliyttan sonra ilgilenmemesi cok buyuk ayip cok sinirlendim!

Son düzenleme:
benmde öyle cnm 10 dk da bir oldugu için yazamıyorum hemen cvp :S

o adres msn deilmi ?

Back