• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdominal serklaj olanlar lutfen bilgi istiyorum..

ramrod

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
222
99
298
Bugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettim:( rahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler

Selamlar konu eski ama
Yine de hatirlatayim

Portali Portali oldu
Sana yardımcı olacaktır. .

Bugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettim:KK43: rahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler

Benim de abnominal serklaj olmam gerekiyor. Siz yazalı bir yıl olmuş ama bu işlemi yaptırdınız mı ve sonucu nasıl oldu? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Bugun histeroskopimin sonunda abdominal serklaj yaptirmam gerektigini ogrendim. Lutfen beni yonlendirip yardimci olun. Kimler oldu basari bir yontemmi. Normal serklajla basari elde edemedik ve 19. Haftamda bebegimi kaybettim:KK43: rahim agzimin nerdeyse v seklinde oldugunu ve abdominalin eger cocuk istiyorsam bana sart oldugunu soyledi prof. Abdominal serklaj yaptirip memnun kalanlar evlatlarini kucaklarina alan arkadaslar lutfen yardimci olun bana bnm neler cektigimi en iyi siz anlarsiniz.. sevgiler
Yazalı bir yıl olmuş ama abnominal serklaj ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.

Evet ben yaptırdım ve memnunum çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım .Adana da başkent hastanesinde
Bende oldum bu ameliyattan önce 4tane kaybım vardı bundan önce ama çok şükür bu ameliyattan sonra bebeğim vaktinde ve sağlıklı doğdu ameliyatımAdana da başkent hastanesinde Tayfun Çok tarafından yapıldı doktorumuza sonsuz teşekkürler

Evet ben yaptırdım ve memnunum çok şükür sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım .Adana da başkent hastanesinde

Bende oldum bu ameliyattan 4tane kaybım vardı bundan önce ama çok şükür bu ameliyattan sonra bebeğim vaktinde ve sağlıklı doğdu ameliyatımAdana da başkent hastanesinde Doç.dr. Tayfun Çok tarafından yapıldı doktorumuza sonsuz teşekkürler.

Yazalı çok olmuş kızlar ama banada bu dikiş yapılacak su an yeni gebeyim 12. Haftada atılcak kaygılarım var bu dikişi bebek zorluyormu nasıl bir sürec aşagıdan atılan dikişlerde açılma oluyormuş okudum kadarıyla bunda o ihtimal hüç yokmu