ABD'li ünlü aktör, tartışmalı çocuk aşılarıyla

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.130
18.283
823
Robert De Niro'dan medyaya 100 bin dolar
ödül teklifi
m.ensonhaber.com/robert-de-nirodan-medyaya-100-bin-dolar-odul-teklifi-2017-02-18.html

ABD'li ünlü aktör, tartışmalı çocuk aşılarıyla
ilgili "gerçeği yazacak" gazetecilere 100 bin
dolar ödül teklif etti
ABD'li ünlü aktör Robert De Niro, tartışmalı
çocuk aşıları konusunda haber yapacak
gazetecilere 100 bin dolar ödül vermeyi
teklif etti.
De Niro, Washington'da katıldığı bir panelde,
ABD'deki çocuk aşılarının güvenilirliğini
sorguladı.
"AŞILAR OTİZME NEDEN OLUYOR"
Çocukluk çağında uygulanan ve kızamık,
kızamıkçık ve kabakulak (KKK) aşılarında civa
bazlı koruyucu madde "timerosal"
kullanımının otizme neden olup olmadığının
araştırılması gerektiğine dikkati çeken
Robert De Niro, bu konuda "gerçeği
yazacak" gazetecilere 100 bin dolar ödül
teklifinde bulundu.
De Niro, oğlu Elliot'ın timerosal içeren KKK
aşısı yapıldıktan sonra otizme yakalandığını
ileri sürüyor.

aşı yapılmayıp ne yapılacak keşke bir de onu yazsalar.. çocuk felci aşısı yaptırmayıp sakat kalan çocuklar var onlar ne olacak mesela?

aşı yapılmayıp ne yapılacak keşke bir de onu yazsalar.. çocuk felci aşısı yaptırmayıp sakat kalan çocuklar var onlar ne olacak mesela?
iki ucu seyli değnek. Biz bir de suriyeliler yuzunden arti bir doz daha cocuk felci asisi yapildik.

dürüst canan karatay gibi bilim adamları gerek satinalinmamış dev ilaç firmaları tarafından nerden bulacağız zaten bilimsel çıkan makalelerde onların parmağı var herkes zengin olma çabasında bu otomobil devinin sahtekarlığınıda araştırmacı çevreci bilgili alman ortaya çıkardı epeyde tehdit almış kendi vatandaşlarindan röportajda belirtiyor ama korkmadım diyor çünkü diyor ben ömrü verdim bu bilgilere sahip olmak için hiç bir kuruluşada kendimi sattirmadım diyor
ünide araştırmacı kuruluşlarinda içindeymış öğrencilerini bu ödevi verince sahtekarlık ortaya çıkmış

Son düzenleme:
Her türlü kampanya çocuklar üzerinden dönüyor.Bu sacmalıklara son verilse diyorum.

Evet aşıların bazı yan etkileri var ama her aşı uygulananda yan etki gelişecek diye birşey yok.

Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi çocuk felci aşısı olmasaydı milyonlarca sakat çocuk olurdu dünyada.

Bu tarz bulaşıcı hastalıklar için aşılama şart, popülist yaklaşımlar yerine kar-zarar oranına bakarak yorum yapmak gerekir, De Niro'yu kınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…