ABD'li şarkıcı Prince hayatını kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ABD'li şarkıcı Prince hayatını kaybetti
  • 50 dakika önce
Paylaş
Image copyrightGetty
ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Prince Minnesota'daki stüdyosunda ölü bulundu.

Sanatçının basın sözcüsü Associated Press ajansına yaptığı açıklamada stüdyoda ölü bulunan kişinin Prince olduğunu doğruladı.

Polis bu sabah Prince'in aynı zamanda stüdyo olarak kullandığı evinden acil sağlık yardımı çağrısı aldıklarını açıklamıştı.

Tam adı Prince Rogers Nelson olan şarkıcı birkaç gün önce grip teşhisiyle hastaneye kaldırılmış, ardından taburcu edilmişti.

Pince 1980'lerde yayınladığı Purple Rain, 1999 ve Sign O' the Times albümleriyle uluslararası üne kavuşmuştu.

Kariyeri boyunca 30'dan fazla albüm yapan Prince'ın satış rakamları 100 milyonu aşmıştı.

Şarkıcılığının yanında şarkı sözü yazarı ve aranjör de olan Prince, birçok enstrümanı da çalabiliyordu.

Let's Go Crazy ve When Doves Cry, Prince'in en ünlü şarkıları arasında bulunuyor.

Prince 2004'te Rock and Roll Hall of Fame (Şöhretler Kulübü) resmi üyesi olmuştu.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/04/160421_prince_olu_bulundu

en son grip olduğum da o kadar kötüydüm ki abuk sabuk ilaçları arka arkaya içtim, belki benzer bir durum olmuştur

Sevdiğim sanatçı müziklerin halen dinlerim , en sevdiğim purple rain olandır

Elvis'de yalnız ölmüştü banyo küvetinde son uyuşturucusunu içtikten sonra,

Bende cok üzüldüm. Adam inanilmaz bir santciydi. Michael Jackson'un en büyük rakiplerindeydi. Ah ah, iste hep iyileri gidiyor

Ehhh be. Çok severdim

Ah ! Yalnız değilim hatırlayanlar var Çok üzüldüm Purple Rain şahane şarkıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…