Abdest alırken yaşadığım garip olay

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Merhaba kızlar.. biraz değişik bişey yaşadım hala etkisinden kurtulamıyorum. bugün sabah namazı için abdest almak için lavobaya gittim. saçım topluydu zaten saç düşmesine imkan yok. tam yüzümü yıkadım lavobanın içine bir tutam saç düştü resmen kesik bir şekilde ve siyah rengi hani erkeklerin kısa olurya o şekilde. elimi saçıma götürdüm saçım toplu sımsıkı rengi de siyah değil zaten. korktum açıkcası sanki yukarıdan serpilmiş bir şekilde düştü. saçma gelecek belki ama kafama takıldı nedir bu anlam veremiyorum bi türlü..

Evde yaşayan anne,baba, eşinin saçı olabilir mi ? Belki kıyafetinde kalmıştır eğilince düsmüstür

Kapanacak konunuz. Çok anlam yükleyip kendinizi korkutmayın. Bazen gözümüzde büyüttüğümüz olayların aslında çok basit bir açıklaması oluyor.

yok uyandım labovaya gittim üzerimde kalacak bi saç değil korktum gerçekten. hani tarakla tarasam derimki tarakta kalmıştır da öyle oldu. saçım yukarıdan toplu lavoba tertemiz hiçbişey yoktu yüzümü yıkadım o esnada düştü içerisine

kıprıgınız dokulmustur
tras olan bırı varsa musluga yapısmıstır kılı bılmemnesı ondan dusmustur
gorunmeyen hıc bır varlık dur ben lavabo ıcıne bırı abdest alırken sacımı kesıp atayım demez

Sabah ezanı çok erken saatte ve karanlıkta okunuyor,büyük ihtimalle rüya ve hayal karışımı bir şey görmüşsünüzdür,kendinizi yok yere korkutmayın.

Back
X