AB'den çıldırtan PKK tanımı!!!

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
AB'den çıldırtan PKK tanımı!

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin Bahar (AKPM) Dönemi Genel Kurul toplantısında Türkiye'nin durumu değerlendirildi. Pkk'lılar için ''terörist'' ifadesi yerine ''aktivist'' ifadesi kullanıldı. AKPM’nin Türk heyeti üyelerinden Ertuğrul Kürkçü (BDP) tarafından oylama sırasında sunulan iki önergeyle karar metninden “Türk halkı” ve “PKK terörizmi” ifadeleri çıkarıldı. Söz konusu önergeyle “Kürt sorunu ve 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan PKK terörizmi” ifadeleri, “Kürt sorunu ve Türk devleti ile PKK arasında 40 bin kişinin ölümüne neden olan mücadele” olarak değişti. Onlar sadece mücadele vermişler. Arkadan haince vurup kaçmanın adı mücadele olmuş. Asker, polis, masum sivil ayırt etmeden saldırılar düzenleyenler artık birer aktivist...

%50 mutlu musun? Mutlu ve uykulusun. İyi uykular!!!

Türkiye’nin NATO şapkası altında kurduğu Terörle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi’nin (TMMM), AKP ve İmralı arasında yapılan görüşmelerin başlamasıyla birlikte, yayımladığı İngilizce ‘Aylık Terörizm Raporları’ndan PKK’nin adını çıkardığı ortaya çıktı.

PKK terör listesinden çıkarıldı - Gerçek Gündem

abye ne hacet, çok şükür kendi ipini kendi çeken; boş bakan ve me(c)buslarımız var. abden önce bize hükümet edenler pkkya terörist demeyi bıraktılar. eeee dolayısıyla çok şükür (!) artık terör sorunumuz kalmadı.

Aynen öyle. Boşbakanımız ve yaverleri, terörist başını ''sempatik'' göstermeye çalıştılar yıllardır. Önce sayın oldu sonra İmralı. Sonra barış elçisi. Vah halimize, şehit analarının bedduaları tez elden tutar umarım...

tek eksikleri madalyalar onlarıda versinler tam olsun yorum yapılabilcek bir durum bile yok artık yazık ama vefat eden o tum sehitlerimiz obur tarafda hesap soracaklardır

ya bana mı öyle geliyor diye uzun süre haberleri azami dikkatle izledim zaten medyada da artık terör örgütü ifadesi '' dhkp-c '' için kullanılıyor direkt terör örgütü deyip ardından dhkp-c deniliyor dikkat ederseniz pkk' dan sadece pkk olarak bahsediliyor. ilk başta bana öyle geliyor sandım farklı kanallarda haberler operasyonlar bu şekilde sunuluyor.

canım niye çıldırıcaz anlamadım biz burada binlerce insanımızı öldüren teröristlerle el sıkışıyoruz,daha bi de barış falan filan diyoruz da elin ab lisi katledilen insanlarımız için Türk devletiyle aktivistlerin mücadelesi sırasında öldü dedi diye mi çıldıracağız.

Uyanması zor artık bu milletin.

Mesajını okuyunca medyanın kurbağa teorisi geldi aklıma... :)
Kademelerle yavaş yavaş gelen değişimler, terimler... İşe yarıyor ama... :))

[video=youtube;xvADMLO8TCA]http://www.youtube.com/watch?v=xvADMLO8TCA[/video]

durum aynen videodaki gibi tek tip düşünceden yeri gelince her fırsatta şikayet edenler hızla toplumu tek tipleştirmeye gayret ediyorlar.

Kendi ülkemizde her akşam pkk kürt halkının haklı mücadelesini verdi,kazandı naraları atılırken AB nin açıklamasını değiştirmesi çok doğal değil mi..

İşin ilginç tarafı kürt halkının savunucusu ilan ettikleri pkk, en çok kürt halkına zarar vermiştir..doğuyu yaşanır bir yer olmaktan çıkardı..bombaları hep burada patlattı..okulları bastı..köylüleri öldürdü,sömürdü, öğretmenleri, polisleri,askerleri öldürdü....

Canım başlığı haber sitesinden kopyaladım. Değiştirmedim bilerek ilgi çeker de bakarlar diye. Çünkü nedense AB diyince ilgilerini çekiyor. Ötekileri görmüyorlar zaten.

Şu da var aklıma geldi yazayım. BDP başkanı diyor ki Ermenilerden özür dilensin. Şimdi sözde kürt halkını temsil eden bu parti, Ermeni mezalimini bilmiyor mu? Ermeni mezalimini en iyi bilen Doğu Anadolu bölgesidir. Fakat çıkarlar ortak olunca Ermenilerin yaptıklarını unuturlar tabii ki orası da ayrı mevzu. Abdullah Öcalan'da Ermeni asıllıdır. Ama gel de anlat. Pkk'sı da, Ermenisi de Kürt halkına zarar verdi. Ama faturasını Türkiye ( Türküyle,kürdüyle, lazıyla, çerkeziyle ) ödüyor. Uyanması gereken çok kişi var...

Zaten bir noktadan açmışken aradan ermenileri,kıbrısı da çıkartırlar.. Millet nasılsa tatlı uykusunda... kimin gerçeklerle yüzleşecek ve çözecek gücü var...

bizimkiler de apoya önceden bebek katili derdi şimdilerde ise bebek katili gitti yerine imralıdaki sıfatı geldi..imralı aşşağı imralı yukarı..ne yani sıfatları değişince pkk terörist, apo da bebek katili olmuyor mu??? inanın arkadaşlar sizin benim gibi aklı bali olan insanlar amacı anlarda , el pençe bunların iki dudağının arasına bakanlar anlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…