ABD'den Türkiye'ye Yeni Saldırı Uyarısı: 20 Mart'a Dikkat

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Kızılay'a yapılan saldırı öncesi uyarıda bulunan ABD'den bir uyarı da 20 Mart için geldi. ABD sermayeli şirketlere gönderilen notta devlet ve hükümet binalarından uzak durulması istendi.
1 saat önce

ABD sermayeli şirketlere gönderilen istihbarat notunda, 20 Mart için terör saldırısı uyarısında bulunuldu. Notta, devlet ve hükümet binaları gibi terörün hedefi olabilecek yerlerden uzak durulması istendi.

KIZILAY'DAN İKİ GÜN ÖNCE UYARMIŞLARDI

ABD Büyükelçiliği'nin Kızılay saldırısından iki gün önce, cuma günü Ankara'ya yönelik yapılacak terör saldırısı uyarısı gündemdeki yerini korurken, yeni bir terör saldırısı uyarısı daha yapıldığı ortaya çıktı.

ABD SERMAYELİ ŞİRKETLERE NOT

ABD sermayeli şirketlere gönderilen istihbarat notunda, 20 Mart için terör saldırısı uyarısında bulunuldu. Notta, devlet ve hükümet binaları gibi terörün hedefi olabilecek yerlerden uzak durulması istendi; kamu binaları, askeri yerleşkeler, diplomatik misyonlar, meydanlar, ibadet yerleri ve turistik yerler gibi lokasyonlara yönelik tehlikeye dikkat çekildi.

NEVRUZ HATIRLATMASI

Notta, Nevruz'un hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle olayların artabileceğine işaret edilirken, "Gruplaşmanın oluştuğu her yerden uzak durun. Hedef olabilecek yerlerden (hükümet tesisleri, elçilikler, AVM'ler gibi) uzak durun. Yol güzergâhlarınızı bu hafta için yapılacak ikazlara göre değiştirin/ayarlayın. Ailenizi ve yakınlarınızı durumdan haberdar edin" denildi. (Kaynak: Habertürk)

http://www.sondakika.com/haber/haber-abd-den-turkiye-ye-yeni-saldiri-uyarisi-20-8259627/

istanbul içinde mayıs demişler galiba, işçi bayramında olabilir mi diye geçti içimden
gerçi sosyal medyada çok yalan yanlış bilgide var, bilemiyorsun, okuyosun geçiyosun

ya bunların neyı nerde ne zaman yapacakları belli değil ki ama duydugum bir bilgiye göre 40 bombalı araç varmış daha
büyükşehırlerde oturanların dikkatli olmaları lazım...

ankarada bilmem kac tane avm var pazar gunu kimse cıkmıycak korkudan dısarı offf valla boyle hayatmı gider ya kökünü kurutsunlar artık sunların

Valla yazın köye gitmeyi iple çekiyorum.Daha önce hiç bu kadar istememiştim.Şehirde dursak ne olacak ,bomba mı patlayacak diye markete gitmeye korkuyoruz yani.
Ayrıca gene abdnin uyarması çok ironik

Bu uyarı nerde yapılmış? Sitesine bakıyorum 29 şubatta bir uyarı var ama Ankara'dan uzak durun falan yazmıyor. Başka bir şey yok?

Dün haberlerde vardı. Avrupa yakası demişler galiba .

Pardon karıştırdım . Benim gördüğüm haber başkaydı sanırım ...

Son düzenleme:
Herhalde nevruzda bombaları patlatacaklar kalabalık olan yerler tehlikeli

Türk hükümetinin gerçekten de bombalı eylemlerden haberi olmadığını mı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…