• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABD'den bir mesaj daha... Erdoğan'ı Washington'da Çavuşoğlu karşıladı

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
198
Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak için ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşıladı.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz

Yayınlanma tarihi: 30 Mart 2016 Çarşamba

4.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti başladı. ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmek için Türk yetkililerin günlerdir çalışmalarını sürdürmesinin ardından Erdoğan'ın ABD'ye ayak bastığı anda da 'mesaj' olarak nitelendirilen gelişmeler yaşandı.

Özel uçak TUR ile Washington'a inen Erdoğan'ı, Andrews Hava Üssü'nde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç karşıladı.

Erdoğan'ı karşılayan isimler arasında ABD'li üst düzey bir yetkili olmaması da Washington'ın Ankara'ya mesajı olarak nitelendirildi.

5.jpg

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ogan_i_Washington_da_Cavusoglu_karsiladi.html

bizim dışişleri bakanı Amerikaya hoşgeldiniz mi demiş ev sahibi gibi :KK48:
bari büyükelçi deseydi en azından orada oturyor.
Yalnız gerçek anlamda üzüldüm ,şahsın kendisine değil ama bulunduğu konum olarak Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor ve bu hakaret bize halka yapılıyor.Kendi üzerine asla alınmayacağı için ,bunuda biz üstlenelim.

Yalnız gerçek anlamda üzüldüm ,şahsın kendisine değil ama bulunduğu konum olarak Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor ve bu hakaret bize halka yapılıyor.Kendi üzerine asla alınmayacağı için ,bunuda biz üstlenelim.
Zaten Obamanın görüşüp görüşmeyeceğide meçhul..
Gelin-güvey hali :)

yalan söyleyemem ben üzüldüm.. çok küçük düşürücü bir durum, hele hele kendimizi dünya lideri(!) olarak görürken..

Daha önce haberlerde hep Washington da ilk külliyenin açılışına gideceği söyleniyordu Erdoğan ın.. Hatta 2-3 gün öncesine kadar G20 falan değilde bu öncelikliydi haberlerde ve Obama ile görüşme mevzusu falan konusu vardı, yani Obama gelecek mi açılışa vs gibi pembe gözlüklü haberler vardı..

Artiz Obama, cumhur başkanımıza artizlik yapma artizliğin kralını görürsün taam mı? Zaten son ayların sonra kim takar ABD başkanı Obamayı dicez, sen gidicisin Erdoğan kalıcı unutma, hööööyt.

Bence takılmamak gerek, Obama da gelince bizim bakanlardan herhangi biri karşılıyor, Erdoğan ya da Davutoğlu gitmiyor sonuçta. Obama ya da ABD'deki üst rütbelerin diğer dünya liderlerini de havaalanında karşıladığını sanmıyorum. Yolluyorlar bir limuzin, belki belediye başkanı kıvamında bi adam tamam, ne var yani, çok fifi demek gerek.

Olayı saçmalaştıran Çavuşoğlu olmuş :D

Artiz Obama, cumhur başkanımıza artizlik yapma artizliğin kralını görürsün taam mı? Zaten son ayların sonra kim takar ABD başkanı Obamayı dicez, sen gidicisin Erdoğan kalıcı unutma, hööööyt.

Bence takılmamak gerek, Obama da gelince bizim bakanlardan herhangi biri karşılıyor, Erdoğan ya da Davutoğlu gitmiyor sonuçta. Obama ya da ABD'deki üst rütbelerin diğer dünya liderlerini de havaalanında karşıladığını sanmıyorum. Yolluyorlar bir limuzin, belki belediye başkanı kıvamında bi adam tamam, ne var yani, çok fifi demek gerek.

Olayı saçmalaştıran Çavuşoğlu olmuş :KK70:
Bakış açısını yidiğim :KK70:

Bakış açısını yidiğim :KK70:

Öyle değilmi ama name, hani ben artık herşeyi bu kadar büyütüp, altında bit yeniği aramaktan da sıkıldım, evet oraya bir ABD yetkilisi gelmeliydi ama gelmediyse bu hemen la Obama Türkiye'yi sildi, mındar etti, küçümsedi, bilmem ne demek çok saçma. Yani iyice Küçük Emrah'a bağladık. İllaki bir mesaj var bunda, zaten Erdoğan oraya gayriresmi gitmiş, biraz zorlama ve ısrarla gitmiş, eee bu mesaj da buna yani. Bundan bile eziklik psikolojisi çıkarmamalıyız, sırf bu RTE'ye yapıldı diye olayı farklı yere çekmek gereksiz. Buradaki arkadaşlar için demiyorum ama bu adam sevmesek de c.başkanımız, ABD başkanı ona yamuk yapınca ohhh iyi oldu sana demek kendimizi ezdirmek demek. Yarın da la bunlar ABD uşağı dediğimizde kendimizle çelişiriz.

Öyle değilmi ama name, hani ben artık herşeyi bu kadar büyütüp, altında bit yeniği aramaktan da sıkıldım, evet oraya bir ABD yetkilisi gelmeliydi ama gelmediyse bu hemen la Obama Türkiye'yi sildi, mındar etti, küçümsedi, bilmem ne demek çok saçma. Yani iyice Küçük Emrah'a bağladık. İllaki bir mesaj var bunda, zaten Erdoğan oraya gayriresmi gitmiş, biraz zorlama ve ısrarla gitmiş, eee bu mesaj da buna yani. Bundan bile eziklik psikolojisi çıkarmamalıyız, sırf bu RTE'ye yapıldı diye olayı farklı yere çekmek gereksiz. Buradaki arkadaşlar için demiyorum ama bu adam sevmesek de c.başkanımız, ABD başkanı ona yamuk yapınca ohhh iyi oldu sana demek kendimizi ezdirmek demek. Yarın da la bunlar ABD uşağı dediğimizde kendimizle çelişiriz.
Kaç gündür haberlerde külliye açılışı diye gördüm ben gitme sebebini, hatta rezza ile alakalı mı diye düşündürdü..

Back