Adam son konuşmasında işit'e destek olan ülkelere asker çıkartacağım dedi.. Müslümanlar işit'i kendi içlerinden temizlemeli dedi.. aslında bir bu noktaya katılıyorum, ama nasıl olur onu bilmiyorum..
Muslumanlarin köküne kibrit suyu düsturuyla
Trump; "Esad'ı değil Işid'i yok edeceğim" demişti.
Ayrıca Putin'in ortadoğu politikasını %100 desteklediğini de açıklamıştı.
Clinton ise tam bir Esad düşmanı.
Bu yüzden Trump'ı destekliyorum.
İleride değişir mi bilmem ama, şimdilik iyi gidiyor.
Bahar gerçekten bunların kendi planları olup uygulayacağına inanıyor musun? Hepsinin seçim vaadi farklı olabilir ama koltuğa oturunca yapacakları aynı, lobiler ve dünyayı yöneten tanımadığımız güçlü aileler ne derlerse onu yapacaklar. Kim Clinton'a ya da Trump'a dünya yönetimini bırakacak? İstemedikleri bir şeyler olursa Kennedy'ler gibi yok edecekleri maşalar sadece bu isimler.
Altı üstü piyon bunlar, buzdağının gördüğümüz kısımları. Tıpkı diğer dünya liderleri gibi.
Abd'de sistem tek başkanın eline bakmaz. Fakat yinede söylemleri bakımından Clinton gibi saldırgan, tehlikeli değil.
K.Kore ile ilgili de açıklamalar yapmıştı, Abd nüfusunun çoğunluğu AntiKızıl iken bu yola girmesine gerek yoktu.
Ama dediğin gibi, büyük ihtimalle yeni bir Trump otel inşa etmekten öteye geçemeyecektir.
Obama içinde aynı umutlar beslenmiş, Müslümanların ve Siyahilerin temsilcisi olarak görünmüştü. Hatta, Hüseyin ismi bile ayrı bir başlık, ayrı bir olay idi.
Yine de, ortadoğu tutumundan dolayı kendisini destekliyorum.
Clinton açık açık, hiç utanmadan Esad başkana saldırırken, Trump tam tersi yönde tavır takındı.
En azından, sadece Suriye hakkında ki fikirlerini koruyabilse, bana yeter.
Umarım öyle olur ama ben de bir Obama hezimeti bekliyorum. Hepsi belli bir kesime oynuyor işte. O söylemler de unutulacak gidecek.
Ama Clinton'dan nefret ederim. BOP projesinin azılı savunucularından, Orta Doğu'da emelleri olan, güce tapan bir ...... benim için. Noktalara her şey gelebilir.
Ama her halükarda ikisi de kin ve nefretten beslenen tipler, ABD hariç dünya yıkılsa umursamayacak adamlar. İkisinin de suratından şirretlik akıyor. Tıpkı Bush gibiler. Obama daha ılımlı idi en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?