ABD'de bir Türk, çocuğunun boğazını keserek öldürdü

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34

ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan Fikri Erdem, oğlunun boğazını keserek öldürdü. Baba Erdem’in 2011 yılında evlerine yıldırım düşmesi sonucu meydana gelen yangında yürüyemeyen oğlunu taşıyarak kurtardığı öğrenildi.


Yerel medya kaynaklarına göre Lilburn şehrinde yaşayan 47 yaşındaki Fikri Erdem, pazartesi günü spastik özürlü Hakan (12) isimli çocuğunun boğazını keserek öldürdü.



Polis, çocuğun cesedini Lilburn şehrindeki bir kilisenin parkında bulunan beyaz minübüsün içinde buldu. Olay sonrası babanın kendisini öldürmeye çalıştığı belirtildi.

Zanlının karısı Güneş Erdem (38), polise, kocasının, çocuğun bağırmalarından dolayı 10 gündür uyuyamadığını söylediği öğrenildi. Erdem, olayın yaşandığı günün sabahı 7.44 sularında kocasından “Üzgünüm, lütfen kızlarıma olayın bir kaza olduğunu söyle” şeklinde bir sesli mesaj aldığını bildirdi. Anne Erdem, boğazı kesilerek öldürülen çocuğun, gün içinde devamlı bağırdığını söyledi.

2011 YILINDA OĞLUNUN HAYATINI KURTARMIŞTI

Baba Erdem’in 2011 yılında evlerine yıldırım düşmesi sonucu meydana gelen yangında yürüyemeyen oğlunu taşıyarak kurtardığı öğrenildi.

Komşular, Fikri Erdem’in iyi bir insan olduğunu ve her zaman çocuğuna iyi baktığını belirtti. Polis, babanın, çocuğunun boğazını keserek öldürdüğünü itiraf ettiğini belirtti.

Hakan Erdem’in naaşı, bugün Al-Farooq Camii’nde Türk toplumunun da katıldığ cenaze namazı sonrası Lovejoy, Müslüman mezarlığında toprağa verildi.
http://www.hurriyet.com.tr/abdde-bi...sgm_source=40016344&_sgm_action=Click-Dynamic
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…