ABD vizesi ve pasaport süresi

yadvday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
20
3
1
23
Merhabalar, benim devam eden bir ABD vizem var yeşil pasaportumda şu an. 1eylül 2025-2kasım 2025 arası bir staja gideceğim oraya. ancak pasaportun süresi 26 nisan 2026 da bitiyor yani dönüş tarihim ve pasaport bitimi arasında 5.5 ay gibi bir süre var. bildiğim kadarıyla da dönüş tarihi ve pasaport süresi arasında en az 6 ay olmalıymış. ben annem tarafından yararlandığım için yeşil pasaport sahibiyim ancak 26 nisanda doğum günü olduğu için 25 yaşına girdiğimden süresi bitiyor.
kendim bir bordo pasaport alıp iki pasaportu da götürüp damgayı bordoya bastırabilir miyim? veya nasıl bir yol izleyebilirim?

bu ülkede 6 aylik pasaport veriliyor. yani mantikli olarak bitmesine 6 ay kalmisken gezi yapilabiliyor :)
ama bu islerde mantik yok. bir keresinde transit vize istemeyen bir ulkede 90 dakika aktarma yapip ulkeme donecektim, vizem yok diye almadilar, ortada kaldim. cok sonradan öğrendim sebebi neymis.
yani malesef mantik yok. on ulkede on ayri kisiye sorun cikarmazlar sana cikartirlar falan. en iyisi en yetkili neyse konsolosluk falan onlara sormak. bazen hic basa gelmeyecek seyler basa gelebiliyor - biraz da keyfi - pasaport polisinin keyfine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…