• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABD’li eşini ekmek bıçağıyla katletti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
$abd-li-esini-ekmek-bicagiyla-katletti-4238014.Jpeg

Muğla’nın Bodrum ilçesinde İhsan Bora Sengir, ABD’li eşi Easter Parker Sengir ile önceki akşam yemek yedikten sonra alkol aldı.

ABD’li eşini ekmek bıçağıyla katletti

DHA

Ardından çiftin arasında tartışma çıktı. Masadaki ekmek bıçağını kapan Sengir, eşini boğazından ve göğsünden yaraladı. Parker Sengir, olay yerinde yaşamını yitirdi. İhsan Bora Sengir ise jandarmaya teslim oldu. Sengir ifadesinde “Bıçağı korkutmak için rastgele savurdum. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

9 bıçak darbesiyle katletmiş
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı Türk eşi modacı İ.B.S. (37) tarafından bıçaklanarak öldürülen ABD’li Esther Giovanna Parker Sengir’in (39) otopsisi tamamlandı.

9 bıçak darbesiyle katletmiş

DHA

Kadının boğaz, karın ve göğsüne aldığı 9 bıçak darbesiyle kan kaybından öldüğü belirlendi.

Boşanmak istedi
Bir çocuk babası İ.B.S., Gümüşlük Mahallesi Özgüvendik Sokak’taki iki hafta önce kiralayıp yerleştikleri villada, geçen cumartesi akşamı eşi Esther Gıovanna Parker Sengir ile akşam yemeği yiyip, içki içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle genç çift arasında tartışma çıktı. Masadaki ekmek bıçağını alan İ.B.S., eşini defalarca bıçakladı. Aşırı kan kaybettiği belirlenen Sengir, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İ.B.S.’nin ifadesinde, “Eşim mağazada kadınlarla olan ilişkim nedeniyle sık sık kıskançlık krizine girip, benimle tartışıyordu. Bodrum’a yerleşmeye karar verdik. Villaya taşınmamazın ardından boşanıp, oğlumla ABD’ye gideceğini söyledi. Çıldırdım, kavga etmeye başladık. Bana masadaki tabak, bardak, çatal ne varsa atmaya başladı. Sonra gidip gidip yattı. Ben de elimdeki ekmek bıçağını yattığı anda neresine gelirse savurmaya başladım. Onu çok sevmiştim, pişmanım” dediği belirtildi

Back